Revista de proiectare
Revista de proiectare
Agenția Imobiliară

The Float

Agenția Imobiliară Proiectăm arhitectură, interior și peisaj în acest proiect. Cazul este o „Agenție de imobiliare”, numele imobilului este [Sky villa], deci concepeți conceptul cu numele de caz, ca punct de plecare. Și proiectul este situat în centrul orașului Xiamen, condițiile din jurul bazei sunt nefavorabile, există apartamente vechi și șantier, vizavi este o școală, fără peisaj înconjurat. La final, cu conceptul de [Float], trageți centrul de vânzări la o înălțime de 2F și creați un peisaj propriu, un bazin la nivel de stivă, astfel încât centrul de vânzări îi place să plutească în apă, iar vizitatorii să treacă pe o suprafață mare. de iaz și peste parterul biroului de vânzări, mergeți pe scările din spate și urcați la sala de vânzări. Construcția este structură din oțel, designul clădirii și designul interior caută integrarea și unitatea în tehnică.

Denumirea proiectului : The Float, Numele proiectanților : Kris Lin, Numele clientului : YONG NIAN Real Estate Development Company Limited.

The Float Agenția Imobiliară

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.