Revista de proiectare
Revista de proiectare
Masa

la SINFONIA de los ARBOLES

Masa Masa la SINFONIA de los ARBOLES este o căutare a poeziei în design... O pădure, văzută din pământ, este ca niște coloane care se estompează spre cer. Nu le putem vedea de sus; pădurea din vedere de ochi de pasăre seamănă cu un covor neted. Verticalitatea devine orizontalitate și rămâne totuși unificată în dualitatea sa. La fel, masa la SINFONIA de los ARBOLES, aduce în minte ramurile copacilor formând o bază stabilă pentru un blat subtil care provoacă forța gravitațională. Numai ici și colo razele soarelui pâlpâie printre ramurile copacilor.

Magazinul De Farmacie

Izhiman Premier

Magazinul De Farmacie Noul design al magazinului Izhiman Premier a evoluat în jurul creării unei experiențe moderne și moderne. Designerul a folosit un amestec diferit de materiale și detalii pentru a servi fiecare colț al articolelor afișate. Fiecare zonă de expunere a fost tratată separat prin studierea proprietăților materialelor și a mărfurilor expuse. Crearea unei căsătorii de materiale amestecând marmura de Calcutta, lemnul de nuc, lemnul de stejar și sticlă sau acril. Ca urmare, experiența sa bazat pe fiecare funcție și preferințele clientului cu un design modern și elegant compatibil cu articolele expuse servite.

Aprecierea Artei

The Kala Foundation

Aprecierea Artei A existat de multă vreme o piață globală pentru picturile indiene, dar interesul pentru arta indiană a rămas în urmă în SUA. Pentru a aduce conștientizarea diferitelor stiluri de picturi populare indiene, Fundația Kala este înființată ca o nouă platformă pentru a prezenta picturile și a le face mai accesibile pieței internaționale. Fundația constă dintr-un site web, o aplicație mobilă, o expoziție cu cărți editoriale și produse care ajută la reducerea decalajului și conectarea acestor tablouri la un public mai larg.

Iluminatul

Mondrian

Iluminatul Lampa de suspendare Mondrian atinge emoții prin culori, volume și forme. Numele duce la inspirația sa, pictorul Mondrian. Este o lampă cu suspensie cu formă dreptunghiulară pe o axă orizontală construită din mai multe straturi de acril colorat. Lampa are patru vederi diferite profitând de interacțiunea și armonia creată de cele șase culori folosite pentru această compoziție, unde forma este întreruptă de o linie albă și un strat galben. Mondrian emite lumină atât în sus, cât și în jos, creând o lumină difuză, non-invazivă, reglată de o telecomandă fără fir reglabilă.

Mânerul Cu Gantere

Dbgripper

Mânerul Cu Gantere Acesta este un instrument de fitness sigur și bun pentru toate vârstele. Acoperire moale la atingere pe suprafață, oferind o senzație mătăsoasă. Fabricat din silicon 100% reciclabil, cu o formulă de material specială care produce 6 niveluri diferite de duritate, cu dimensiuni și greutate diferite, oferă antrenament opțional al forței de prindere. De asemenea, prinderea de mână se poate potrivi pe crestătura rotunjită de pe ambele părți ale barei de gantere, adăugând greutate pentru antrenarea mușchilor brațelor până la 60 de tipuri de combinații diferite de forță. Culorile atrăgătoare de la deschis la întuneric, indică puterea și greutatea de la ușor la greu.

Vaza

Canyon

Vaza Vaza de flori lucrată manual a fost produsă din 400 de bucăți de tablă tăiată cu laser de precizie, cu grosimi diferite, stivuind strat cu strat, și sudate bucată cu bucată, demonstrând o sculptură artistică a vazei de flori, prezentată într-un model detaliat al canionului. Straturile de metal de stivuire arată textura secțiunii canionului, crescând, de asemenea, scenariile cu ambient diferit, creând efecte de textură naturală care se schimbă neregulat.