Revista de proiectare
Revista de proiectare
Jucăria

Movable wooden animals

Jucăria Jucăriile pentru animale de diversitate se mișcă cu moduri diferite, simple, dar distractive. Formele abstracte ale animalelor absorb copiii de imaginat. Există 5 animale din grup: porc, rață, girafa, melc și dinozaur. Capul lui Duck se mișcă de la dreapta la stânga atunci când îl ridicați de pe birou, se pare că vă spune „NU”; Capul girafei se poate deplasa de sus și în jos; Nasul de porc, melcul și dinozaurul se mișcă de la interior la exterior când îți întorci cozile. Toate mișcările îi fac pe oameni să zâmbească și îi determină pe copii să se joace în diferite moduri, cum ar fi să tragă, să împingă, să se întoarcă etc.

Cafeneaua Universitară

Ground Cafe

Cafeneaua Universitară Noua cafenea „Ground” servește nu numai pentru a crea coeziune socială între profesorii și studenții școlii de inginerie, dar și pentru a încuraja interacțiunea dintre și între membrii altor departamente din Universitate. În proiectarea noastră, am angajat volumul de beton turnat neadornit al unei foste săli de seminar, așezând o paletă de scânduri din nuc, aluminiu perforat și despicând stâncă peste pereți, podea și tavanul spațiului.

Jucăriile Din Roly Poli, Mobile Din Lemn

Tumbler" Contentment "

Jucăriile Din Roly Poli, Mobile Din Lemn Cum să ai un curcubeu? Cum să îmbrățișezi un vânt de vară? Sunt mereu atins de unele lucruri subtile și mă simt foarte mulțumit și fericit. Cum se păstrează și cum se deține? Suficient este la fel de bun ca o sărbătoare. Aș dori să modelez diferite tipuri de materiale într-un mod simplu și amuzant. Lăsați copiii să se joace cu ei pentru a recunoaște lumea fizică, pentru a le stimula imaginația și a-i ajuta să înțeleagă mediul înconjurător.

Pantofii De Lux

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Pantofii De Lux Linia de „bijuterii în formă de sandale / în formă de sandale”, numită Conspiracy, a fost fondată în 2010. Gianluca Tamburini a fost fondată în 2010. Pantofii de conspiratie combină fără efort tehnologia și estetica. Tocurile și tălpile sunt confecționate din materiale precum aluminium ușor și titan, care sunt turnate în forme sculpturale. Silueta pantofilor este apoi evidențiată de pietre semi / prețioase și alte decorațiuni fastuoase. Tehnologia înaltă și materialele de vârf formează o sculptură modernă, având forma unei sandale, dar unde atingerea și experiența meșterilor italieni pricepuți sunt încă vizibile.

Leagănul, Balansoarele

Dimdim

Leagănul, Balansoarele Lisse Van Cauwenberge a creat aceasta într-o soluție multifuncțională, care servește ca balansoar și, de asemenea, ca leagăn atunci când două scaune Dimdim sunt unite. Fiecare dintre balansoare este format din lemn cu suporturi din oțel și finisat într-o furnir de nuc. Două scaune pot fi montate între ele cu ajutorul a două cleme ascunse sub scaun, pentru a forma un leagăn pentru copii.

Brosa

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Brosa Caracterul și forma externă a unui subiect permit schimbarea designului nou al unui ornament. În natura vie, o perioadă se schimbă în alta. Primăvara urmează iarna și dimineața vine după noapte. De asemenea, culorile se schimbă, precum și atmosfera. Acest principiu de înlocuire, alternare a imaginilor este adus în podoabele „Metamorfozei Asiei”, colecția în care două stări diferite, două imagini neconfinate sunt reflectate într-un singur obiect. Elemente mobile ale construcției fac posibilă schimbarea caracterului și aspectului ornamentului.