Revista de proiectare
Revista de proiectare
Scaunul Metalic Exterior

Tomeo

Scaunul Metalic Exterior În anii 60, designerii vizionari au dezvoltat primul mobilier din plastic. Talentul designerilor cuplat cu versatilitatea substanței a dus la indispensabilitatea acesteia. Atât designerii, cât și consumatorii au devenit dependenți de aceasta. Astăzi, îi cunoaștem pericolele asupra mediului. Totuși, terasele restaurantului rămân umplute cu scaune din plastic. Acest lucru se datorează faptului că piața oferă o mică alternativă. Lumea designului rămâne slab populată de producători de mobilă din oțel, chiar uneori republicând modele de la sfârșitul secolului XIX ... Iată nașterea lui Tomeo: un scaun modern, ușor și stivuitor din oțel.

Spațiul De Artă

Surely

Spațiul De Artă Aceasta este o artă, casual și cu amănuntul, toate combinate într-un singur spațiu. Din moment ce arhitectura care este o fabrică de linie de cârlig de îmbrăcăminte operată de țară. Întreaga clădire păstrează o textură mototolită a peretelui, ca textură de strat a spațiului, creează un contrast diferit cu exteriorul, creează, de asemenea, o experiență spațială. Abandonați decorația prea dură, a folosit unele decorații moi pentru afișare care au creat o senzație de relaxare. Contrastul dintre creație și stadiul incipient este mai flexibil pentru dezvoltarea durabilă a spațiului în viitor.

Identitatea Mărcii

Pride

Identitatea Mărcii Pentru a crea designul mărcii Pride, echipa a folosit studiul publicului țintă în mai multe moduri. Când echipa a realizat designul logo-ului și identitatea corporativă, a luat în considerare regulile psiho-geometriei - influența formelor geometrice asupra anumitor tipuri de psiho-oameni și alegerea acestora. De asemenea, designul ar fi trebuit să provoace anumite emoții în rândul publicului. Pentru a obține rezultatul dorit, echipa a folosit regulile efectului culorii asupra unei persoane. în general, rezultatul a influențat designul tuturor produselor companiei.

Centrul De Vânzare

Shuimolanting

Centrul De Vânzare Stilul chinezesc al acestui caz adoptă piatra moale de cafea roșie închisă pe piață și semifabricatul iluminatului natural al ferestrei podelei, formând un contrast între lumină și umbră, virtual și real. Grilele de lemn virtuale și de aluminiu, piesele de frunze de lotus de artă de cupru în locul pitoresc al apei, iar arta de instalare a structurii de caractere chinezești în zona de odihnă este punctul „curții de orhidee de cerneală”. caz. În special, utilizarea de noi materiale de variolă, în evidență obișnuită extraordinară, dar, de asemenea, reduce în mod ingenios costul suprafeței.

Showroom-Urile Băilor

Agape

Showroom-Urile Băilor Pentru a diferenția de spațiul expozițional obișnuit, definim acest spațiu ca un fundal care poate accentua frumusețea mărfii. Prin această definiție, dorim să creăm o etapă în care marfa să poată străluci în mod spontan. De asemenea, creăm o axă de timp pentru a arăta fiecare produs prezentat în acest spațiu a fost realizat din timp diferit.

Designul Ui

Moulin Rouge

Designul Ui Acest proiect este conceput pentru persoanele care doresc să își decoreze propriul telefon mobil cu tema Moulin Rouge, deși nu au vizitat niciodată în Moulin Rouge din Paris. Scopul principal este de a oferi o experiență digitală îmbunătățită și toți factorii de proiectare sunt de a vizualiza starea de spirit a Moulin Rouge. Consumatorii pot personaliza presetarea designului și pictogramele pe preferatele lor printr-o simplă atingere pe ecran.