Revista de proiectare
Revista de proiectare
Parcul Familial

Hangzhou Neobio

Parcul Familial Pe baza aspectului inițial al mall-ului comercial, Hangzhou Neobio Family Park a fost împărțit în patru zone funcționale majore, fiecare cu spații accesorii multiple. O astfel de diviziune a luat în considerare grupurile de vârstă, interesele și comportamentele copiilor, combinând în același timp funcții de divertisment, educație și odihnă în timpul activităților părinte-copil. Circulația rezonabilă în spațiu îl face un parc familial cuprinzător care integrează activități de divertisment și educație.

Clubul De Înot

Loong

Clubul De Înot Combinarea întreprinderilor orientate către servicii și noi forme de afaceri este o tendință. Proiectantul integrează experimental funcțiile subsidiare ale proiectului cu activitățile principale, re-optimizează principalele funcții ale antrenamentului sportiv părinți-copii și construiește proiectul într-un spațiu cuprinzător pentru înot și educație sportivă, integrând divertisment și timp liber.

Eticheta Vinului

Guapos

Eticheta Vinului Proiectul urmărește fuziunea dintre designul modern și tendințele nordice în artă, care prezintă țara de origine a vinului. Fiecare tăietură de margine reprezintă altitudinea în care crește fiecare podgorie și o culoare respectivă pentru soiul de struguri. Atunci când toate sticlele sunt aliniate în linie, ea formează peisajele din nordul Portugaliei, regiunea care dă naștere acestui vin.

Clubul Pentru Copii

Meland

Clubul Pentru Copii Întregul proiect a completat expresia excelentă a spațiului de joacă interior pentru părinți-copii, arătând un grad ridicat de completitudine și consecvență în raționalitatea și narativul spațial. Designul subtil al liniei conectează diferite zone funcționale și realizează raționalitatea fluxurilor de vizitatori. Narațiunea spațiului, la rândul său, conectează diferite spații printr-un complot și îi determină pe consumatori să experimenteze minunata călătorie a interacțiunii părinte-copil.

Apartamentul

Home in Picture

Apartamentul Proiectul este un spațiu de locuit creat pentru o familie de patru copii cu doi copii. Atmosfera de dreamland creată de designul casei provine nu numai din lumea basmului creată pentru copii, ci și din simțul futurist și șocul spiritual adus de provocarea cu privire la mobilierul de casă tradițional. Nefiind legat de metode și modele rigide, proiectantul a dezintegrat logica tradițională și a prezentat o nouă interpretare a stilului de viață.

Designul Rezidențial

Inside Out

Designul Rezidențial Proiectantul de arhitectură primul proiect independent de design interior individual, selectând un amestec de mobilier japonez și nordic pentru a crea o atmosferă confortabilă și plăcută. Lemnul și țesătura sunt utilizate în mare parte în întregul apartament cu amenajări minime de lumină. Conceptul "Inside Out" cutie de lemn dezvăluită cu intrarea și coridorul de lemn conectate, în timp ce este deschisă în camera de zi ca „Înăuntru & quot; prezentare de cărți și expoziții de artă, cu camere ca "exterior" buzunarul spațiilor care servesc funcții de locuit.