Revista de proiectare
Revista de proiectare
Vestiar

Sopron Basket

Vestiar Sopron Basket este o echipă profesionistă de baschet pentru femei cu sediul în Sopron, Ungaria. Întrucât sunt una dintre cele mai de succes echipe maghiare cu 12 cupe de campionat național și obținând locul doi în Euroliga, conducerea clubului a decis să investească într-un nou complex vestiar pentru a avea o instalație destul de prestigioasă pe numele clubului, potrivit nevoilor jucătorului. mai bine, motivează-i și promovează-i unitatea.

Bicicleta Electronică Din Lemn

wooden ebike

Bicicleta Electronică Din Lemn Compania berlineză Aceteam a creat prima bicicletă electronică din lemn, sarcina fiind să o construiască într-un mod ecologic. Căutarea unui partener de cooperare competent a avut succes cu Facultatea de Știința și Tehnologia Lemnului din cadrul Universității Eberswalde pentru Dezvoltare Durabilă. Ideea lui Matthias Broda a devenit realitate, combinând tehnologia CNC și cunoștințele despre materialul lemnos, s-a născut E-Bike din lemn.

Instalarea Desktop

Wood Storm

Instalarea Desktop Wood Storm este o instalație de desktop pentru distracție vizuală. Turbulența fluxului de aer este realizată de o perdea de lemn, îmbunătățită de luminile aruncate de jos pentru o lume fără gravitate. Instalarea se comportă ca o buclă dinamică interminabilă. Acesta ghidează linia de vedere din jurul său pentru a căuta punctul de început sau de sfârșit, deoarece publicul dansează de fapt cu furtuna.

Instalațiile Interactive

Falling Water

Instalațiile Interactive The Falling Water este un set de instalații interactive care permite utilizatorilor să schimbe traseul de rulare în jurul unui cub sau cuburi. Combinația dintre cuburi și fluxul de margele prezintă un contrast între obiectul static și curgerea dinamică a apei. Pârâul poate fi tras pentru a vedea margele rulând sau doar pus pe o masă ca o scenă de apă înghețată. Margelele sunt, de asemenea, considerate dorințe pe care oamenii le fac în fiecare zi. Dorințele ar trebui să fie înlănțuite și să funcționeze pentru totdeauna ca o cascadă.

Instalarea Cadrului

Missing Julie

Instalarea Cadrului Acest design prezintă o instalare a cadrului și o interfață între interior și exterior, sau lumini și umbre. Acesta oferă o expresie în timp ce oamenii caută dintr-un cadru pentru a aștepta să se întoarcă cineva. Diferite tipuri și dimensiuni de sfere de sticlă sunt utilizate ca simbol al dorințelor și lacrimilor pentru a implica emoția care se ascunde în interior. Cadrul și cutiile din oțel definesc limita emoției. Emoția dată de o persoană poate fi diferită de modul în care este percepută la fel cum imaginile din sfere sunt cu susul în jos.

Setul De Ceai

Vapor Breeze

Setul De Ceai Oala de ceai este o cutie care deține un univers al esenței care așteaptă să fie lansat. Privind spre deschidere, puteți găsi o structură de canale dinamice care sunt intermediare în aburi. Structura este reflectată și pe pielea exterioară. Întregul corp ilustrează o esență vaporizată pentru ca oamenii să vizualizeze și să se bucure în fiecare zi.