Revista de proiectare
Revista de proiectare
Eticheta Vinului

Guapos

Eticheta Vinului Proiectul urmărește fuziunea dintre designul modern și tendințele nordice în artă, care prezintă țara de origine a vinului. Fiecare tăietură de margine reprezintă altitudinea în care crește fiecare podgorie și o culoare respectivă pentru soiul de struguri. Atunci când toate sticlele sunt aliniate în linie, ea formează peisajele din nordul Portugaliei, regiunea care dă naștere acestui vin.

Clubul Pentru Copii

Meland

Clubul Pentru Copii Întregul proiect a completat expresia excelentă a spațiului de joacă interior pentru părinți-copii, arătând un grad ridicat de completitudine și consecvență în raționalitatea și narativul spațial. Designul subtil al liniei conectează diferite zone funcționale și realizează raționalitatea fluxurilor de vizitatori. Narațiunea spațiului, la rândul său, conectează diferite spații printr-un complot și îi determină pe consumatori să experimenteze minunata călătorie a interacțiunii părinte-copil.

Apartamentul

Home in Picture

Apartamentul Proiectul este un spațiu de locuit creat pentru o familie de patru copii cu doi copii. Atmosfera de dreamland creată de designul casei provine nu numai din lumea basmului creată pentru copii, ci și din simțul futurist și șocul spiritual adus de provocarea cu privire la mobilierul de casă tradițional. Nefiind legat de metode și modele rigide, proiectantul a dezintegrat logica tradițională și a prezentat o nouă interpretare a stilului de viață.

Designul Rezidențial

Inside Out

Designul Rezidențial Proiectantul de arhitectură primul proiect independent de design interior individual, selectând un amestec de mobilier japonez și nordic pentru a crea o atmosferă confortabilă și plăcută. Lemnul și țesătura sunt utilizate în mare parte în întregul apartament cu amenajări minime de lumină. Conceptul "Inside Out" cutie de lemn dezvăluită cu intrarea și coridorul de lemn conectate, în timp ce este deschisă în camera de zi ca „Înăuntru & quot; prezentare de cărți și expoziții de artă, cu camere ca "exterior" buzunarul spațiilor care servesc funcții de locuit.

Restaurarea Castelului Vechi

Timeless

Restaurarea Castelului Vechi Proprietarul a cumpărat Crawfordton House în Scoția în aprilie 2013, străduindu-se să restabilească gustul original al nobilimii scoțiene antice și compatibil cu viața modernă. Caracteristicile și depozitele istorice ale castelului antic sunt păstrate cu aromă originală. Estetica de design și cultura regională a diferitelor secole se ciocnesc cu scântei artistice în același spațiu.

Fotografiile Pentru Coperta Revistei

TimeFlies

Fotografiile Pentru Coperta Revistei Ideea principală a fost să ieșiți în evidență din masa revistelor tradiționale pentru clienți. În primul rând, cu ajutorul capacului neobișnuit. Coperta frontală a revistei TimeFlies pentru compania aeriană Nordica prezintă un design estonian contemporan, iar titlul revistei de pe coperta fiecărui număr este scris de mână de autorul operei prezentate. Designul modern și minimalist al revistei acoperă transmite fără alte cuvinte creativitatea noii linii aeriene, atractivitatea naturii estoniene și succesul tinerilor designeri estonieni.