Revista de proiectare
Revista de proiectare
Mobilierul În Evoluție

dotdotdot.frame

Mobilierul În Evoluție Casele sunt din ce în ce mai mici, așa că au nevoie de mobilier ușor care să fie versatil. Dotdotdot.Frame este primul sistem mobilier personalizabil de pe piață. Eficient și compact, cadrul poate fi fixat pe perete sau sprijinit de acesta pentru a fi amplasat ușor în jurul casei. Iar personalizarea sa provine de la cele 96 de găuri și de o gamă extinsă de accesorii pentru fixare în ele. Utilizați unul sau uniți mai multe sisteme, după cum este necesar - există o combinație infinită disponibilă.

Sistemul De Sortare A Deșeurilor Reciclabile

Spider Bin

Sistemul De Sortare A Deșeurilor Reciclabile Spider bin este o soluție universală și economică pentru sortarea materialelor reciclabile. Un grup de pubele pop-up sunt create pentru casă, birou sau în aer liber. Un articol are două părți de bază: un cadru și o geantă. Este ușor mutat dintr-un loc în altul, convenabil pentru transport și depozitare, deoarece poate fi plat atunci când nu este utilizat. Cumpărătorii comandă pachetul de păianjen online, unde pot alege dimensiunea, numărul de coșuri de paianjen și tipul pungii în funcție de nevoile lor.

Matrița De Gheață

Icy Galaxy

Matrița De Gheață Natura a fost întotdeauna una dintre cele mai importante surse de inspirație pentru designeri. Ideea a ajuns în mintea designerilor prin analizarea spațiului și a imaginii galaxiei Milk Way. Cel mai important aspect al acestui design a fost crearea unei forme unice. Multe modele care sunt pe piață se concentrează pe crearea de gheață cât mai clară, dar în acest proiect prezentat, designerii s-au concentrat intenționat pe formele realizate de minerale în timp ce apa se transformă în gheață, pentru a fi mai clar designerii au transformat un defect natural într-un efect frumos. Acest design creează o formă sferică spiralată.

Parcarea Pentru Biciclete Transformatoare

Smartstreets-Cyclepark™

Parcarea Pentru Biciclete Transformatoare Smartstreets-Cyclepark este o versatilă și simplificată instalație de parcare pentru biciclete pentru două biciclete, care se încadrează în câteva minute pentru a permite îmbunătățirea rapidă a instalațiilor de parcare pentru biciclete în zonele urbane, fără a adăuga aglomerație pe scena străzii. Echipamentul ajută la reducerea furtului de biciclete și poate fi instalat chiar și pe cele mai înguste străzi, eliberând o nouă valoare din infrastructura existentă. Din oțel inoxidabil, echipamentele pot fi potrivite în culori RAL și pot fi aduse pentru autorități locale sau sponsori. Poate fi, de asemenea, utilizat pentru a ajuta la identificarea rutelor ciclice. Poate fi reconfigurat pentru a se potrivi cu orice dimensiune sau stil de coloană.

Scara

U Step

Scara Scara U Step este formată prin interblocarea a două piese de profil pătrate din formă de u, care au dimensiuni diferite. În acest fel, scara devine autoportantă cu condiția ca dimensiunile să nu depășească pragul. Pregătirea în avans a acestor piese oferă o comoditate de asamblare. Ambalarea și transportul acestor piese drepte sunt de asemenea mult simplificate.

Scara

UVine

Scara Scara în spirală UVine este formată prin interblocarea profilurilor cutiei în formă de U și V într-o manieră alternativă. În acest fel, scara devine autoportantă deoarece nu are nevoie de un stâlp central sau un suport perimetral. Prin structura sa modulară și versatilă, designul aduce ușurință în toată fabricația, ambalarea, transportul și instalarea.