Revista de proiectare
Revista de proiectare
Centrul De Vânzare

HuiSheng Lanhai

Centrul De Vânzare Cu tema oceanică a designului scenei, finalizează sufletul spațial, cu pătratul pixelilor ca element de comunicare vizuală, permiteți copiilor din joc să exploreze descoperirea învățării și creșterii să devină miezul cazului, poziționarea spațiului liber prezintă prezentarea efectul fanteziei educației în distracție. De la forma, scara, facilitatea culorilor, structura până la experiența senzorială psihologică, conceptul de spațiu continuă și se îmbogățește atunci când toate elementele sunt integrate și se ciocnesc.

Difuzorul

Black Hole

Difuzorul Black Hole proiectat pe baza tehnologiei inteligente moderne și este un difuzor portabil Bluetooth. Poate fi conectat la orice telefon mobil cu diferite platforme și există un port USB pentru conectarea la stocarea portabilă externă. Lumina încorporată ar putea fi utilizată ca o lumină de birou. De asemenea, aspectul atrăgător al Black Hole face ca astfel de obiecte de uz casnic să poată fi utilizate în designul interior.

Difuzor Portabil Bluetooth

Black Box

Difuzor Portabil Bluetooth Acesta este un difuzor portabil Bluetooth. Este ușor și mic și are formă emoțională. Am proiectat forma de boxe Black Box prin simplificarea formei valurilor. Pentru a asculta sunetul stereo, acesta are două difuzoare, stânga și dreapta. De asemenea, aceste două difuzoare sunt fiecare parte a formei de undă. Una este o formă de undă pozitivă și una negativă. pentru utilizare, acest dispozitiv se poate conecta pereche la alte dispozitive electronice, cum ar fi mobil și computer prin Bluetooth și redă sunetul. De asemenea, dispune de baterii. Împreună cu două difuzoare, o cutie neagră apare pe masă atunci când nu este folosită.

Centrul De Vânzare

Ad Jinli

Centrul De Vânzare Acest proiect a renovat clădirile vechi din parcelă urbană și oferă noua misiune funcțională clădirilor pentru a satisface noile cerințe funcționale. Proiectanții încearcă să conducă oamenii să accepte stilul modern din orașul cu patru niveluri, de la transformarea fațadelor clădirii la designul de decorațiuni interioare pentru a asigura integritatea implementării proiectului.

Difuzorul Portabil

Seda

Difuzorul Portabil Seda este un dispozitiv funcțional de bază pentru tehnologia informațiilor. Suportul de stilou din centru este un organizator de spații. De asemenea, funcțiile digitale precum portul USB și conexiunea Bluetooth îl fac ca un player portabil și difuzor cu o adaptare de utilizare a zonei de acasă. O bară de lumină încorporată în corpul exterior funcționează ca o lumină de birou. De asemenea, aspectul atrăgător al luxului face ca obiectele de acasă să fie atrăgătoare să poată fi utilizate în designul interior. De asemenea, utilizarea spațiului într-un mod mai bun este una dintre caracteristicile esențiale ale Seda.

Biroul

Phuket VIP Mercury

Biroul Bazat pe tema deschiderii și explorarea în profunzime a mărcii, a explorat designul și a creat o integrare vizuală a extensibilității vizuale și a poveștii de marcă cu planeta ca principal element creativ. Planul a rezolvat următoarele trei probleme cu gânduri vizuale noi: echilibrul deschiderii spațiului și funcții; Divizarea și combinația zonelor funcționale ale spațiului; Regularitatea și schimbarea stilului spațial de bază.