Revista de proiectare
Revista de proiectare
Programul Evenimentelor De Design

Russian Design Pavilion

Programul Evenimentelor De Design expoziții, concursuri de proiectare, ateliere de lucru, proiecte de consultanță în materie de proiectare educațională și publicare care vizează promovarea designerilor și brandurilor rusești în străinătate. Activitățile noastre îi stimulează pe designerii de limbă rusă să își perfecționeze cunoștințele și abilitățile prin proiecte internaționale și îi ajută să înțeleagă rolul lor în comunitatea de proiectare, cum să promoveze și să-și facă produsele competitive și să creeze adevărate inovații.

Paravent

Positive and Negative

Paravent Acesta este un produs care servește ca funcție și frumusețe simultan, condimentat cu un indiciu de cultură și rădăcini. Paravantul „pozitiv și negativ” acționează ca o barieră reglabilă și mobilă pentru confidențialitate care nu iese sau nu perturbe un spațiu. Motivul islamic conferă un efect asemănător dantelelor care este scăzut și vice verset din materialul Corian / rășină. Similar cu yin yang-ul, există întotdeauna puțin bine în rău și întotdeauna puțin rău în bine. Când soarele apune „Pozitiv și Negativ”, este cu adevărat momentul său strălucitor, iar umbrele geometrice pictează camera.

Cocktail Bar

Gamsei

Cocktail Bar Când Gamsei s-a deschis în 2013, hiper-localismul a fost introdus într-un domeniu de practică care până atunci se limita în principal la scena alimentară. La Gamsei, ingredientele pentru cocktail-uri sunt fie hrănite sălbatic, fie cultivate de fermierii artezieni locali. Interiorul barului, este o continuare clară a acestei filozofii. La fel ca cocktail-urile, Buero Wagner a procurat local toate materialele și a lucrat în strânsă colaborare cu producătorii locali pentru a produce soluții la comandă. Gamsei este un concept complet integrat care transformă evenimentul de a bea un cocktail într-o experiență inedită.

Ambalajul Cu Fructe De Mare

PURE

Ambalajul Cu Fructe De Mare Conceptul acestui nou gamerange de produse este „Free from”. Pentru a spune simplu, am creat un design neobișnuit relaxat. De obicei, pentru fructele de mare conserve sunt ambalaje întunecate și înghesuite, designul nostru este „lipsit de” orice balast optic. Pe de altă parte, gama este destinată și persoanelor sensibile la alergii și alimente. Deci pare aproape deliberat un fel de medicament. Vânzarea a început în ianuarie 2013 și este extrem de reușită. Feedback-ul afacerii cu amănuntul este: Am așteptat de foarte mult timp un concept bun și bine gândit. Clientul o va iubi.

Conceptul De Arhitectură Corporativă

ajando Next Level C R M

Conceptul De Arhitectură Corporativă ajando Loft Concept: Informația este materialul de construcție al Universului nostru. Un mansard foarte neobișnuit a fost creat în districtul portului Mannheim, Germania. Echipa completă de ajando va locui și va lucra acolo începând din ianuarie 2013. Arhitectul Peter Stasek și biroul de arhitect loftwerk situat în Karlsruhe se află în spatele conceptului de arhitectură corporativă a mansardei. S-a inspirat din fizica cuantică a Wheeler, de arhitectura lui Josef M. Hoffmann și, bineînțeles, de expertiza informațională a ajando: „Informația face runda mondială”. Text de jurnalist gratuit Ilona Koglin