Revista de proiectare
Revista de proiectare
Sistem De Iluminare Și Sunet

Luminous

Sistem De Iluminare Și Sunet Luminos proiectat pentru a oferi soluție de iluminare ergonomică și sistem de sunet surround într-un singur produs. Acesta este destinat să creeze emoții pe care utilizatorii doresc să le simtă și au folosit o combinație de sunet și lumină pentru a atinge acest obiectiv. Sistemul de sunet dezvoltat pe baza reflecției sunetului și simulează sunetul 3D surround în cameră, fără a fi nevoie de cablare și instalarea mai multor boxe în jurul locului. Ca lumină pandantivă, Luminous creează iluminare directă și indirectă. Acest sistem de iluminare oferă o lumină moale, uniformă și cu contrast redus, care previne strălucirea și problemele de vedere.

Bicicleta Electrică

Ozoa

Bicicleta Electrică Bicicleta OZOa electrică are un cadru cu o formă distinctivă de „Z”. Cadrul formează o linie neîntreruptă care leagă elemente funcționale cheie ale vehiculului, cum ar fi roțile, direcția, scaunul și pedalele. Forma „Z” este orientată în așa fel încât structura sa să ofere o suspensie spate naturală încorporată. Economie de greutate este asigurată de utilizarea profilelor din aluminiu în toate părțile. O baterie detașabilă, reîncărcabilă cu ioni de litiu este integrată în cadru.

Designul Arhitecturii Fațadelor

Cecilip

Designul Arhitecturii Fațadelor Proiectarea învelișului Cecilip este conformă unei superpoziții de elemente orizontale care permite realizarea formei organice care distinge volumul clădirii. Fiecare modul este compus din secțiuni de linii înscrise pe raza curburii care urmează să fie format. Piesele au folosit profile dreptunghiulare din aluminiu anodizat argintiu de 10 cm lățime și 2 mm grosime și au fost așezate pe un panou din aluminiu compozit. Odată montat modulul, partea din față a fost acoperită cu un oțel inoxidabil cu calibru 22.

Magazin

Ilumel

Magazin După aproape patru decenii de istorie, magazinul Ilumel este una dintre cele mai mari și mai prestigioase firme din Republica Dominicană pe piața de mobilă, iluminat și decorațiuni. Cea mai recentă intervenție răspunde necesității unei extinderi a spațiilor expoziționale și definirea unui traseu mai curat și mai articulat, care permite aprecierea varietății colecțiilor disponibile.

Bibliotecă

Amheba

Bibliotecă Bibliotecă organică numită Amheba este condusă de un algoritm, care conține parametri variabili și set de reguli. Conceptul de optimizare topologică este utilizat pentru luminarea structurii. Datorită logicii precise, este posibil să o descompunem și să o transferăm oricând. O singură persoană poate transporta piese și asambla o structură lungă de 2,5 metri. Tehnologia fabricării digitale a fost utilizată pentru realizare. Întregul proces a fost controlat doar în calculatoare. Nu era necesară documentația tehnică. Datele au fost trimise către aparatul CNC cu 3 axe. Rezultatul întregului proces este structura slabă.

Tărâmul Public

Quadrant Arcade

Tărâmul Public Arcada listată de gradul II a fost transformată într-o prezență stradală primitoare prin aranjarea luminii potrivite la locul potrivit. În general, iluminarea ambientală este utilizată în mod holistic, iar efectele sale sunt organizate ierarhic pentru a realiza variații de modelare a luminii care creează interes și promovează o utilizare sporită a spațiului. Incorporarea strategică pentru proiectarea și plasarea pendentului caracteristicilor dinamice a fost gestionată împreună cu artistul, astfel încât efectele vizuale să pară mai subtile decât copleșitoare. Odată cu decolorarea luminii de zi, structura elegantă este accentuată de ritmul iluminatului electric.