Revista de proiectare
Revista de proiectare
Articole De Iluminat

Collection Crypto

Articole De Iluminat Crypto este o colecție de iluminat modulară, deoarece se poate extinde atât pe verticală, cât și pe orizontală, în funcție de modul în care sunt distribuite elementele individuale de sticlă care compun fiecare structură. Ideea care a inspirat designul provine din natură, amintind în special de stalactitele de gheață. Particularitatea articolelor Crypto constă în sticla lor suflată vibrantă, care permite luminii să se răspândească în mai multe direcții într-un mod foarte moale. Producția are loc printr-un proces complet manual și utilizatorul final este cel care decide cum va fi compusă instalația finală, de fiecare dată într-un mod diferit.

Fotografia De Artă

Talking Peppers

Fotografia De Artă Fotografiile Nus Nous par să reprezinte corpuri umane sau părți ale acestora, în realitate observatorul este cel care dorește să le vadă. Când observăm ceva, chiar și o situație, o observăm emoțional și din acest motiv, de multe ori ne lăsăm înșelați. În imaginile Nus Nous, este evident cum elementul de ambivalență se transformă într-o elaborare subtilă a minții care ne îndepărtează de realitate pentru a ne conduce într-un labirint imaginar alcătuit din sugestii.

Apa Minerală Îmbuteliată Din Sticlă

Cedea

Apa Minerală Îmbuteliată Din Sticlă Designul apei Cedea este inspirat din Dolomiții Ladini și legendele despre fenomenul luminii naturale Enrosadira. Cauzați de mineralul lor unic, Dolomiții se luminează într-o nuanță roșiatică, arzătoare la răsărit și la apus, dând peisajului o ambianță magică. Prin „asemănând cu legendara grădină magică a trandafirilor”, ambalajul Cedea își propune să surprindă chiar acest moment. Rezultatul este o sticlă de sticlă care face ca apa să strălucească și să se strălucească cu un efect surprinzător. Culorile sticlei sunt menite să semene cu strălucirea specială a Dolomiților scăldați în roșu trandafir al mineralului și albastrul cerului.

Ceainăria Emblematică

Toronto

Ceainăria Emblematică Cel mai aglomerat mall din Canada aduce un design nou, proaspăt, de ceainic cu fructe, realizat de Studio Yimu. Proiectul magazinului emblematic a fost ideal pentru scopuri de branding pentru a deveni noul hotspot în mall-ul comercial. Inspirată de peisajul canadian, frumoasa silueta a Muntelui Albastru din Canada este imprimată pe fundalul peretelui în tot magazinul. Pentru a aduce conceptul în realitate, Studio Yimu a realizat manual o sculptură de morărie de 275 cm x 180 cm x 150 cm care permite interacțiunea deplină cu fiecare client.

Ambalajul Cosmeticelor Naturale

Olive Tree Luxury

Ambalajul Cosmeticelor Naturale Noul design de ambalaj pentru brandul german de cosmetice naturale de lux relatează povestea sa artistic, ca un jurnal, scăldându-l în culori calde. Aparent haotic la prima vedere, la o inspectie mai atenta ambalajul comunica o unitate puternica, un mesaj. Datorită noului concept de design, toate produsele radiază naturalețe, stil, cunoștințe străvechi de vindecare și caracter practic modern.

Pavilionul

Big Aplysia

Pavilionul În procesul de dezvoltare urbană, este inevitabil să apară același mediu construit. Clădirile tradiționale pot părea, de asemenea, monotone și îndepărtate. Apariția arhitecturii peisagistice cu forme speciale înmoaie relația dintre oameni în spațiul arhitectural, devine un loc pentru vizitarea obiectivelor turistice și activează vitalitatea.