Revista de proiectare
Revista de proiectare
Setul De Baie

LOTUS

Setul De Baie Reflectarea băilor din Flori de Lotus ... Baia Lotus a fost pusă în aplicare inspirându-se de la forma frunzelor florii Lotus Zhou Dunyi, care învață filozofia lui Confucius, a spus: „Îmi place floarea Lotusului, deoarece crește în noroi și nu se murdărește niciodată”, în discursul lui. Frunzele de lotus sunt repele de murdărie, după cum se precizează în prezenta. Structura frunzelor florii Lotus a fost imitată în producerea seriei

Denumirea proiectului : LOTUS, Numele proiectanților : Bien Seramik Design Team, Numele clientului : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

LOTUS Setul De Baie

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.