Revista de proiectare
Revista de proiectare
Calendar

NISSAN Calendar 2013

Calendar În fiecare an, Nissan produce un calendar sub tema marcajului său de marcă „Excitare spre deosebire de oricare altul”. Versiunea pentru anul 2013 este plină de deschidere a ochilor și idei și imagini unice, ca rezultat al colaborării cu un artist de pictură dans „SAORI KANDA”. Toate imaginile din calendar sunt lucrările artistului SAORI KANDA, pictură-dans. Ea și-a încorporat inspirația oferită de vehiculul Nissan în tablourile sale, care erau desenate direct pe o perdea orizontală plasată în studio.

Denumirea proiectului : NISSAN Calendar 2013, Numele proiectanților : E-graphics communications, Numele clientului : NISSAN MOTOR CO.,LTD.

NISSAN Calendar 2013 Calendar

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.