Revista de proiectare
Revista de proiectare
Spațiul De Lucru

Dava

Spațiul De Lucru Dava este dezvoltat pentru birouri în spații deschise, școli și universități unde fazele de lucru liniștite și concentrate sunt importante. Modulele reduc tulburările acustice și vizuale. Datorită formei sale triunghiulare, mobilierul este eficient în spațiu și permite o varietate de opțiuni de amenajare. Materialele Dava sunt din WPC și pâslă din lână, ambele fiind biodegradabile. Un sistem de conectare fixează cei doi pereți pe masă și subliniază simplitatea în producție și manipulare.

Mobilierul Inteligent

Fluid Cube and Snake

Mobilierul Inteligent Hello Wood a creat o linie de mobilier de exterior cu funcții inteligente pentru spațiile comunitare. Reimaginând genul de mobilier public, au proiectat instalații funcționale atractive și vizuale, cu sistem de iluminare și prize USB, care au necesitat integrarea panourilor solare și a bateriilor. Șarpele este o structură modulară; elementele sale sunt variabile pentru a se potrivi site-ului dat. Fluid Cube este o unitate fixă cu un blat de sticlă cu celule solare. Studioul consideră că scopul designului este de a transforma articolele de utilizare de zi cu zi în obiecte iubitoare.

Masă

Augusta

Masă Augusta reinterpretează masa clasică pentru mese. Reprezentând generațiile anterioare, designul pare să crească dintr-o rădăcină invizibilă. Picioarele de masă sunt orientate către acest miez comun, ajungând să țină tableta de carte potrivită. Lemnul european de nuc solid a fost selectat pentru sensul său de înțelepciune și creștere. Lemnul aruncat de obicei de producătorii de mobilă este folosit pentru provocările sale de a lucra. Nodurile, fisurile, vântul se agită și vârtejurile unice spun povestea vieții copacului. Unicitatea lemnului permite ca această poveste să trăiască într-o piesă de mobilier de moștenire familială.

Vorbitor

Sperso

Vorbitor Sperso provine din două cuvinte de spermă și sunet. Forma particulară a bulei sticloase și a vorbitorului în groapa de pe cap se referă la sentimentul de bărbăție și de penetrare profundă a sunetului în jurul mediului, la fel ca focul unui spermatozoid masculin în ovulul feminin în timpul împerecherii. Scopul este de a produce un sunet de înaltă putere și de înaltă calitate în jurul mediului. Sistemul wireless permite utilizatorului să-și conecteze telefonul mobil, laptopul, tabletele și alte dispozitive la difuzor prin Bluetooth. Acest difuzor de tavan poate fi folosit special în camera de zi, dormitoare și camera TV.

Scaun

Ane

Scaun Scaunul Ane are șipci din lemn masiv, care par să plutească armonios, dar independent de picioarele de cherestea, deasupra cadrului de oțel. Proiectantul afirmă că scaun, lucrat manual în cherestea ecologică certificată, este format prin utilizarea unică a mai multor piese dintr-o formă de lemn poziționate și tăiate în mod dinamic. Când este așezat pe scaun, o ușoară creștere a unghiului în spate și unghiurile de rulare pe părțile laterale sunt terminate într-un mod care să ofere o poziție de șezut naturală și confortabilă. Scaunul Ane are doar gradul potrivit de complexitate pentru a crea un finisaj elegant.

Setul De Cafea

Riposo

Setul De Cafea Proiectarea acestui serviciu a fost inspirată de două școli ale începutului secolului XX, Bauhaus-ul german și avangarda rusă. O geometrie strictă dreaptă și o funcționalitate bine gândită corespunde pe deplin spiritului manifestelor acelor vremuri: „ceea ce este convenabil este frumos”. În același timp, urmând tendințele moderne, designerul combină două materiale contrastante în acest proiect. Porțelanul clasic de lapte alb este completat de capacele strălucitoare din plută. Funcționalitatea proiectării este susținută de mânere simple, convenabile și de utilizare generală a formularului.