Revista de proiectare
Revista de proiectare
Sistemul De Sortare A Deșeurilor Reciclabile

Spider Bin

Sistemul De Sortare A Deșeurilor Reciclabile Spider bin este o soluție universală și economică pentru sortarea materialelor reciclabile. Un grup de pubele pop-up sunt create pentru casă, birou sau în aer liber. Un articol are două părți de bază: un cadru și o geantă. Este ușor mutat dintr-un loc în altul, convenabil pentru transport și depozitare, deoarece poate fi plat atunci când nu este utilizat. Cumpărătorii comandă pachetul de păianjen online, unde pot alege dimensiunea, numărul de coșuri de paianjen și tipul pungii în funcție de nevoile lor.

Rola De Scorțișoară Cu Miere

Heaven Drop

Rola De Scorțișoară Cu Miere Heaven Drop este un rulou de scorțișoară umplut cu miere pură care se folosește cu ceai. Ideea a fost să combinați două alimente care sunt utilizate separat și să faceți un produs cu totul nou. Designerii s-au inspirat din structura rolei de scorțișoară, au folosit forma de role ca un recipient pentru miere și pentru a împacheta rulourile de scorțișoară au folosit ceară de albine pentru a izola și a ambala rulouri de scorțișoară. Are figuri egiptene afișate pe suprafața sa și asta pentru că egiptenii sunt primii oameni care și-au dat seama de importanța scorțișoarei și au folosit mierea ca comoară! Acest produs ar putea fi un simbol al raiului în căni de ceai.

Mâncarea

Drink Beauty

Mâncarea Drink Beauty este ca o bijuterie frumoasă pe care o puteți bea! Am făcut o combinație de două obiecte care au fost folosite separat cu ceai: bomboane de rocă și felii de lămâie. Acest design este complet consumabil. Prin adăugarea feliilor de lămâie în structura bomboanelor rock, gustul său devine incredibil de bun și valoarea alimentară crește din cauza vitaminelor lămâii. Designerii au înlocuit pur și simplu bețișoarele pe care le țineau cristalele de bomboane cu o felie de lămâie uscată. Drink Beauty este un exemplu complet de lume modernă care aduce frumusețea și eficiența împreună.

Băutura

Firefly

Băutura Acest design este un nou cocktail cu Chia, ideea principală a fost de a proiecta un cocktail care are mai multe faze gustative. Acest design vine, de asemenea, cu culori diferite, care pot fi văzute sub lumină neagră, ceea ce îl face potrivit pentru petreceri și cluburi. Chia poate absorbi și rezerva orice aromă și culoare, astfel încât atunci când faceți un cocktail cu Firefly poate experimenta diferite arome pas cu pas. Valoarea nutrițională a acestui produs este mai mare comparativ cu alte cocktail-uri și asta se datorează valorii nutritive ridicate a Chia și a caloriilor scăzute. . Acest design este un nou capitol din istoria băuturilor și a cocktailurilor.

Matrița De Gheață

Icy Galaxy

Matrița De Gheață Natura a fost întotdeauna una dintre cele mai importante surse de inspirație pentru designeri. Ideea a ajuns în mintea designerilor prin analizarea spațiului și a imaginii galaxiei Milk Way. Cel mai important aspect al acestui design a fost crearea unei forme unice. Multe modele care sunt pe piață se concentrează pe crearea de gheață cât mai clară, dar în acest proiect prezentat, designerii s-au concentrat intenționat pe formele realizate de minerale în timp ce apa se transformă în gheață, pentru a fi mai clar designerii au transformat un defect natural într-un efect frumos. Acest design creează o formă sferică spiralată.

Filtrul De Țigară

X alarm

Filtrul De Țigară X alarmă, este o alarmă pentru fumători pentru a-i face să realizeze ceea ce își fac singuri în timp ce o fac. Acest design este o nouă generație de filtre pentru țigări. Acest design poate fi un bun înlocuitor pentru reclamele scumpe împotriva fumatului și are o influență mai mare asupra minții fumătorilor decât orice altă publicitate negativă. Are o structură foarte simplă, filtrele sunt ștanțate cu o cerneală invizibilă care acoperă zona negativă a schiței și cu fiecare puf schița va apărea mai clară, astfel încât cu fiecare puf vei vedea că inima ta se întunecă și știi ce se întâmplă cu tine.