Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ceasul Analog

Kaari

Ceasul Analog Acest design se bazează pe un mecanism analogic 24 ore standar (mâna cu jumătate de viteză). Acest design este prevăzut cu două tăieturi în formă de arc. Prin ele pot fi văzute orele și minutele de cotitură. Mâna orei (disc) este împărțită în două segmente de culori diferite care, rotind, indică ora AM sau PM în funcție de culoarea care începe să fie vizibilă. Mâna de minut este vizibilă prin arcul cu raza mai mare și stabilește ce slot de minut corespunde cadranelor de 0-30 minute (situate pe raza interioară a arcului) și slotul de 30-60 minute (situat pe raza exterioară).

Rochiul Modern

Le Maestro

Rochiul Modern Le Maestro revoluționează pantoful rochiei prin încorporarea unui „toc cu matrice” din titan Direct Metal Sintered (DMLS). „Calcaiul matricial” reduce masa vizuală a secțiunii călcâiului și prezintă integritatea structurală a încălțămintei. Pentru a completa vampila elegantă, pielea înaltă de cereale este folosită pentru designul asimetric distinct al părții superioare. Integrarea secțiunii tocului în partea superioară este acum compusă într-o siluetă elegantă și rafinată.

Brandingul De Cercetare

Pain and Suffering

Brandingul De Cercetare Acest design explorează suferința în diferite straturi: filosofic, social, medical și științific. Din punctul meu de vedere personal, faptul că suferința și durerea vin în multe chipuri și forme, filozofice și științifice, am ales ca temă pentru umanizarea suferinței și durerii. Am studiat analogiile dintre natura simbiotică și simbiotica în relațiile umane și din această cercetare am creat personaje care reprezintă vizual relațiile simbiotice dintre suferință și cel care suferă și între durere și cel cu durere. Acest design este un experiment, iar privitorul este subiectul.

Arta Digitală

Surface

Arta Digitală Natura eterică a piesei dă naștere la ceva tangibil. Ideea vine din utilizarea apei ca element pentru a transmite conceptul de suprafață și de a fi suprafață. Proiectantul are o fascinație pentru faptul că sunt identitățile noastre și rolul pe care îl au cei din jurul nostru în acest proces. Pentru el, „suprafețăm” când arătăm ceva din noi înșine.

Ceainicul Și Ceainele

EVA tea set

Ceainicul Și Ceainele Acest ceainic seducător elegant, cu cupe potrivite, are un turn impecabil și este o plăcere de a lua parte. Forma neobișnuită a acestui vas de ceai, cu becul care se amestecă și crește din corp, se pretează deosebit de bine. Cupele sunt versatile și tactile pentru a cuibări în mâinile dvs. în moduri diferite, deoarece fiecare persoană are propria lor abordare de a ține o ceașcă. Disponibil în alb lucios, cu un inel placat cu argint sau cu porțelan negru mat, cu un capac lucios alb și cupe cu margini albe. Filtru din oțel inoxidabil montat în interior. DIMENSIUNI: ceainic: 12,5 x 19,5 x 13,5 căni: 9 x 12 x 7,5 cm.

Ceas

Zeitgeist

Ceas Ceasul este reflectat de zeitgeist, care este asociat cu materiale inteligente, tehnologice și durabile. Fața de înaltă tehnologie a produsului este reprezentată de un corp de carbon semi-torus și afișaj de timp (găuri de lumină). Carbonul înlocuiește partea metalică, ca relicvă a trecutului și subliniază partea funcțională a ceasului. Lipsa părții centrale arată că indicarea LED inovatoare înlocuiește mecanismul clasic al ceasului. Lumina de fundal moale poate fi reglată în funcție de culoarea preferată a proprietarului lor, iar un senzor de lumină va monitoriza rezistența iluminării.