Revista de proiectare
Revista de proiectare
Holul Clădirii Rezidențiale Și Lounge-Ul

Light Music

Holul Clădirii Rezidențiale Și Lounge-Ul Pentru Light Music, un hol rezidențial și un design pentru lounge, Armand Graham și Aaron Yassin din A + A Studio cu sediul în New York au dorit să conecteze spațiul la cartierul dinamic al Adams Morgan din Washington DC, unde scena de noapte și muzică, de la jazz. la Go-go la punk rock și electronicele au fost întotdeauna centrale. Aceasta este inspirația lor creativă; rezultatul este un spațiu unic care combină metodele de fabricație digitală de ultimă oră cu tehnicile tradiționale artizanale pentru a crea o lume imersivă, cu pulsul și ritmul propriu, care aduc omagiu vibrantului muzicii originale a DC.

Masa

Codependent

Masa Codependentul îmbină psihologia și designul, concentrându-se în mod special pe manifestarea fizică a unei condiții psihologice, codependența. Aceste două tabele întrețesute trebuie să se bazeze reciproc pentru a funcționa. Cele două forme sunt incapabile să stea singure, dar împreună creează o singură formă funcțională. Tabelul final este un exemplu puternic în care întregul este mai mare decât suma părților sale.

Interiorul Comercial

Nest

Interiorul Comercial Etajul este împărțit de doi profesioniști și avocați unici, care solicită variate ordine ierarhice. Alegerea și detalierea elementelor a fost o încercare de a păstra aspectul general întemeiat, pământesc și de a reînvia arta și materialele de construcție locale. Amestecul și aplicarea materialelor ecologice, dimensiunea deschiderilor, toate au fost determinate de reamintirea climatului local, pentru a face un mediu agreabil, reîncadrând practicile pierdute, împreună cu structurarea practicilor durabile.

Tacâmuri

Ingrede Set

Tacâmuri Setul de tacâmuri Ingrede este conceput pentru a exprima nevoia de perfecțiune în viața de zi cu zi. Set de furcă, lingură și fanta de cuțit împreună cu magneți. Tăiețelele stau vertical și creează armonie cu masa. Formele matematice au permis construirea unei forme fluide care constă din trei piese diferite. Această abordare creează noi posibilități care pot fi aplicate la multe produse diferite, cum ar fi obiectele de masă și alte modele de ustensile.

Serviciul De Recomandare Muzicală

Musiac

Serviciul De Recomandare Muzicală Musiac este un motor de recomandare muzicală, utilizează participarea proactivă pentru a găsi opțiuni precise pentru utilizatorii săi. Acesta își propune să propună interfețe alternative pentru a contesta autocrația algoritmului. Filtrarea informațiilor a devenit o abordare inevitabilă de căutare. Cu toate acestea, creează efecte de cameră ecou și constrânge utilizatorii din zona lor de confort urmărind cu strictețe preferințele. Utilizatorii devin pasivi și nu mai pun la îndoială opțiunile pe care le oferă mașina. Petrecerea timpului pentru revizuirea opțiunilor poate crește costuri biologice enorme, dar efortul creează o experiență semnificativă.

Prototipul Rezidențial

No Footprint House

Prototipul Rezidențial NFH este dezvoltat pentru producția în serie, bazată pe o cutie de instrumente mai mare de tipologii rezidențiale prefabricate. Un prim prototip a fost construit pentru o familie olandeză din sud-vestul Costa Rica. Au ales o configurație cu două dormitoare, cu structură din oțel și finisaje din lemn de pin, care a fost livrată la locația vizată pe un singur camion. Clădirea este proiectată în jurul unui nucleu central de servicii pentru a optimiza eficiența logistică în ceea ce privește asamblarea, întreținerea și utilizarea. Proiectul urmărește o sustenabilitate integrală în ceea ce privește performanțele sale economice, de mediu, sociale și spațiale.