Revista de proiectare
Revista de proiectare
Panourile Acustice Tapitate

University of Melbourne - Arts West

Panourile Acustice Tapitate Brief-ul nostru a fost furnizarea și instalarea unei multitudini de panouri acustice învelite în țesături, cu diferite dimensiuni, unghiuri și forme. Prototipurile inițiale au observat schimbări atât în design, cât și în mijloacele fizice de instalare și suspendare a acestor panouri de la pereți, tavane și partea inferioară a scărilor. La acest moment am realizat că sistemele actuale de spânzurare pentru panourile de tavan nu erau adecvate pentru nevoile noastre și ne-am proiectat propriile noastre.

Fierul Ondulat

Nano Airy

Fierul Ondulat Fierul de curling nano airy utilizează o tehnologie inovativă cu ioni negativi. Păstrează o textură netedă, o buclă moale lucioasă pentru o lungă perioadă de timp. Țeava de curling a suferit o acoperire nano-ceramică, se simte foarte neted. Curba parul tandru si rapid cu aerul cald al ionilor negativi. În comparație cu fierul de curling fără aer, puteți termina într-o calitate mai blândă a părului. Culoarea de bază a produsului este albă moale, caldă și pură, iar culoarea accentului este de aur roz.

Restaurant

Yuyuyu

Restaurant Există destul de multe dintre aceste modele contemporane mixte pe piața din China de azi, de obicei bazate pe modele tradiționale, dar cu materiale moderne sau expresii noi. Yuyuyu este un restaurant chinezesc, designerul a creat o nouă modalitate de a exprima designul oriental, o nouă instalare compusă din linii și puncte, acestea sunt extinse de la ușă la interiorul restaurantui. Odată cu schimbarea timpurilor, aprecierea estetică a oamenilor se schimbă și ea. Pentru designul oriental contemporan, inovația este foarte necesară.

Restaurant

Yucoo

Restaurant Odată cu maturitatea treptată a esteticii și schimbările estetice ale omului, stilul modern care evidențiază sinele și individualitatea au devenit elementele importante ale designului. Acest caz este un restaurant, designerul doresc să creeze o experiență spațială tinerească pentru consumatori. Plante albastre, gri și verzi creează confort și ținută naturală pentru spațiu. Candelabrul realizat din rattan și metal țesute manual explică coliziunea dintre om și natură, arătând vitalitatea întregului restaurant.

Magazin

Formal Wear

Magazin Magazinele de îmbrăcăminte pentru bărbați oferă adesea interioare neutre, care afectează negativ starea de spirit a vizitatorilor și, prin urmare, reduc procentul vânzărilor. Pentru a atrage oamenii nu numai să viziteze un magazin, ci și să cumpere produse care sunt prezentate acolo, spațiul ar trebui să inspire și să răspândească o veselie bună. De aceea, designul acestui magazin folosește caracteristici speciale inspirate de măiestria de cusut și diferite detalii care vor atrage atenția și vor răspândi o dispoziție bună. Dispunerea în spațiu deschis care a fost împărțită în două zone este de asemenea concepută pentru libertatea clienților în timpul cumpărăturilor.

Îndreptarea Părului

Nano Airy

Îndreptarea Părului Fierul de îndreptare aerisit Nano combină materialele de acoperire nano-ceramice cu o tehnologie inovatoare de fier negativ, care aduce părul ușor și elegant în formă dreaptă. Datorită senzorului de magnet din partea superioară a capacului și a corpului, dispozitivul se oprește automat atunci când capacul este închis, ceea ce este sigur de transportat. Corpul compact cu design wireless reîncărcabil USB este ușor de depozitat în geantă și de purtat, ajutând femelele să păstreze o coafură elegantă oricând, oriunde. Schema de culori alb-și-roz conferă dispozitivului un personaj feminin.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.