Revista de proiectare
Revista de proiectare
Suportul Cuțitului

Only Right Here

Suportul Cuțitului Începând cu secolul al XII-lea, primele taururi au fost documentate ca act sau spectacol public. Astăzi trezirea conștiinței oamenilor este un simptom al unei evaluări globale globale, fiind părtași naturii divine, suntem un întreg. „Doar chiar aici” simbolizează o nouă eră, în care va exista o dispariție a activităților agresive, fiind întruchipată în ceea ce a fost cândva o sărbătoare culturală și marele pas evolutiv la nivel umanist.

Denumirea proiectului : Only Right Here, Numele proiectanților : Alan Saga, Numele clientului : Alan Saga.

Only Right Here Suportul Cuțitului

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.