Revista de proiectare
Revista de proiectare
Colecția De Îmbrăcăminte Pentru Femei

Utopia

Colecția De Îmbrăcăminte Pentru Femei În această colecție, Yina Hwang s-a inspirat în principal din forme care sunt simetrice și asimetrice, cu o notă de cultură a muzicii underground. Ea a curat această colecție pe baza momentului său esențial de îmbrățișare de sine pentru a crea o colecție de articole de îmbrăcăminte și accesorii funcționale dar abstracte pentru a întruchipa povestea experienței sale. Fiecare imprimeu și material din proiect este original și a folosit în principal piele PU, Satin, Power Mash și Spandex pentru baza țesăturilor.

Colecția De Mobilă

Phan

Colecția De Mobilă Colecția Phan este inspirată din containerul Phan care este o cultură a containerelor thailandeze. Proiectantul folosește structura containerelor Phan pentru a realiza structura de mobilier care o face puternică. Proiectați forma și detaliile care o fac modernă și simplă. Proiectantul a folosit tehnologia tăiată cu laser și o combinație de foi de metal pliabile cu lemn CNC pentru a realiza un detaliu complex și unic, diferit de alții. Suprafața a fost finisată cu un sistem acoperit cu pulbere pentru a face structura să rămână lungă, puternică, dar ușoară.

Scaunul Cu Rotile

Ancer Dynamic

Scaunul Cu Rotile Ancer, care împiedică scaunul cu rotile, se concentrează nu numai pe fluiditatea mișcărilor sale, ci și pe confortul pacientului, în special al celor care îl folosesc o perioadă îndelungată de timp. Designul inovator, împreună cu un airbag dinamic încorporat în perna scaunului și mânerul rotativ, îl diferențiază de scaunul cu rotile obișnuit. Cu mult efort investit, designul scaunului cu rotile a fost finalizat și s-a dovedit a ajuta la prevenirea paturilor. Soluția și principiile de proiectare se bazează pe rezultatele colectate de la utilizatorii de scaune cu rotile, ceea ce duce la o experiență autentică a utilizatorului.

Animația 3D

Alignment to Air

Animația 3D În ceea ce privește animația de scrisori creative, Jin a început cu alfabetul A. Și, când vine vorba de pasul conceptual, a încercat să vadă stări de spirit mai puternice care reflectă asupra filozofiei sale, care este destul de activă, dar care se organizează în același timp. De-a lungul drumului, el a venit cu cuvintele conflictuale care stau la baza ideii sale într-un fel, cum ar fi alinierea la aer, care este titlul acestui proiect. Având în vedere acest lucru, animația prezintă momente mai precise și delicate pe primul cuvânt. Pe de altă parte, acest lucru se termină cu un vibe destul de flexibil și liber pentru a manifesta ultima literă.

Design Web Și Ux

Si Me Quiero

Design Web Și Ux Site-ul Sí, Me Quiero este un spațiu care ajută să fii singur. Pentru realizarea proiectului, au trebuit să fie realizate interviuri și a fost explorat contextul social și cultural în relația cu femeile; proiecția ei în societate și cu ea însăși. S-a ajuns la concluzia că rețeaua va fi un însoțitor și va fi realizată cu o abordare care să ajute să se iubească pe sine. În design este reflectată simplitatea cu tonuri neutre folosind contrastele de roșu pentru a atrage atenția asupra anumitor acțiuni, culori ale mărcii cărții publicate de client. Inspirația a venit din arta constructivismului.

Designul Etichetei De Vin

314 Pi

Designul Etichetei De Vin Experimentarea degustărilor de vin este un proces fără sfârșit care duce la noi căi și arome divergente. Secvența infinită de pi, numărul irațional, cu zecimale interminabile, fără să știe ultimul dintre ele, a fost inspirația pentru numele acestor vinuri fără sulfiți. Designul își propune să pună în centrul atenției caracteristicile a 3,14 serii de vinuri, în loc să le ascundă printre imagini sau grafică. Urmărind o abordare minimalistă și simplă, eticheta arată numai caracteristicile reale ale acestor vinuri naturale, așa cum pot fi observate în caietul enologului.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.