Revista de proiectare
Revista de proiectare
Colierul

Scar is No More a Scar

Colierul Designul are o poveste dureroasă dramatică în spatele ei. S-a inspirat din cicatricea mea de neuitat de pe corpul meu, care a ars de artificii puternice când aveam 12 ani. În încercarea de a-l acoperi cu un tatuaj, tatuatorul m-a avertizat că ar fi mai rău să acoperi speria. Fiecare își are cicatricea, toată lumea are o poveste sau o istorie dureroasă de neuitat, cea mai bună soluție pentru vindecare este să înveți cum să o înfrunți și să o depășești puternic, mai degrabă decât să te ascunzi sau să încerci să evadezi din ea. Prin urmare, sper că persoanele care poartă bijuteriile mele se pot simți mai puternice și mai pozitive.

Ceasul Conectat

COOKOO

Ceasul Conectat COOKOO ™, primul smartwatch de design din lume care combină o mișcare analogică cu un afișaj digital. Cu un design iconic pentru liniile sale ultra curate și funcționalitățile inteligente, ceasul afișează notificările preferate de pe smartphone sau iPad. Datorită aplicației COOKOO utilizatorii rămân în controlul vieții lor conectate selectând ce notificări și alerte doresc să primească dreptul la încheietura mâinii. Apăsarea butonului COMAND personalizabil va permite declanșarea de la distanță a camerei, redarea muzicii cu telecomandă, check-in-ul Facebook cu un singur buton și multe alte opțiuni.

Husa Pentru Laptop

Olga

Husa Pentru Laptop O carcasă de laptop cu curea specială și fixează special un alt sistem de carcase. Pentru material am luat piele reciclată. Există mai multe culori de la oricine își poate alege propriul său. Scopul meu a fost să fac un caz portabil simplu și interesant, în care este ușor să încărcați sistemul de îngrijire și unde puteți fixa un alt caz dacă trebuie să purtați pentru tine Mac Book Pro și Ipad sau mini Ipad. Puteți purta umbrelă sau un ziar în cazul carcasei. Carcasă ușor de schimbat pentru fiecare cerere de zile.

Pelerina De Ploaie

UMBRELLA COAT

Pelerina De Ploaie Această pelerină de ploaie este o combinație de o haină de ploaie, o umbrelă și pantaloni impermeabili. În funcție de condițiile meteorologice și de cantitatea de ploaie, aceasta poate fi ajustată la diferite niveluri de protecție. Caracteristica sa unică este că combină pelerina de ploaie și umbrela într-un singur articol. Cu „pelerina ploaie”, mâinile sunt libere. De asemenea, poate fi perfect pentru activități sportive, cum ar fi mersul cu bicicleta. În plus, pe o stradă aglomerată, nu te bagi în alte umbrele, deoarece gluga umbrelă se întinde deasupra umerilor.

Inelul

Doppio

Inelul Aceasta este o bijuterie interesantă de natură mistică. „Doppio”, în forma sa în spirală, călătorește în două direcții simbolizând timpul bărbaților: trecutul lor și viitorul lor. Poartă argintul și aurul care reprezintă dezvoltarea virtuților spiritului uman de-a lungul istoriei sale pe Pământ.