Revista de proiectare
Revista de proiectare
Televizorul Led De 40 "

GlassOn

Televizorul Led De 40 " Este o colecție de design fără rame, cu soluții de design diferite, în dimensiuni variabile, cu element de sticlă. Eleganța creată cu transparența sticlei continuă prin grația finisajelor metalice care înconjoară afișajul în dimensiuni mari. Fără capacitatea obișnuită și capacul din plastic obișnuit, designul se referă prin lumea virtuală și publicul cu grosime redusă drastic în produse de 40 ", 46" și 55 ". Întreaga ramă metalică care ține fața din sticlă îmbunătățește calitatea designului cu detalii de conexiune precise ale diferite materiale.

Denumirea proiectului : GlassOn, Numele proiectanților : Vestel ID Team, Numele clientului : .

GlassOn Televizorul Led De 40 "

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.