Revista de proiectare
Revista de proiectare
Mâncarea

Drink Beauty

Mâncarea Drink Beauty este ca o bijuterie frumoasă pe care o puteți bea! Am făcut o combinație de două obiecte care au fost folosite separat cu ceai: bomboane de rocă și felii de lămâie. Acest design este complet consumabil. Prin adăugarea feliilor de lămâie în structura bomboanelor rock, gustul său devine incredibil de bun și valoarea alimentară crește din cauza vitaminelor lămâii. Designerii au înlocuit pur și simplu bețișoarele pe care le țineau cristalele de bomboane cu o felie de lămâie uscată. Drink Beauty este un exemplu complet de lume modernă care aduce frumusețea și eficiența împreună.

Băutura

Firefly

Băutura Acest design este un nou cocktail cu Chia, ideea principală a fost de a proiecta un cocktail care are mai multe faze gustative. Acest design vine, de asemenea, cu culori diferite, care pot fi văzute sub lumină neagră, ceea ce îl face potrivit pentru petreceri și cluburi. Chia poate absorbi și rezerva orice aromă și culoare, astfel încât atunci când faceți un cocktail cu Firefly poate experimenta diferite arome pas cu pas. Valoarea nutrițională a acestui produs este mai mare comparativ cu alte cocktail-uri și asta se datorează valorii nutritive ridicate a Chia și a caloriilor scăzute. . Acest design este un nou capitol din istoria băuturilor și a cocktailurilor.

Matrița De Gheață

Icy Galaxy

Matrița De Gheață Natura a fost întotdeauna una dintre cele mai importante surse de inspirație pentru designeri. Ideea a ajuns în mintea designerilor prin analizarea spațiului și a imaginii galaxiei Milk Way. Cel mai important aspect al acestui design a fost crearea unei forme unice. Multe modele care sunt pe piață se concentrează pe crearea de gheață cât mai clară, dar în acest proiect prezentat, designerii s-au concentrat intenționat pe formele realizate de minerale în timp ce apa se transformă în gheață, pentru a fi mai clar designerii au transformat un defect natural într-un efect frumos. Acest design creează o formă sferică spiralată.

Filtrul De Țigară

X alarm

Filtrul De Țigară X alarmă, este o alarmă pentru fumători pentru a-i face să realizeze ceea ce își fac singuri în timp ce o fac. Acest design este o nouă generație de filtre pentru țigări. Acest design poate fi un bun înlocuitor pentru reclamele scumpe împotriva fumatului și are o influență mai mare asupra minții fumătorilor decât orice altă publicitate negativă. Are o structură foarte simplă, filtrele sunt ștanțate cu o cerneală invizibilă care acoperă zona negativă a schiței și cu fiecare puf schița va apărea mai clară, astfel încât cu fiecare puf vei vedea că inima ta se întunecă și știi ce se întâmplă cu tine.

Parcarea Pentru Biciclete Transformatoare

Smartstreets-Cyclepark™

Parcarea Pentru Biciclete Transformatoare Smartstreets-Cyclepark este o versatilă și simplificată instalație de parcare pentru biciclete pentru două biciclete, care se încadrează în câteva minute pentru a permite îmbunătățirea rapidă a instalațiilor de parcare pentru biciclete în zonele urbane, fără a adăuga aglomerație pe scena străzii. Echipamentul ajută la reducerea furtului de biciclete și poate fi instalat chiar și pe cele mai înguste străzi, eliberând o nouă valoare din infrastructura existentă. Din oțel inoxidabil, echipamentele pot fi potrivite în culori RAL și pot fi aduse pentru autorități locale sau sponsori. Poate fi, de asemenea, utilizat pentru a ajuta la identificarea rutelor ciclice. Poate fi reconfigurat pentru a se potrivi cu orice dimensiune sau stil de coloană.

Ambalajul De Magneziu

Kailani

Ambalajul De Magneziu Lucrările Agenției Arome privind identitatea grafică și linia artistică pentru ambalajele Kailani se bazează pe un design minimal și curat. Acest minimalism este în conformitate cu produsul care are un singur ingredient, magneziul. Tipografia aleasă este puternică și dactilografiată. Caracterizează atât rezistența magneziului mineral, cât și rezistența produsului, care restabilește vitalitatea și energia consumatorilor.