Revista de proiectare
Revista de proiectare
Casa Rezidențială

Brooklyn Luxury

Casa Rezidențială Inspirat de pasiunea clientului pentru reședințele istorice bogate, acest proiect reprezintă o adaptare a funcționalismului și a tradiției la intențiile prezentului. Astfel, stilul clasic a fost ales, adaptat și stilizat la canoanele designului contemporan și tehnologiilor moderne, materialele inedite de bună calitate au contribuit la crearea acestui proiect - o adevărată bijuterie a Arhitecturii din New York. Cheltuielile preconizate vor depăși 5 milioane de dolari americani, vor oferi premisa creării unui interior elegant și opulent, dar și funcțional și confortabil.

Mobilierul Inteligent

Fluid Cube and Snake

Mobilierul Inteligent Hello Wood a creat o linie de mobilier de exterior cu funcții inteligente pentru spațiile comunitare. Reimaginând genul de mobilier public, au proiectat instalații funcționale atractive și vizuale, cu sistem de iluminare și prize USB, care au necesitat integrarea panourilor solare și a bateriilor. Șarpele este o structură modulară; elementele sale sunt variabile pentru a se potrivi site-ului dat. Fluid Cube este o unitate fixă cu un blat de sticlă cu celule solare. Studioul consideră că scopul designului este de a transforma articolele de utilizare de zi cu zi în obiecte iubitoare.

Masă

Augusta

Masă Augusta reinterpretează masa clasică pentru mese. Reprezentând generațiile anterioare, designul pare să crească dintr-o rădăcină invizibilă. Picioarele de masă sunt orientate către acest miez comun, ajungând să țină tableta de carte potrivită. Lemnul european de nuc solid a fost selectat pentru sensul său de înțelepciune și creștere. Lemnul aruncat de obicei de producătorii de mobilă este folosit pentru provocările sale de a lucra. Nodurile, fisurile, vântul se agită și vârtejurile unice spun povestea vieții copacului. Unicitatea lemnului permite ca această poveste să trăiască într-o piesă de mobilier de moștenire familială.

Ambalarea Produselor Cosmetice

Clive

Ambalarea Produselor Cosmetice Conceptul ambalajelor cosmetice Clive s-a născut pentru a fi diferit. Jonathan nu voia doar să creeze o altă marcă de produse cosmetice cu produse obișnuite. Decis să exploreze mai multă sensibilitate și ceva mai mult decât crede în ceea ce privește îngrijirea personală, el se adresează unui obiectiv principal. Echilibrul dintre corp și minte. Având un design inspirat din Hawaii, combinația de frunze tropicale, tonalitatea mării și experiența tactilă a pachetelor oferă senzația de relaxare și pace. Această combinație face posibilă aducerea experienței locului în proiectare.

Biroul

Studio Atelier11

Biroul Clădirea se baza pe un „triunghi” cu cea mai puternică imagine vizuală a formei geometrice originale. Dacă vă uitați în jos dintr-un loc înalt, puteți vedea un total de cinci triunghiuri diferite Combinația triunghiurilor de diferite dimensiuni înseamnă că „omul” și „natura” joacă un rol ca un loc în care se întâlnesc.

Concept Book And Poster

PLANTS TRADE

Concept Book And Poster COMERCIALUL DE PLANTE este o serie de forme inovatoare și artistice de exemplare botanice, care a fost dezvoltat pentru a construi o relație mai bună între oameni și natură, mai degrabă decât materialele educaționale. Cartea Conceptelor pentru comerț cu plante a fost pregătită pentru a vă ajuta să înțelegeți acest produs creativ. Cartea, proiectată în aceeași dimensiune cu produsul, prezintă nu numai fotografii din natură, ci grafică unică inspirată de înțelepciunea naturii. Mai interesant, grafica este tipărită cu grijă prin tipărit, astfel încât fiecare imagine să varieze prin culoare sau textură, la fel ca plantele naturale.