Revista de proiectare
Revista de proiectare
Animația Comercială

Simplest Happiness

Animația Comercială În zodiacul chinezesc, 2019 este anul porcului, așa că Yen C a proiectat porcul feliat și este un punct în „multe filme fierbinți” în limba chineză. Personajele fericite sunt în conformitate cu imaginea canalului și cu sentimentele fericite pe care canalul vrea să le ofere publicului său. Videoclipul este combinația a patru elemente de filme. Copiii care se joacă pot arăta cel mai bine fericirea pură și speră că publicul va avea același sentiment urmărind filmul.

Denumirea proiectului : Simplest Happiness, Numele proiectanților : Yen C Chen, Numele clientului : Fox Movies.

Simplest Happiness Animația Comercială

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.