Revista de proiectare
Revista de proiectare
Scaune

Musketeers

Scaune Simplu. Elegant. Funcţional. Musketeers sunt scaune cu trei picioare din metal acoperit cu pulbere îndoite în formă cu picioare de lemn tăiate cu laser. O bază cu trei picioare s-a dovedit din punct de vedere geometric că este de fapt mai stabilă și are șanse mai mici de a se vâna decât patru. Cu un echilibru și o funcționalitate superbe, eleganța mușterilor în aspectul său modernist îl face piesa perfectă pe care o ai în camera ta. Aflați mai multe: www.rachelledagnalan.com

Gresia

REVICOMFORT

Gresia REVICOMFORT este o podea detașabilă și refolosibilă. Rapid și ușor de aplicat. Gata de folosire. Ideal pentru remodelare. Într-un singur produs combină caracteristicile tehnice ale plăcilor de porțelan cu corp întreg, avantajele economice ale plasării simplificate de economisire a timpului, ușurința mobilității și reutilizarea în diferite spații. REVICOMFORT poate fi realizat în mai multe colecții Revigrés: efecte, culori și suprafețe diverse.

Difuzorul De Arome

Magic stone

Difuzorul De Arome Magic Stone este mult mai mult decât un aparat de uz casnic, este capabil să creeze o atmosferă magică. Forma sa este inspirată din natură, gândindu-se la o piatră, netezită de apa unui râu. Elementul de apă este reprezentat simbolic de valul care separă partea superioară de corpul inferior. Apa este elementul cheie al acestui produs care prin ultrasunete atomizează apa și uleiul parfumat, creând un abur rece. Motivul de undă, servește la crearea atmosferei prin lumina LED care schimbă fără probleme culorile. Apăsând capacul activezi butonul de capacitate care controlează toate funcțiile.

Jucăriile

Minimals

Jucăriile Minimale sunt o linie adorabilă de animale modulare caracterizate prin utilizarea paletei de culori primare și forme geometrice. Numele derivă, la un moment dat, de la cuvântul „Minimalism” și contracția „Mini-animale”. Cu siguranță, sunt concepute să expună esența jucăriei prin eliminarea tuturor formelor, caracteristicilor și conceptelor neesențiale. Împreună, creează un pantone de culori, animale, haine și arhetipuri, încurajând oamenii să aleagă personajul cu care se identifică.

Difuzorul Wireless

Saxound

Difuzorul Wireless Saxound este un concept unic inspirat de la unii dintre cei mai importanți vorbitori din lume. Este o fuziune a celei mai bune inovații care a fost făcută acum câțiva ani, cu un amestec al propriei noastre inovații, făcând astfel o experiență cu totul nouă pentru oameni.Elementele de bază ale lui Saxound sunt forma cilindrică și ansamblul de filetare.Dimensiunile Saxound sunt inspirate dintr-un disc compact obișnuit de 13 centimetri diametru și o înălțime de 9,5 centimetri, care poate fi deplasat cu o mână. „Tweete, doi drivere de 2” și un radiator de bas încadrat într-un factor de formă atât de mic.

Scaun

DARYA

Scaun De fapt, acest scaun a fost inspirat de o fată frumoasă, o fată frumoasă, jucăușă, descendentă, elegantă și totuși relaxată! cu braț și picioare lungi tonifiate. acesta este un scaun pe care l-am proiectat cu dragoste și este totul sculptat manual. Numele acelei fete este „Darya”.