Revista de proiectare
Revista de proiectare
Restaurantul

La Boca Centro

Restaurantul La Boca Centro este o sală de bar și mâncare limitată de trei ani, destinată cultivării schimburilor culturale sub tema bucătăriei spaniole și japoneze. Când vizitați Barcelona plină de viață, adăugarea frumoasă a orașului și interacțiunea cu oamenii veseli, cu inima generoasă din Catalunya, au inspirat designurile noastre. În loc să insistăm pe reproducerea completă, ne-am concentrat pe localizarea parțială pentru a surprinde originalitatea.

Restaurant Bar

IL MARE

Restaurant Bar Am adoptat conceptul de „design cut-and-paste-capable” în acest restaurant. Pentru a opera mai multe restaurante, este de neprețuit să folosiți piese fine de modele de combinație proteană. De exemplu, forma arcuită care leagă coloana și tavanul va deveni o piesă a designului și va merge cu siguranță mult deasupra bancii sau a contorului de bare. Desigur, acest lucru poate fi folosit ca și împărțirea atmosferei. De altfel, încă trei restaurante au fost deja finalizate, iar acest „design care poate fi tăiat și paste” a exercitat un efect benefic.

Restaurant

George

Restaurant Conceptul de George este „o masă concepută împreună cu amintirile clientului.” Este un loc unde se pot bucura întâmplător de evenimente cotidiene, cum ar fi petrecerile de masă și de băut, prețuind cultura americană și istoria arhitecturii moderne când clientul locuia în New York. Prin urmare, restaurantul, în ansamblu, este construit după imaginea restaurantului de patrimoniu din New York, clădiri suplimentare făcute puțin câte puțin, arătând un sentiment de istoric. Aceasta înseamnă să includem conceptul menționat mai sus și am reușit să maximizăm potențialul acestei clădiri.

Designul Interior

CRONUS

Designul Interior Acest lounge bar al membrilor se adresează directorilor dornici să petreacă nopți elegante de oraș. Este de la sine înțeles că veți simți ceva special și extraordinar pentru cei care vor să devină membru și care sunt dispuși să utilizeze acest bar. Ba mai mult, odată ce începeți să utilizați aici, usabilitatea și confortul vor juca o semnificație deosebită pentru formularul de operare. S-ar putea să descoperiți aceste două aspecte menționate mai sus, ciudat și, pentru a da doar o notă corectă, a fost provocarea noastră. Într-adevăr, aceste „două aspecte” au fost cuvântul cheie pentru proiectarea acestui salon bar.

Restaurantul Japonez Cu Tăieturi

Saboten Beijing the 1st

Restaurantul Japonez Cu Tăieturi Acesta este un lanț de restaurante japoneze cutlet numit „Saboten”, primul restaurant emblematic din China. Deformarea tradiției noastre și buna localizare sunt esențiale pentru a face cultura japoneză să fie mai ușor acceptată de țările străine. Aici, vizionând viziunile viitoare ale lanțului de restaurante, am realizat modele care vor deveni manuale utile atunci când se extind în China și, de asemenea, în străinătate. Apoi, una dintre provocările noastre a fost să înțelegem înțelegerea corectă a „imaginilor japoneze” pe care le preferă străinii. Ne-am concentrat în principal pe „Japonia tradițională”. Am depus eforturi pentru a o încorpora.

Masina De Cafea

Lavazza Desea

Masina De Cafea O mașină prietenoasă concepută pentru a oferi pachetul complet al culturii cafelei italiene: de la espresso la cappuccino sau lapte autentic. Interfața tactilă organizează selecțiile în două grupuri separate - una pentru cafea și una pentru lapte. Băuturile pot fi personalizate cu funcții de impuls pentru temperatură și spumă de lapte. Serviciul necesar este indicat în centru cu pictograme luminate. Mașina vine cu o cană de sticlă dedicată și aplică limbajul de formă Lavazza cu suprafețe controlate, detalii rafinate și atenție specială la culori, materiale și amp; finalizarea.