Revista de proiectare
Revista de proiectare
Canapeaua Transformabilă

Mäss

Canapeaua Transformabilă Am vrut să creez o canapea modulară care să poată fi transformată în mai multe soluții separate de scaune. Întregul mobilier constă din doar două piese diferite, cu aceeași formă, pentru a forma o varietate de soluții. Structura principală este aceeași formă laterală a suporturilor brațelor, dar numai mai groasă. Suporturile pentru brațe pot fi rotite la 180 de grade pentru a schimba sau a continua piesa principală a mobilierului.

Suportul Pentru Tort

Temple

Suportul Pentru Tort Din popularitatea în creștere a coptului acasă, am putea vedea nevoia unui suport modern pentru tort cu aspect modern, care să poată fi depozitat cu ușurință într-un dulap sau într-un desen. Ușor de curățat și în siguranță pentru mașina de spălat vase. Templul este ușor de asamblat și intuitiv glisând plăcile peste coloana centrală conică. Demontarea este la fel de ușoară prin simpla glisare a acestora înapoi. Toate cele 4 elemente principale sunt deținute împreună de Stacker. Stacker-ul ajută la păstrarea tuturor elementelor pentru depozitare compactă cu mai multe unghiuri. Puteți utiliza diferite configurații ale plăcii pentru diferite ocazii.

Sezlongul

Bessa

Sezlongul Proiectat pentru zonele de lounge din hoteluri, stațiuni și reședințe private, scaunul Bessa se armonizează cu proiectele moderne de amenajări interioare. Designul său transmite o seninătate care invită la o experiență de amintit. După ce ne-am rezolvat producția complet durabilă, ne putem bucura de echilibrul dintre formă, design contemporan, funcție și valorile sale organice.

Calendar

calendar 2013 “Waterwheel”

Calendar Waterwheel este un calendar tridimensional format din șase palete asamblate în formă de rola de apă. Rotiți un calendar unic pentru desktop, precum o roată de apă în fiecare lună pentru a fi utilizată. Viața cu designul: design-urile de calitate au puterea de a modifica spațiul și de a transforma mințile utilizatorilor săi. Oferă confort de a vedea, ține și folosi. Acestea sunt imbuiate de lejeritate și un element de surpriză, îmbogățirea spațiului. Produsele noastre originale sunt concepute folosind conceptul de „Viață cu design”.

Dulap Multifuncțional

Shanghai

Dulap Multifuncțional Dulap multifuncțional „Shanghai”. Modelul de fațadă și forma laconică acționează ca un „perete decorativ”, ceea ce face posibilă perceperea garderobei ca o componentă decorativă. Sistemul „all inclusive”: include locuri de stocare cu volum diferit; Noptierele încorporate, făcând parte din fațada garderobei, deschisă și închisă printr-o împingere față; 2 lămpi de noapte încorporate ascunse sub volumul remarcabil de pe ambele părți ale patului. Partea principală a dulapului este realizată dintr-o mică piesă în formă de lemn. Se compune din 1500 de bucăți de kempas și 4500 bucăți de stejar alb.

Masa Finală

TIND End Table

Masa Finală TIND End Table este o masă mică, ecologică, cu o prezență vizuală puternică. Blatul din oțel reciclat a fost tăiat cu jet de apă, cu un model complex care creează modele de lumină și umbră vii. Formele picioarelor de bambus sunt determinate de modelarea din partea de sus a oțelului și fiecare din cele paisprezece picioare trece prin vârful de oțel și apoi este tăiat la culoare. Văzut de sus, bambusul carbonizat creează un model de arestare, juxtapus pe oțelul perforat. Bambusul este o materie primă regenerabilă rapidă, deoarece bambusul este o iarbă cu creștere rapidă, nu un produs din lemn.