Revista de proiectare
Revista de proiectare
Terminalul Automat De Imigrare

CVision MBAS 2

Terminalul Automat De Imigrare MBAS 2 a fost conceput pentru a sfida natura produselor de securitate și a minimiza intimidarea și frica atât din punct de vedere tehnologic, cât și psihologic. Designul său reinterpretează elemente de computer de uz casnic pentru a oferi un aspect ușor de utilizat pentru cetățenii rurali din jurul graniței Thailandei. Voce și imagini de pe ecran ghidează pentru prima dată utilizatorii pas cu pas prin proces. Tonul dublu de culoare de pe suportul de imprimare cu deget indică clar zonele de scanare. MBAS 2 este un produs unic care își propune să schimbe modul în care trecem de granițe, permițând mai multe limbi și o experiență prietenoasă și fără discriminare pentru utilizatori.

Showroom

From The Future

Showroom Showroom: În showroom sunt prezentate încălțăminte de antrenament și echipamente sportive, care au fost fabricate cu tehnologie de injecție. Locul pare a fi fabricat cu presă de matrițe de injecție. În metoda de fabricație a locului, piese de mobilier parcă s-ar îmbina cu fabricate în matriță de injecție pentru a genera întregul. Traseele de cusut gros, care pe tavan, înmoaie toată vizualitatea tehnologică.

Scaun

SERENAD

Scaun Respect pentru tot felul de scaune. După părerea mea, una dintre cele mai importante și clasice și speciale lucruri în designul interioare este scaun. Ideea de scaun Serenad vine dintr-o lebădă pe apa care s-a întors și și-a pus fața între aripi. Poate că suprafața strălucitoare și netedă pe scaun Serenad, cu design diferit și special, a fost făcută doar pentru locuri foarte speciale și unice.

Fotoliu

The Monroe Chair

Fotoliu Eleganță izbitoare, simplitate în idee, confortabil, conceput cu durabilitate în minte. Scaunul Monroe este o încercare de a simplifica drastic procesul de fabricație implicat în realizarea unui fotoliu. Exploatează potențialul tehnologiilor CNC de a decupa în mod repetat un element plat din MDF, aceste elemente sunt apoi împletite în jurul unei axe centrale pentru a forma un fotoliu curbat complex. Piciorul posterior se transformă treptat în spătar și cotiera în piciorul din față, creând o estetică distinctă complet definită de simplitatea procesului de fabricație.

Banca Parcului

Nessie

Banca Parcului Acest proiect se bazează pe ideea Concept „Drop & Forget”, adică o instalare ușoară pe site cu costuri minime de instalare în ceea ce privește infrastructurile existente într-un mediu urban. Formele fluide din beton, echilibrate cu grijă, creează o experiență de îmbrățișare și confortabilă.