Revista de proiectare
Revista de proiectare
Instrumentul Educațional Și De Formare

Corporate Mandala

Instrumentul Educațional Și De Formare Mandala corporativă este un nou instrument educațional și de formare. Este o integrare inovatoare și unică a principiului mandalei vechi și a identității corporative concepute pentru a stimula munca în echipă și performanța generală a afacerii. În plus, este un element nou al identității corporative a companiei. Mandala corporativă este o activitate de grup pentru echipă sau activitate individuală pentru manager. Este conceput special pentru o anumită companie și este colorat de echipă sau de individ, într-o manieră liberă și intuitivă, unde toată lumea poate alege orice culoare sau domeniu.

Detectorul Portabil De Defecte Cu Ultrasunete

Prisma

Detectorul Portabil De Defecte Cu Ultrasunete Prisma este proiectat pentru testarea materialelor non-invazive în cele mai extreme medii. Este primul detector care încorporează imagini avansate în timp real și scanare 3D, ceea ce face interpretarea defectelor mult mai ușoară, reducând timpul tehnicianului la fața locului. Cu o carcasă practic indestructibilă și moduri de inspecție multiple unice, Prisma poate acoperi toate aplicațiile de testare, de la conductele de petrol până la componente aerospațiale. Este primul detector cu înregistrare integrală a datelor și generarea automată de raporturi PDF. Conectivitatea wireless și Ethernet permit modernizarea sau diagnosticulul ușor al unității.

Sistemul De Purificare A Apei De Laborator

Purelab Chorus

Sistemul De Purificare A Apei De Laborator Purelab Chorus este primul sistem modular de purificare a apei proiectat pentru a se potrivi nevoilor individuale de laborator și a spațiului. Furnizează toate gradele de apă purificată, oferind o soluție scalabilă, flexibilă, personalizată. Elementele modulare pot fi distribuite în întregul laborator sau conectate între ele într-un format turn unic, minimizând amprenta sistemului. Controalele Haptic oferă debite de distribuție extrem de controlabile, în timp ce un halou de lumină indică starea corului. Noua tehnologie face Chorus cel mai avansat sistem disponibil, reducând impactul asupra mediului și costurile de funcționare.

Candelabrul

Bridal Veil

Candelabrul Acest art - obiect de artă cu lumini aprinse. Cameră spațioasă, cu tavan cu profil complex, ca nori cumulus. Candelabrul se potrivește într-un spațiu, curge lin de la peretele frontal până la tavan. Frunzele de smalț de cristal și alb în combinație cu îndoirea elastică a tuburilor subțiri creează imaginea unui voal zburător în întreaga lume. Abundența de păsări zburătoare ușoare și strălucitoare aurii creează un sentiment de spațiozitate și bucurie.

Programul De Fidelizare A Cardurilor De Credit

Education Currency

Programul De Fidelizare A Cardurilor De Credit Acesta este un program de fidelizare a cardului bancar co brand sponsorizat între banca emitentă și instituția de învățământ parteneră care oferă recompense sub formă de ore de învățare drepturi acumulate la unități mai mari, care sunt drepturi de ore de credit acordate deținătorului de card cu cheltuielile sale cu cardul, drepturi de credit acumulate să fie răscumpărat atunci când urmează cursul de învățământ la această instituție de învățământ partener. În schimbul drepturilor acordate pentru orele de credit, banca va încheia un acord de partajare a taxelor de schimb cu această instituție. Obiectivul proiectului este de a sprijini financiar oamenii pentru atingerea obiectivelor educației și a sectorului educației.

Spațiul Introductiv Pentru Târgul De Ceasuri

Salon de TE

Spațiul Introductiv Pentru Târgul De Ceasuri A fost necesar un design introductiv de 1900 m2, înainte ca vizitatorii să exploreze cele 145 de mărci internaționale de ceasuri din Salon de TE. Pentru a capta imaginația vizitatorilor despre stilul de viață și romantismul de lux, a fost dezvoltat un „Deluxe Train Journey” ca principal concept. Pentru a crea dramatizare, sala de recepție a fost transformată într-o temă de stație în timpul zilei, juxtapusă cu scena platformei de tren de seară a holului interior, cu ferestre cu trăsuri de viață cu dimensiuni de viață care emite imagini de poveste. În cele din urmă, o arenă multifuncțională cu o scenă se deschide la diferitele vitrine ale mărcii.