Revista de proiectare
Revista de proiectare
Reședința Privată

City Point

Reședința Privată Designerul a căutat inspirații din peisajul urban. Peisajul spațiului urban agitat a fost astfel „extins” la spațiul de locuit, caracterizat proiectul prin tema metropolitană. Culorile închise au fost evidențiate de lumină pentru a crea efecte vizuale splendide și atmosferă. Adoptând mozaic, picturi și printuri digitale cu clădiri înalte, a fost adusă în interior impresia unui oraș modern. Proiectantul a depus un mare efort pentru amenajarea spațiului, în special axat pe funcționalitate. Rezultatul a fost o casă elegantă și luxoasă, suficient de spațioasă pentru a servi 7 persoane.

Instalarea Artă

Inorganic Mineral

Instalarea Artă Inspirat de sentimente profunde față de natură și experiență ca arhitect, Lee Chi se concentrează pe crearea de instalații unice de artă botanică. Prin reflectarea asupra naturii artei și cercetarea tehnicilor creative, Lee transformă evenimentele din viață în lucrări de artă formalizate. Tema acestei serii de lucrări este de a cerceta natura materialelor și modul în care materialele pot fi reconstruite prin sistemul estetic și perspectiva nouă. Lee mai crede că redefinirea și reconstrucția plantelor și a altor materiale artificiale ar putea face ca peisajul natural să aibă un impact emoțional asupra oamenilor.

Scaun

Haleiwa

Scaun Haleiwa țesă ratanul durabil în curbe măturate și aruncă o siluetă distinctă. Materialele naturale aduc un omagiu tradiției artizanale din Filipine, refăcute pentru vremurile actuale. Împerecheată sau folosită ca piesă pentru declarații, versatilitatea designului face ca acest scaun să se adapteze diferitelor stiluri. Creând un echilibru între formă și funcție, har și forță, arhitectură și design, Haleiwa este la fel de confortabil pe cât de frumos.

Re-Brandingul Companiei

Astra Make-up

Re-Brandingul Companiei Puterea mărcii constă nu numai în capacitatea și viziunea sa, ci și în comunicare. Un catalog ușor de utilizat, plin cu o fotografie puternică a produsului; un site web orientat spre consumator și atrăgător, care oferă servicii on-line și o imagine de ansamblu asupra produselor mărcilor. De asemenea, am dezvoltat un limbaj vizual în reprezentarea senzației de brand cu un stil de fotografie și o linie de comunicare proaspătă în social media, stabilim un dialog între companie și consumator.

Proiectarea Tipografiei

Monk Font

Proiectarea Tipografiei Călugărul caută un echilibru între deschiderea și lizibilitatea umanistelor fără serife și un caracter mai regularizat al pătratului fără serif. Deși inițial concepută ca o tipografie latină, s-a decis din timp că a fost nevoie de un dialog mai larg pentru a include o versiune arabă. Atât latina cât și araba ne proiectează aceeași rațiune și ideea de geometrie comună. Puterea procesului de proiectare paralel permite celor două limbi să aibă o armonie echilibrată și har. Atât araba cât și latina lucrează perfect împreună având contoare partajate, grosime tulpină și forme curbe.

Lampa De Sarcină

Pluto

Lampa De Sarcină Pluto păstrează ferm accentul pe stil. Cilindrul său compact, aerodinamic este orbitat de un mâner elegant cocoțat pe o bază de trepied unghi, ceea ce face mai ușor să se poziționeze cu lumina sa moale, dar focalizată cu precizie. Forma sa a fost inspirată de telescoape, dar, în schimb, încearcă să se concentreze pe pământ în loc de stele. Realizat cu imprimare 3d folosind materiale plastice pe bază de porumb, este unic, nu numai pentru utilizarea imprimantelor 3d într-o manieră industrială, ci și ecologic.