Revista de proiectare
Revista de proiectare
Colectarea Băilor

Up

Colectarea Băilor Colecția de baie proiectată de Emanuele Pangrazi arată că un concept simplu poate genera inovație. Ideea inițială este de a îmbunătăți confortul înclinând ușor planul de șezut al grupului sanitar. Această idee s-a transformat în tema principală de design și este prezentă în toate elementele colecției. Tema principală și relațiile geometrice stricte conferă colecției un stil contemporan, în conformitate cu gustul european.

Denumirea proiectului : Up, Numele proiectanților : Emanuele Pangrazi, Numele clientului : Huida Sanitary Ware Co. Ltd..

Up Colectarea Băilor

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.