Revista de proiectare
Revista de proiectare
Reședința

Panorama Villa

Reședința Făcând aluzie la structura unui sat tipic Mani, conceptul este conceput ca o serie de fragmente individuale de piatră care se învârt în jurul atriului, intrării și spațiilor de locuit. Volumele aspre ale reședinței deschid un dialog cu împrejurimile lor naturale, în timp ce ritmul deschiderilor lor fie asigură intimitatea, fie invită în priveliști panoramice ale orizontului, construind o experiență directă de narațiuni succesive și diverse. Vila este situată în Navarino Residences, o colecție de vile de lux pentru proprietate privată, în inima stațiunii Navarino Dunes.

Proiectarea Ambalajelor De Bere Bavareză

AEcht Nuernberger Kellerbier

Proiectarea Ambalajelor De Bere Bavareză În epoca medievală, fabricile de bere locale își lăsau berea să îmbătrânească în pivnițele vechi de peste 600 de ani, sub castelul de la Nürnberg. Onorând această istorie, ambalajul „AEcht Nuernberger Kellerbier” are o privire autentică înapoi în timp. Eticheta berii arată un desen de mână al castelului așezat pe pietre și un butoi de lemn în pivniță, încadrat de fonturi de tip vintage. Eticheta de sigilare cu marca comercială „Sf. Mauritius” a companiei și dopul de coroană de culoare cupru transmit o măiestrie și încredere.

Centru De Vânzări

Xi’an Legend Chanba Willow Shores

Centru De Vânzări Designul combină oamenii din nord-estul cu blândețea și grația din Sud, pentru a lăsa viața plină de inclusiv. Designul inteligent și aspectul compact extind arhitectura interioară. Designerul folosește abilități de design simple și internaționale, cu elemente pure și materiale simple, care fac spațiul natural, pe îndelete și unic. Proiectarea este un centru de vânzări cu 600 de metri pătrați, își propune să proiecteze un centru modern de vânzări cu vocație orientală, făcând inima rezidentului liniștită și aruncând zgomotul exterior. Rămâneți lent și bucurați-vă de viața de frumusețe.

Centrul De Vânzări

Yango Poly Kuliang Hill

Centrul De Vânzări Acest design își propune să exploreze cum să aducă o experiență încântată a vieții idilice suburbane, care îi determină pe oameni să urmărească o viață bună și îi determină pe oameni să se îndrepte spre locuința poetică orientală. Proiectantul folosește o abilitate modernă și simplă de proiectare cu materiale naturale și simple. Concentrându-se pe spirit și neglijând forma, designul îmbină elementele culturii Zen și ceaiului peisajului, sentimentele amoroase ale pescarilor, umbrela de hârtie cu ulei. Prin manipularea detaliilor, acesta echilibrează funcția și estetica și face viața artistică.

Vila

Tranquil Dwelling

Vila Proiectarea utilizează tehnici de proiectare de echilibru formal ca aix-uri pentru a transmite concepția artistică orientală. Adoptă elemente de bambus, orhidee, floare de prun și peisaj. Ecranul simplu este format prin extinderea formei de bambus prin deducerea formei de beton și se oprește acolo unde ar trebui să se oprească. Structurile din sufragerie și sufragerie în sus și în jos definesc limita de spațiu și întruchipează perspectiva spațială orientală, care este rară și moale. În jurul temei de a trăi simplu și de a călători ușor, liniile în mișcare sunt clare, este o nouă încercare pentru mediul de locuit al oamenilor.

Brandul Salonului De Înfrumusețare

Silk Royalty

Brandul Salonului De Înfrumusețare Obiectivul procesului de branding este plasarea brandului în categoria high-end, aruncând o privire și o senzație de adaptare la tendințele globale în materie de machiaj și îngrijire a pielii. Elegant în interior și exterior, oferind clienților o escapadă de lux pentru a se retrage în îngrijirea personală lăsând reînnoită. Comunicarea cu succes a experienței către consumatori a fost integrată în procesul de proiectare. Prin urmare, Alharir Salon a fost dezvoltat, exprimând feminitatea, elementele vizuale, culorile și texturile opulente cu atenție la detaliile fine pentru a adăuga mai multă încredere și confort.