Revista de proiectare
Revista de proiectare
Cuierul Fluturelor

Butterfly

Cuierul Fluturelor Cuierul fluturelui și-a primit numele pentru asemănarea cu forma unui fluture zburător. Este un mobilier minimalist care poate fi asamblat într-un mod convenabil datorită designului componentelor separate. Utilizatorii pot asambla rapid cuierul cu mâinile goale. Când este necesar să vă deplasați, este convenabil să îl transportați după demontare. Instalarea durează doar doi pași: 1. stocați ambele cadre pentru a forma un X; și faceți cadrele în formă de diamant de pe fiecare parte suprapuse. 2. glisați bucata de lemn prin rame suprapuse în formă de diamant de pe ambele părți pentru a ține ramele

Centrul Cultural Regândit Medieval

Medieval Rethink

Centrul Cultural Regândit Medieval Rethink Medieval a fost un răspuns la o comisie privată pentru a construi un Centru Cultural pentru un mic sat nedezvăluit în provincia Guangdong, care datează de 900 de ani din Dinastia Song. O dezvoltare de patru etaje, de 7000 mp, este centrată în jurul unei formațiuni antice de roci cunoscută sub numele de Piatra Ding Qi, simbol al originii satului. Conceptul de proiectare a proiectului se bazează pe prezentarea istoriei și culturii satului antic, în timp ce leagă vechiul și noul. Centrul cultural reprezintă o reinterpretare a unui sat antic și o transformare în arhitectură contemporană.

Centrul De Vânzare

Feiliyundi

Centrul De Vânzare O lucrare bună de proiectare va trezi emoția oamenilor. Designerul sare din memoria stilului tradițional și pune o nouă experiență în structura spațială magnifică și futuristă. O sală de experiență de mediu ecologic este construită prin amplasarea atentă a instalațiilor artistice, mișcarea clară a spațiului și a suprafeței decorative pavate de materiale și culori. A fi în ea nu este doar o întoarcere la natură, ci și o călătorie benefică.

Capota De Gamă

Black Hole Hood

Capota De Gamă Această gamă Hood, concepută prin inspirație de Black Hole și Worm Hole, face ca produsul să devină o formă frumoasă și modernă, adică toate provocând sentimente emoționale și accesibile. Creează momente emoționale și utilizare ușoară în timpul gătitului. Este ușor, ușor de instalat, ușor de curățat și proiectat pentru bucătăriile moderne Iland.

Centrul De Vânzare

HuiSheng Lanhai

Centrul De Vânzare Cu tema oceanică a designului scenei, finalizează sufletul spațial, cu pătratul pixelilor ca element de comunicare vizuală, permiteți copiilor din joc să exploreze descoperirea învățării și creșterii să devină miezul cazului, poziționarea spațiului liber prezintă prezentarea efectul fanteziei educației în distracție. De la forma, scara, facilitatea culorilor, structura până la experiența senzorială psihologică, conceptul de spațiu continuă și se îmbogățește atunci când toate elementele sunt integrate și se ciocnesc.

Difuzorul

Black Hole

Difuzorul Black Hole proiectat pe baza tehnologiei inteligente moderne și este un difuzor portabil Bluetooth. Poate fi conectat la orice telefon mobil cu diferite platforme și există un port USB pentru conectarea la stocarea portabilă externă. Lumina încorporată ar putea fi utilizată ca o lumină de birou. De asemenea, aspectul atrăgător al Black Hole face ca astfel de obiecte de uz casnic să poată fi utilizate în designul interior.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.