Revista de proiectare
Revista de proiectare
Banca Parcului

Nessie

Banca Parcului Acest proiect se bazează pe ideea Concept „Drop & Forget”, adică o instalare ușoară pe site cu costuri minime de instalare în ceea ce privește infrastructurile existente într-un mediu urban. Formele fluide din beton, echilibrate cu grijă, creează o experiență de îmbrățișare și confortabilă.

Ambalajul

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Ambalajul Apa KRYSTAL epitomizează esența luxului și a sănătății într-o sticlă. Dispunând de o valoare alcalină de 8 până la 8,8 și o compoziție minerală unică, apa KRYSTAL vine într-o sticlă iconică cu prismă transparentă pătrată, care seamănă cu un cristal spumant și nu compromite calitatea și puritatea. Logo-ul mărcii KRYSTAL este subtil prezentat pe sticlă, accentuând o notă suplimentară a experienței de lux. În plus față de impactul vizual al sticlei, sticlele PET în formă pătrată și sticla sunt reciclabile, optimizând spațiul și materialele de ambalare, reducând astfel amprenta de carbon totală.

Giratie Hi-Fi

Calliope

Giratie Hi-Fi Scopul final al unei mese rotative Hi-Fi este de a re-crea cele mai pure și necontaminate sunete; această esență a sunetului este atât terminusul, cât și conceptul acestui design. Acest produs elaborat este o sculptură a sunetului care reproduce sunetul. Ca placă turnantă este una dintre cele mai performante placi turnante Hi-Fi disponibile și această performanță inegalabilă este indicată și amplificată prin aspectele sale unice de formă și design; unind forma și funcția într-o uniune spirituală pentru a întruchipa placa turnantă Calliope.

Cerceii Și Inelul

Vivit Collection

Cerceii Și Inelul Inspirată de formele găsite în natură, Colecția Vivit creează o percepție interesantă și curiosă prin formele alungite și liniile învolburate. Piesele Vivit constau din foi de aur galben îndoite de 18k cu placaj de rodiu negru pe fețele exterioare. Cerceii în formă de frunze înconjoară globulele urechilor, astfel încât mișcările sale naturale creează un dans interesant între negru și aur - ascunzând și dezvăluind aurul galben dedesubt. Sinuozitatea formelor și atributele ergonomice ale acestei colecții prezintă un joc fascinant de lumină, umbre, strălucire și reflecții.

Lavoarul

Vortex

Lavoarul Scopul proiectării vortexului este de a găsi o nouă formă de a influența fluxul de apă în chiuvete pentru a crește eficiența acestora, a contribui la experiența utilizatorului și a îmbunătăți calitățile lor estetice și semiotice. Rezultatul este o metaforă, derivată dintr-o formă de vortex idealizată care semnifică scurgerea și curgerea apei care indică vizual întregul obiect ca o lavoar funcțional. Această formă combinată cu robinetul, ghidează apa către o cale spirală, permițând aceleiași cantități de apă să acopere mai mult sol, ceea ce duce la scăderea consumului de apă pentru curățare.