Revista de proiectare
Revista de proiectare
Descoperirea Designului Grafic

The Graphic Design in Media Conception

Descoperirea Designului Grafic Această carte este despre design grafic; oferă o imagine explicită, aspectul detaliat asupra structurii de proiectare ca proces care este utilizat pentru a comunica cu publicul cu diferite culturi prin metode de proiectare include semnificația designului grafic ca rol, Procesele de design ca tehnici, Designul de brand ca context de piață, Proiectarea ambalajului cu șabloane pregătite și conține lucrări ale creativității extrem de imaginative, care sunt utilizate pentru a indica principiile designului.

Biroul De Vânzări

Chongqing Mountain and City Sales Office

Biroul De Vânzări „Muntele” este tema principală a acestui birou de vânzări, care este inspirat din fondul geografic al Chongqing. Modelul de marmură gri pe podea se formează în formă triunghiulară; și există o mulțime de unghiuri și colțuri ciudate și ascuțite pe pereții caracteristici și pe contoarele de recepție în formă neregulată, pentru a demonstra conceptul de „munte”. În plus, scările care leagă podelele sunt proiectate să fie o trecere prin peșteră. Între timp, iluminările cu LED-uri sunt atârnate de tavan, imitând scena plouă în vale și prezentând senzație naturală, pentru a înmuia întreaga impresie.

Grafică Pentru Casa De Vacanță

SAKÀ

Grafică Pentru Casa De Vacanță Studioul PRIM PRIM a creat identitate vizuală pentru casa de oaspeți SAKÀ, inclusiv: design și logo, grafică pentru fiecare cameră (design de simboluri, modele de tapet, modele pentru imagini de perete, aplicații pentru perne etc.), design de site-uri web, cărți poștale, ecusoane, cărți de nume și invitații. Fiecare cameră din casa de oaspeți SAKÀ prezintă o legendă diferită asociată cu Druskininkai (un oraș de resort din Lituania în care se află casa) și împrejurimile sale. Fiecare cameră are propriul său simbol ca cuvânt cheie din legendă. Aceste icoane apar în grafică interioară și alte obiecte care formează identitatea sa vizuală.

Covor

Folded Tones

Covor Covoarele sunt în mod inerent plat, scopul a fost de a contesta acest fapt simplu. Iluzia tridimensionalității este realizată doar cu trei culori. Varietatea tonurilor și adâncimii covorului depinde de lățimea și densitatea dungi, mai degrabă decât de o paletă mare de culori care se pot arunca cu un anumit spațiu, permițând astfel o utilizare flexibilă. De sus sau departe, covorul seamănă cu o foaie pliată. Cu toate acestea, în timp ce stai sau stai întins pe el, iluzia pliurilor nu poate fi perceptibilă. Acest lucru duce la utilizarea unor linii repetitive simple care pot fi savurate ca un model abstract până aproape.

Rochia

Nyx's Arc

Rochia Când lumina pătrunde prin ferestre cu un nivel fin, va produce un nivel de iluminare estetică, iluminare pentru a aduce oamenii în cameră atunci când misterios și liniștit mintea, ca Nyx cu un misterios și tăcut, utilizarea de țesături laminate și întoarceți-vă spre o eșalonare a unei astfel de interpretări a frumuseții.

Colier

Extravaganza

Colier Un colier elegant inspirat de rufe, decorațiuni antice ale gâtului, pe care le puteți vedea pe multe tablouri frumoase din secolele XVI și XVII. Caracterizat printr-un design contemporan și modern, simplificând stilul tipic ruffs încercând să-l facă modern și contemporan. Un efect sofisticat care dă eleganță purtătorului, folosind culori negru sau alb permite o multiplicitate de combinații cu un design modern și pur. Un colier dintr-o bucată, flexibil și ușor. Un material neprețuit, dar cu un design impresionant de modă înaltă, care face din acest colier nu doar o bijuterie, ci un ornament nou pentru corp.