Revista de proiectare
Revista de proiectare
Spațiul Interior

Chua chu kang house

Spațiul Interior Punctul de acupunctură din această casă a fost să conecteze zona închisă într-un nou design vizual al liniștii. Făcând acestea, un anumit farmec istoric și brut este restaurat pentru a adăposti golirea casei. Noua cazare se încheie cu o surpriză a interiorului în interior; bucătărie uscată și umedă într-o bucătărie și mese în interiorul unei bucătării. Spațiul de locuit a fost, de asemenea, întrerupt de un impresionant atac de artă care a devenit în curând carcasa electrică cu cablu electric. Pentru a completa accentul general, sunt necesare felii de lumină caldă pe toate pereții de culoare.

Calendar

Calendar 2014 “Town”

Calendar Town este un kit de ambarcațiuni de hârtie cu piese care pot fi asamblate liber într-un calendar. Puneți clădiri sub diferite forme și bucurați-vă să vă creați propriul mic oraș. Modelele de calitate au puterea de a modifica spațiul și de a transforma mințile utilizatorilor săi. Oferă confort de a vedea, ține și folosi. Acestea sunt imbuiate de lejeritate și un element de surpriză, îmbogățirea spațiului. Produsele noastre originale sunt concepute folosind conceptul de Life with Design.

Qipao Contemporan

The Remains

Qipao Contemporan Inspirația este de la moaștele chinezești, „Ceramica” este cea mai populară reprezentare, indiferent de regie și oameni. În studiul meu, chiar și astăzi standardele chinezesti estetice ale modei și Feng Shui (design interior și mediu) sunt neschimbate. Le place viziunea, straturile și dorințele. Aș dori să proiectez un Qipao pentru a aduce implicația și caracteristica ceramicii din dinastia veche la moda contemporană. Și provoacă oameni care sunt uitați de cultura și etnia lor ori de câte ori suntem în generație i.

Restaurantul

Osaka

Restaurantul Situat în vecinul Itaim Bibi (Sao Paulo, Brazilia), Osaka își arată cu mândrie arhitectura, oferind o ambianță intimă și confortabilă în spațiile sale diferite. Terasa exterioară de lângă stradă este intrarea într-o curte verde și modernă, o legătură între interior, exterior și natură. Estetica privată și sofisticată a fost materializată cu utilizarea elementelor naturale precum lemnul, pietrele, fierul și textilele. Sistemul de acoperiș Lamella, cu iluminare slabă și rețelele de lemn au fost studiate cu atenție pentru a completa designul interior armonios și pentru a genera diferite ambianțe.

Unitatea De Testare A Vinului

Grapevine House

Unitatea De Testare A Vinului Casă de viță de vie sub formă de struguri abstracte, care este aproape pendinte în legătură cu podgoria. Principalul său element de susținere generat de o coloană fabricată digital reprezintă un omagiu adus unei rădăcini vechi de viță de vie. Partea din față continuă a Casei Grapevine este deschisă în toate direcțiile și permite experiența imediată a peisajului podgoriei. Ar trebui acordată o îmbunătățire vizuală a gustului tuturor vinurilor de testare în acest mod.

Calendar

Calendar 2014 “Farm”

Calendar Setul de ambarcațiuni din hârtie Farm este ușor de asamblat. Nu este necesar lipici sau foarfece. Asamblați montând piese cu aceeași marcă. Fiecare animal va fi un calendar de două luni. Modelele de calitate au puterea de a modifica spațiul și de a transforma mințile utilizatorilor săi. Oferă confort de a vedea, ține și folosi. Acestea sunt imbuiate de lejeritate și un element de surpriză, îmbogățirea spațiului. Produsele noastre originale sunt concepute folosind conceptul de Life with Design.