Revista de proiectare
Revista de proiectare
Aplicațiile Pentru Suprafețe De Veghe

TTMM

Aplicațiile Pentru Suprafețe De Veghe TTMM este o colecție de suprafețe pentru ceasuri inteligente Pebble Time și Pebble Time Round. Vei găsi aici două aplicații (atât pentru Android, cât și pentru platforma iOS) cu 50 și 18 modele în peste 600 de variații de culoare. TTMM este o combinație simplă, minimă și estetică de cifre și infografii abstracte. Acum puteți alege stilul dvs. de timp oricând doriți.

Designul Arhitecturii Pensiunii

Barn by a River

Designul Arhitecturii Pensiunii Proiectul „Hambar de un râu” întâmpină provocarea creării spațiului locuit, bazându-se pe implicarea ecologică și sugerează o soluție locală specifică a problemei de interpenetrare a arhitecturii și a peisajului. Arhetipul tradițional al casei este adus la asceza formelor sale. Șindrila de cedru a acoperișului și pereții schisti verzi ascund clădirea în iarba și tufișurile peisajului artificial. În spatele peretelui de sticlă se vede litoralul stâncos.

Supermarket-Ul De Parfumerie

Sense of Forest

Supermarket-Ul De Parfumerie Imaginea unei păduri translucide de iarnă a devenit inspirația acestui proiect. Abundența de texturi din lemn natural și granit cufundă privitorul într-un flux de impresii plastice și vizuale ale semnelor naturii. Tipul industrial de echipamente este înmuiat de culorile de cupru roșu și verde oxidat. Magazinul este un loc de atracție și comunicare pentru mai mult de 2000 de persoane zilnic.

Magazinul De Parfumerie

Nostalgia

Magazinul De Parfumerie Peisajele industriale din anii 1960-1970 au inspirat acest proiect. Structurile metalice din oțel laminat la cald creează o intonație realistă a anti-utopie. O foaie profilată ruginită din garduri vechi creează o atmosferă de deplină libertate de exprimare. Comunicări tehnice deschise, tencuială zdruncinată și blaturi din granit adaugă la interiorul elegant al anilor șaizeci.

Pensiunea De Design Interior

Barn by a River

Pensiunea De Design Interior Proiectul „Hambar de un râu” întâmpină provocarea creării spațiului locuit, bazându-se pe implicarea ecologică și sugerează o soluție locală specifică a problemei de interpenetrare a arhitecturii și a peisajului. Arhetipul tradițional al casei este adus la asceza formelor sale. Șindrila de cedru a acoperișului și pereții schisti verzi ascund clădirea în iarba și tufișurile peisajului artificial. În spatele peretelui de sticlă se vede litoralul stâncos.

Iluminat

Thorn

Iluminat Considerând că este posibil să crească și să diferențieze formele organice în natură fără a deranja structura și expresia lor prin coincidențe și că ființele umane au o afinitate instinctivă pentru formele naturale, Yılmaz Dogan a spus că, în timp ce a proiectat Thorn, a vrut să reflecte creșterea cu forme care emula natura fără nicio limitare a dimensiunii în iluminare. Thorn, care este o sursă de inspirație pentru o ramură naturală a Thorn; crește într-o structură aleatorie și se formează natural, îndeplinește diferite nevoi și nu are limită de dimensiune ca un bun design de iluminat.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.