Revista de proiectare
Revista de proiectare
Difuzorul De Arome Inteligente

Theunique

Difuzorul De Arome Inteligente Agarwood este rar și scump. Aroma sa poate fi obținută numai din ardere sau extracție, folosită în interior și oferită de puțini utilizatori. Pentru a încălca aceste limitări, un difuzor de arome inteligente și tablete naturale de agarwood sunt create manual după eforturi de 3 ani, cu peste 60 de designuri, 10 prototipuri și 200 de experimente. Demonstrează un nou model de afaceri posibil și folosind contextul industriei agro-lemnoase. Utilizatorii pot introduce pur și simplu difuzorul în interiorul unei mașini, personaliza timpul, densitatea și varietatea aromelor cu ușurință și se pot bucura de aromaterapia imersivă oriunde merg și ori de câte ori conduc.

Automatul Storcător

Toromac

Automatul Storcător Toromac este special conceput cu aspectul său puternic pentru a aduce un nou mod de a consuma suc de portocale proaspăt stors. Realizat pentru extragerea maximă a sucurilor, este destinat restaurantelor, cafenelelor și supermarketurilor, iar designul său premium permite o experiență prietenoasă care oferă aromă, sănătate și igienă. Are un sistem inovator care taie fructele pe verticală și stoarce jumătățile prin presiune rotativă. Aceasta înseamnă că performanțele maxime sunt obținute fără a strânge sau a atinge cochilia.

Anvelopa Transformatoare

T Razr

Anvelopa Transformatoare În viitorul apropiat, expansiunea dezvoltării transportului electric se află la ușă. În calitate de producător de piese auto, Maxxis continuă să se gândească la modul în care poate proiecta un sistem inteligent fezabil, care poate participa la această tendință și chiar poate contribui la accelerarea acestuia. T Razr este o anvelopă inteligentă dezvoltată pentru necesități. Senzorii săi integrați detectează activ diferite condiții de conducere și furnizează semnale active pentru transformarea anvelopei. Treptele mărite se întind și schimbă zona de contact ca răspuns la semnal, îmbunătățind astfel performanțele de tracțiune.

Pianul Hibrid De Lux

Exxeo

Pianul Hibrid De Lux EXXEO este un pian hibrid elegant pentru spații contemporane. Forma sa unică întruchipează fuziunea tridimensională a undelor sonore. Clienții își pot personaliza complet pianul pentru a fi în armonie cu împrejurimile sale ca piesă de artă decorativă. Acest pian de înaltă tehnologie este confecționat din materiale exotice precum fibra de carbon, piele automobilistică premium și aluminiu de calitate aerospațială. recreează gama dinamică largă a pianelor Grand prin intermediul sistemului de sunet de 200 Watts, 9 difuzoare. Bateria integrată dedicată permite pianului să funcționeze până la 20 de ore cu o singură încărcare.

Complexul De Ospitalitate

Serenity Suites

Complexul De Ospitalitate Serenity Suites se află în așezarea Nikiti, Sithonia din Halkidiki, Grecia. Complexul este format din trei unități cu douăzeci de apartamente și o piscină. Unitățile de construcție marchează o formă profundă a orizontului spațial oferind în același timp vederi optime spre mare. Piscina este nucleul dintre cazare și facilități publice. Complexul de ospitalitate constituie un punct de reper în zonă, ca o scoică extrovertită cu calități interioare.

Sterilizatorul Uv

Sun Waves

Sterilizatorul Uv SunWaves este un sterilizator capabil să elimine germenii, mucegaiurile, bacteriile și virușii în doar 8 secunde. Proiectat pentru a descompune încărcătura bacteriană prezentă pe suprafețe precum cești de cafea sau farfurioare. SunWaves a fost inventat având în vedere situația dificilă a anului COVID-19, pentru a vă ajuta să vă bucurați de un gest precum să beți ceaiul la cafenea în siguranță. Poate fi folosit atat in mediul profesional cat si acasa deoarece printr-un simplu gest se sterilizeaza intr-un timp foarte scurt printr-o lumina UV-C care are o durata de viata indelungata si intretinere minima, contribuind si la reducerea materialului de unica folosinta.