Revista de proiectare
Revista de proiectare
Cartea

Brazilian Cliches

Cartea „Clișeele braziliene” au fost compuse folosind imagini dintr-un vechi catalog de clișee tipografice braziliene. Dar motivul titlului său nu se datorează numai clișeelor utilizate pentru compoziția ilustrațiilor sale. La rândul fiecărei pagini, întâlnim alte tipuri de clișee braziliene: istorice, precum sosirea portughezilor, catehizarea indienilor autohtoni, cicluri economice de cafea și aur ... include chiar clișee braziliene contemporane, pline de blocaje de trafic, datorii, condominii închise și înstrăinare - Portretizat într-o narațiune vizuală contemporană ireverentă.

Hub-Ul De Transport

Viforion

Hub-Ul De Transport Proiectul este un Transport HUB care leagă așezările urbane din jur cu inima vieții dinamice într-un mod ușor și eficient generat prin fuzionarea diferitelor sisteme de transport cum ar fi gara, stația de metrou, puntea de Nil și stația de autobuz, pe lângă alte servicii pentru a converti locul pentru a fi catalizatorul dezvoltării viitoare.

Detectorul Portabil De Defecte Cu Ultrasunete

Prisma

Detectorul Portabil De Defecte Cu Ultrasunete Prisma este proiectat pentru testarea materialelor non-invazive în cele mai extreme medii. Este primul detector care încorporează imagini avansate în timp real și scanare 3D, ceea ce face interpretarea defectelor mult mai ușoară, reducând timpul tehnicianului la fața locului. Cu o carcasă practic indestructibilă și moduri de inspecție multiple unice, Prisma poate acoperi toate aplicațiile de testare, de la conductele de petrol până la componente aerospațiale. Este primul detector cu înregistrare integrală a datelor și generarea automată de raporturi PDF. Conectivitatea wireless și Ethernet permit modernizarea sau diagnosticulul ușor al unității.

Lampa

Muse

Lampa Inspirat de „Budismul câștigat” în spusele sale că nu există calități absolute în universul nostru, am acordat o calitate paradoxală „luminii”, oferindu-i o „prezență fizică”. Spiritul de meditație pe care îl încurajează a fost o sursă puternică de inspirație pe care am folosit-o pentru a crea acest produs; întruchipând calitățile „timpului”, „materiei” și „luminii” într-un singur produs.

Ceramica

inci

Ceramica O oglindă a eleganței; Inci reflectă frumusețea unei perle cu opțiuni alb-negru și este alegerea potrivită pentru cei care doresc să reflecte nobilimea și eleganța spațiilor. Liniile inci sunt produse în dimensiuni de 30 x 80 cm și transportă clasicitatea albă și neagră în zonele de locuit. Produs folosind tehnologia de imprimare digitală, un design tridimensional.

Programatorul Tahograf

Optimo

Programatorul Tahograf Optimo este un produs cu ecran tactil de ultimă generație pentru programarea și calibrarea tuturor tahografelor digitale montate pe vehicule comerciale. Concentrându-se pe viteza și ușurința de utilizare, Optimo combină comunicarea fără fir, datele despre aplicația produsului și o serie de conexiuni diferite de senzori într-un dispozitiv portabil pentru utilizare în cabina și atelierul vehiculului. Conceput pentru o ergonomie optimă și o poziționare flexibilă, interfața sa bazată pe sarcini și hardware-ul inovator îmbunătățesc dramatic experiența utilizatorului și duc programarea tahografului în viitor.