Revista de proiectare
Revista de proiectare
Clădirea Rezidențială

Flexhouse

Clădirea Rezidențială Flexhouse este o casă unifamiliară de pe Lacul Zurich din Elveția. Construit pe un teren triunghiular provocator, strecurat între linia de cale ferată și drumul de acces local, Flexhouse este rezultatul depășirii multor provocări arhitecturale: distanțe de graniță restrictive și volumul clădirii, forma triunghiulară a parcelei, restricții cu privire la vernacul local. Clădirea rezultată, cu pereții săi largi de sticlă și o fațadă albă asemănătoare cu panglică, este atât de ușoară și mobilă în aparență, încât seamănă cu o navă futuristă care a navigat din lac și s-a găsit un loc natural de andocare.

6280.ch Butucul De Coworking

Novex Coworking

6280.ch Butucul De Coworking Situat printre munți și lacuri în Elveția Centrală pitorească, 6280.ch huborking este un răspuns la nevoia tot mai mare de spații de lucru flexibile și accesibile în zonele rurale ale Elveției. Oferă freelancerilor locali și întreprinderilor mici un spațiu de lucru contemporan, cu interioare care se inspiră din mediul bucolic al site-urilor și aduc un omagiu trecutului său industrial, în timp ce îmbrățișează ferm natura vieții de lucru din secolul XXI.

Design De Birou

Sberbank

Design De Birou Complexitatea acestui proiect a fost de a proiecta un loc de muncă agil de dimensiuni enorme într-un interval de timp foarte limitat și de a păstra nevoile fizice și emoționale ale utilizatorilor de birou întotdeauna în centrul proiectării. Prin noul design de birou, Sberbank a făcut primii pași spre modernizarea conceptului lor de lucru. Noul proiect de birou permite personalului să își îndeplinească sarcinile în cel mai potrivit mediu de lucru și stabilește o identitate arhitecturală complet nouă pentru cea mai importantă instituție financiară din Rusia și Europa de Est.

Birou

HB Reavis London

Birou Conceput în conformitate cu standardul WELL Building Standard al IWBI, sediul central al HB Reavis UK are ca scop promovarea unei lucrări bazate pe proiect, care încurajează defalcarea silozurilor departamentale și face ca munca în diferite echipe să fie mai simplă și mai accesibilă. În urma standardului WELL Building, proiectul locului de muncă este, de asemenea, vizat să abordeze problemele de sănătate asociate cu birourile moderne, cum ar fi lipsa de mobilitate, iluminarea proastă, calitatea slabă a aerului, alegerile alimentare limitate și stresul.

Casa De Vacanță

Chapel on the Hill

Casa De Vacanță După ce a rămas abandonat timp de mai bine de 40 de ani, o capelă metodistă înrăutățită din nordul Angliei a fost transformată într-o casă de vacanță cu self-catering pentru 7 persoane. Arhitecții au păstrat caracteristicile originale - ferestrele gotice înalte și sala principală a congregației - transformând capela într-un spațiu armonios și confortabil, inundat de lumină de zi. Această clădire din secolul al XIX-lea este situată într-o zonă rurală engleză, oferind vederi panoramice către dealurile rulante și frumoasa zonă rurală.

Birou

Blossom

Birou Deși este un spațiu pentru birouri, folosește o combinație îndrăzneață de diferite materiale, iar structura de plantare verde dă un sentiment de perspectivă în timpul zilei. Proiectantul asigură doar spațiu, iar vitalitatea spațiului depinde în continuare de proprietar, folosind puterea naturii și stilul unic al designerului! Biroul nu mai este o singură funcție, designul este mai diversificat și va fi folosit într-un spațiu mare și deschis pentru a crea posibilități diferite între oameni și mediu.