Revista de proiectare
Revista de proiectare
Setul De Cafea

Riposo

Setul De Cafea Proiectarea acestui serviciu a fost inspirată de două școli ale începutului secolului XX, Bauhaus-ul german și avangarda rusă. O geometrie strictă dreaptă și o funcționalitate bine gândită corespunde pe deplin spiritului manifestelor acelor vremuri: „ceea ce este convenabil este frumos”. În același timp, urmând tendințele moderne, designerul combină două materiale contrastante în acest proiect. Porțelanul clasic de lapte alb este completat de capacele strălucitoare din plută. Funcționalitatea proiectării este susținută de mânere simple, convenabile și de utilizare generală a formularului.

Mobilier Plus Ventilator

Brise Table

Mobilier Plus Ventilator Brise Table este conceput cu un sentiment de responsabilitate pentru schimbările climatice și dorința de a folosi fanii decât aerul condiționat. În loc să sufle vânturi puternice, se concentrează să se simtă răcoros prin circulația aerului chiar și după ce a coborât aparatul de aer condiționat. Cu Brise Table, utilizatorii pot obține un pic de briză și să o folosească ca masă laterală în același timp. De asemenea, pătrunde bine mediul și face spațiul mai frumos.

Masa De Cafea

Cube

Masa De Cafea Designul a fost inspirat de sculpturile geometrice ale lui Golden Ratio și Mangiarotti. Formularul este interactiv, oferind utilizatorului combinații diferite. Designul constă din patru mese de cafea de diferite dimensiuni și o pouf aliniată în jurul formei cubului, care este un element de iluminare. Elementele proiectării sunt multifuncționale pentru a satisface nevoile utilizatorului. Produsul este produs cu material Corian și placaj.

Scaun

Ydin

Scaun Scaunul Ydin poate fi montat de unul singur, fără a folosi instrumente speciale, datorită unui sistem simplu de blocare. Cele 4 picioare identice nu sunt plasate într-o ordine specială, iar scaunul din beton, acționând ca piatră-cheie, ține totul la locul său. Picioarele sunt realizate cu resturi de lemn provenite de la un producător de scări, ușor prelucrate cu ajutorul tehnicilor tradiționale de prelucrare a lemnului și în cele din urmă uleiate. Scaunul este turnat pur și simplu într-un beton UHP armat cu fibre de durată. Doar 5 piese disociabile pentru a fi ambalate și gata de a fi expediate clienților finali, este un alt argument al durabilității.

Căruciorul De Brânză Refrigerat

Coq

Căruciorul De Brânză Refrigerat Patrick Sarran a creat căruciorul de brânză Coq în 2012. Ciudățimea acestui material rulant încântă curiozitatea clienților, dar nu greșiți, acesta este în primul rând un instrument de lucru. Acest lucru se realizează cu ajutorul unei structuri stilizate de fag lăcuit, acoperite de un cloche lacuit roșu, cilindric, care poate fi atârnat la o parte pentru a dezvălui un sortiment de brânzeturi maturate. Folosind mânerul pentru a muta căruciorul, deschizând cutia, glisând placa spre a face un spațiu pentru farfurie, rotind acest disc pentru a tăia porții de brânză, ospătarul poate dezvolta procesul într-o piesă de artă performantă.

Căruciorul Deșert Răcit

Sweet Kit

Căruciorul Deșert Răcit Această vitrină mobilă pentru servirea deserturilor în restaurante a fost creată în 2016 și este cea mai recentă piesă din gama K. Designul Sweet-Kit îndeplinește cerințele de eleganță, manevrabilitate, volum și transparență. Mecanismul de deschidere se bazează pe un inel care se rotește în jurul unui disc de sticlă acrilică. Două inele modelate din fag sunt pistele de rotație, precum și mânerele pentru deschiderea vitrinei și pentru deplasarea căruciorului în jurul restaurantului. Aceste caracteristici integrate ajută la stabilirea scenei pentru servicii și evidențiază produsele afișate.