Revista de proiectare
Revista de proiectare
Masina De Cafea

Lavazza Desea

Masina De Cafea O mașină prietenoasă concepută pentru a oferi pachetul complet al culturii cafelei italiene: de la espresso la cappuccino sau lapte autentic. Interfața tactilă organizează selecțiile în două grupuri separate - una pentru cafea și una pentru lapte. Băuturile pot fi personalizate cu funcții de impuls pentru temperatură și spumă de lapte. Serviciul necesar este indicat în centru cu pictograme luminate. Mașina vine cu o cană de sticlă dedicată și aplică limbajul de formă Lavazza cu suprafețe controlate, detalii rafinate și atenție specială la culori, materiale și amp; finalizarea.

Denumirea proiectului : Lavazza Desea, Numele proiectanților : Florian Seidl, Numele clientului : Lavazza.

Lavazza Desea Masina De Cafea

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.