Revista de proiectare
Revista de proiectare
Arta Fotografică

Forgotten Paris

Arta Fotografică Parisul uitat sunt fotografii alb-negru ale subteranelor vechi ale capitalei franceze. Acest design este un repertoriu de locuri pe care puțini oameni le cunosc, deoarece sunt ilegale și dificil de accesat. Matthieu Bouvier explorează aceste locuri periculoase de zece ani pentru a descoperi acest trecut uitat.

Geanta Cu Tote

Totepographic

Geanta Cu Tote Geantă de design inspirată din punct de vedere topografic, care să servească drept un transport ușor, mai ales în acele zile aglomerate petrecute la cumpărături sau la rulări. Capacitatea Tote bag este ca un munte și poate ține sau transporta multe lucruri. Osul oracol este forma structurii generale a sacului, harta topografică formând material de suprafață la fel ca o suprafață neuniformă de munte.

Magazin De Pahare

FVB

Magazin De Pahare Magazinul de ochelari încearcă să creeze un spațiu unic. prin folosirea bună a ochiurilor de extindere cu diferite dimensiuni de găuri prin recombinare și stratificare și aplicarea lor de la peretele arhitectural la tavanul interior, este prezentată caracteristica lentilei concave - efecte diferite de degajare și vaguitate. Odată cu aplicarea lentilelor concave cu varietatea de unghi, sunt prezentate efecte răsucite și înclinate ale imaginilor pe designul tavanului și vitrinele de afișare. Proprietatea lentilelor convexe, care modifică dimensiunile obiectelor, este exprimată pe peretele expoziției.

Vila

Shang Hai

Vila Vila s-a inspirat din filmul The Great Gatsby, pentru că proprietarul bărbatului se află și în industria financiară, iar gazda îi place vechiul stil Art Deco din anii ’30. După ce proiectanții au studiat fațada clădirii, și-au dat seama că aceasta are și un stil Art Deco. Au creat un spațiu unic care se potrivește stilului preferat al Art Deco din anii 1930 și este în conformitate cu stilurile de viață contemporane. Pentru a menține coerența spațiului, au ales niște mobilier, lămpi și accesorii franceze proiectate în anii '30.

Vilă

One Jiyang Lake

Vilă Aceasta este o vilă privată situată în sudul Chinei, unde designerii iau în practică teoria budismului Zen pentru a realiza proiectarea. Abandonând materialele inutile și folosind materiale naturale, intuitive și metode de proiectare concisă, designerii au creat un spațiu de locuit contemporan simplu, liniștit și confortabil. Spațiul modern de locuit oriental contemporan folosește același limbaj simplu de design ca și mobilierul modern italian de înaltă calitate pentru spațiul interior.

Clinica De Înfrumusețare Medicală

Chun Shi

Clinica De Înfrumusețare Medicală Conceptul de design din spatele acestui proiect este „o clinică spre deosebire de o clinică” și a fost inspirat de unele galerii de artă mici, dar frumoase, iar designerii speră că această clinică medicală are temperament de galerie. Astfel oaspeții pot simți frumusețea elegantă și o atmosferă relaxată, nu un mediu clinic stresant. Au adăugat un baldachin la intrare și o piscină la marginea infinită. Piscina se conectează vizual cu lacul și reflectă arhitectura și lumina zilei, atrăgând oaspeții.