Revista de proiectare
Revista de proiectare
Sistemul De Control Al Navelor

GE’s New Bridge Suite

Sistemul De Control Al Navelor Sistemul de control modular al navei GE este proiectat să se potrivească atât navelor mari, cât și celor ușoare, oferind un control intuitiv și feedback vizual clar. Noua tehnologie de poziționare, sistemele de control a motorului și dispozitivele de monitorizare permit manevrarea navelor cu exactitate în spațiile limitate, reducând în același timp stresul asupra operatorului, în timp ce controale manuale complexe sunt înlocuite cu o nouă tehnologie cu ecran tactil. Un ecran reglabil reduce reflexiile și optimizează ergonomia. Toate consolele au mânere de prindere integrate pentru utilizare în mările accidentate.

Casa De Vin

Crombe 3.0

Casa De Vin Obiectivul conceptului magazinului de vin Crombé a fost acela de a face clienții să experimenteze un mod complet nou de cumpărături. Ideea de bază a fost să pornim de la aspectul unui depozit, la care ulterior am adăugat lumină și finețe. Chiar dacă vinurile sunt prezentate în ambalajul lor original, liniile curate ale ramelor metalice asigură încă familiaritatea și perspectiva. Fiecare sticlă atârnă în cadru înclinația identică în care somelierul le-ar servi. Scaunul de 12 m găzduiește șampanii și dulapurile. În fiecare locaș, clienții pot stoca în siguranță până la 30 de sticle.

Calendar

calendar 2013 “Safari”

Calendar Safari este un calendar de animale de hârtie. Pur și simplu apăsați piesele, pliați și asigurați-le pentru a fi completate. Faceți din 2011 anul tău de întâlniri cu animale sălbatice! Viața cu designul: design-urile de calitate au puterea de a modifica spațiul și de a transforma mințile utilizatorilor săi. Oferă confort de a vedea, ține și folosi. Acestea sunt imbuiate de lejeritate și un element de surpriză, îmbogățirea spațiului. Produsele noastre originale sunt concepute folosind conceptul de „Viață cu design”.

Mall-Ul

Fluxion

Mall-Ul Inspirația acestui program vine din dealurile de furnici, care au o structură unică. Deși structura internă a dealurilor de furnici este foarte complexă, poate construi un regat imens și ordonat. Aceasta ilustrează structura arhitecturală extrem de rațională. Între timp, interiorul arcurilor grațioase ale dealurilor de furnici construiește un palat impunător, care pare un plus rafinat. Prin urmare, proiectantul folosește înțelepciunea furnicii pentru referință pentru a construi atât spațiu artistic și bine construit, cât și dealuri de furnici.

Masa De Intrare

organica

Masa De Intrare ORGANICA este reprezentarea filozofică a lui Fabrizio a oricărui sistem organic în care toate părțile sunt interconectate pentru a da existență. Proiectarea s-a bazat pe complexitatea corpului uman și pre-concepția umană. Privitorul este condus într-o călătorie sublimă. Ușa către această călătorie sunt două forme masive din lemn care sunt percepute ca plămâni, apoi un ax de aluminiu cu conectori care seamănă cu o coloană vertebrală. Privitorul poate găsi tije răsucite care arată ca artere, o formă care poate fi interpretată ca un organ, iar finalul este un șablon frumos șablon, puternic, dar fragil, la fel ca pielea umană.

Cabina De Expoziție

Onn Exhibition

Cabina De Expoziție Onn este un produs artizanal premium, care îmbină tradițiile cu design-urile moderne prin intermediul maeștrilor de bunuri culturale. Materialele, culorile și produsele din Onn sunt inspirate din natură care luminează personajele tradiționale cu un gust de strălucire. Cabina expozițională a fost construită pentru a reproduce o scenă a naturii folosind materiale care sunt completate împreună cu produsele, pentru a deveni o piesă de artă armonizată în sine.