Revista de proiectare
Revista de proiectare
Casa Pentru Amintiri

Memory Transmitting

Casa Pentru Amintiri Această casă transmite imaginile locuinței prin grinzi de lemn și stiva eșalonată de cărămizi albe. Lumina pleacă din spațiile cărămizilor albe din jurul casei, creând o atmosferă specială pentru client. Proiectantul folosește mai multe metode pentru a rezolva limitările acestei clădiri pentru aer condiționat și spații de depozitare. De asemenea, îmbinați materialele cu memoria clientului și prezentați o estetică caldă și elegantă prin structură, conectând stilul unic al acestei case.

Casa Interioară

Seamless Blank

Casa Interioară Aceasta este o casă pentru a prezenta stilul de viață unic al gazdei, care este casa unui designer grafic și a unui antreprenor. Proiectantul prezintă materiale naturale pentru a ilustra preferințele gazdei și pentru a păstra zonele goale pentru a umple lucrurile membrilor familiei. Bucătăria este centrul casei, special concepută o priveliște surround pentru gazdă și asigură-te că părinții pot vedea oriunde. Casa este dotată cu pardoseală din granit alb, pictură minerală italiană, sticlă transparentă și acoperire cu pulbere albă pentru a dezvălui detaliile elegante ale materialelor.

Casa Interioară

Warm loft

Casa Interioară O casă în stil industrial, cu materiale calde. Această casă pregătește mai multe funcții pentru clienți pentru a promova calitățile vieții. Proiectantul a încercat să conecteze conductele la fiecare spațiu și a combinat conductele din lemn, oțel și ORL pentru a ilustra povestea vieții clienților. Nu la fel cu stilul industrial obișnuit, această casă introduce doar câteva culori și pregătește o mulțime de spații de depozitare.

Scaun

Ydin

Scaun Scaunul Ydin poate fi montat de unul singur, fără a folosi instrumente speciale, datorită unui sistem simplu de blocare. Cele 4 picioare identice nu sunt plasate într-o ordine specială, iar scaunul din beton, acționând ca piatră-cheie, ține totul la locul său. Picioarele sunt realizate cu resturi de lemn provenite de la un producător de scări, ușor prelucrate cu ajutorul tehnicilor tradiționale de prelucrare a lemnului și în cele din urmă uleiate. Scaunul este turnat pur și simplu într-un beton UHP armat cu fibre de durată. Doar 5 piese disociabile pentru a fi ambalate și gata de a fi expediate clienților finali, este un alt argument al durabilității.

Căruciorul De Brânză Refrigerat

Coq

Căruciorul De Brânză Refrigerat Patrick Sarran a creat căruciorul de brânză Coq în 2012. Ciudățimea acestui material rulant încântă curiozitatea clienților, dar nu greșiți, acesta este în primul rând un instrument de lucru. Acest lucru se realizează cu ajutorul unei structuri stilizate de fag lăcuit, acoperite de un cloche lacuit roșu, cilindric, care poate fi atârnat la o parte pentru a dezvălui un sortiment de brânzeturi maturate. Folosind mânerul pentru a muta căruciorul, deschizând cutia, glisând placa spre a face un spațiu pentru farfurie, rotind acest disc pentru a tăia porții de brânză, ospătarul poate dezvolta procesul într-o piesă de artă performantă.

Căruciorul Deșert Răcit

Sweet Kit

Căruciorul Deșert Răcit Această vitrină mobilă pentru servirea deserturilor în restaurante a fost creată în 2016 și este cea mai recentă piesă din gama K. Designul Sweet-Kit îndeplinește cerințele de eleganță, manevrabilitate, volum și transparență. Mecanismul de deschidere se bazează pe un inel care se rotește în jurul unui disc de sticlă acrilică. Două inele modelate din fag sunt pistele de rotație, precum și mânerele pentru deschiderea vitrinei și pentru deplasarea căruciorului în jurul restaurantului. Aceste caracteristici integrate ajută la stabilirea scenei pentru servicii și evidențiază produsele afișate.