Revista de proiectare
Revista de proiectare
Lumina

Louvre

Lumina Lumina Luvru este o lampă de masă interactivă inspirată de lumina soarelui greacă de vară, care trece cu ușurință de la obloanele închise prin Louvres. Este format din 20 de inele, 6 din plută și 14 din Plexiglas, care schimbă ordinea într-un mod ludic, astfel încât să transforme difuzia, volumul și estetica finală a luminii în funcție de preferințele și nevoile utilizatorilor. Lumina trece prin material și provoacă difuzie, astfel încât nu există umbre pe sine nici pe suprafețele din jurul său. Inelele cu diferite înălțimi oferă posibilitatea de combinații interminabile, personalizare sigură și control total al luminii.

Designul Articolelor De Îmbrăcăminte

Sidharth kumar

Designul Articolelor De Îmbrăcăminte NS GAIA este o etichetă contemporană de îmbrăcăminte pentru femei, originară din New Delhi, bogată în design unic și tehnici de țesături. Marca este un mare susținător al producției minte și a tuturor lucrurilor pe bicicletă și reciclare. Importanța acestui factor se reflectă în pilonii de denumire, „N” și „S” din NS GAIA reprezentând Natura și Durabilitatea. Abordarea NS GAIA este „mai puțin este mai mult”. Eticheta joacă un rol activ în mișcarea lentă a modei, asigurând impactul asupra mediului.

Arhitectura Cu Utilizare Mixtă

Shan Shui Plaza

Arhitectura Cu Utilizare Mixtă Situat în orașul istoric Xi'an, între centrul de afaceri și râul TaoHuaTan, proiectul urmărește nu numai să lege legătura dintre trecut și prezent, ci și urban și natură. Inspirat din povestea chineză de primăvară a floarei Peach, proiectul oferă un loc de muncă și de lucru paradisiac, oferind o relație strânsă cu natura. În cultura chineză, filozofia apei de munte (Shan Shui) deține o semnificație esențială a relației dintre om și natură, astfel, profitând de peisajul apos al sitului, proiectul oferă spații care reflectă filozofia Shan Shui din oraș.

Identitatea Corporativă

film festival

Identitatea Corporativă „Cinema, ahoy” a fost sloganul pentru a doua ediție a Festivalului European de Film de la Cuba. Face parte dintr-un concept de design axat pe călătorie ca mod de conectare a culturilor. Designul evocă călătoria unei nave de croazieră care călătorește din Europa spre Havana încărcate cu filme. Proiectarea invitațiilor și a biletelor pentru festival s-a inspirat din pașapoarte și pasapoarte folosite de călătorii din întreaga lume. Ideea de a călători prin filme încurajează publicul să fie receptiv și curios cu privire la schimburile culturale.

Lampa

Little Kong

Lampa Little Kong este o serie de lămpi ambientale care conține filozofie orientală. Estetica orientală acordă o mare atenție relației dintre virtual și real, complet și gol. Ascunderea subtilă a LED-urilor în stâlpul metalic nu numai că asigură golirea și puritatea abajurului, dar distinge și Kong de alte lămpi. Proiectanții au descoperit ambarcațiunile fezabile după mai mult de 30 de ori experimente pentru a prezenta perfect lumina și diversele texturi, ceea ce permite o experiență de iluminare uimitoare. Baza acceptă încărcare wireless și are un port USB. Poate fi pornit sau dezactivat doar fluturând mâinile.

Mâncarea Pentru Gustări

Have Fun Duck Gift Box

Mâncarea Pentru Gustări Cutia de cadouri „Have Fun Duck” este o cutie specială pentru tineri. Inspirat de jucării, jocuri și filme în stil pixel, designul prezintă un „oraș alimentar” pentru tineri cu ilustrații interesante și detaliate. Imaginea IP va fi integrată pe străzile orașului, iar tinerii iubesc sportul, muzica, hip-hop-ul și alte activități de divertisment. Experimentează jocuri sportive distractive în timp ce te bucuri de mâncare, exprimă un stil de viață tânăr, distractiv și fericit.