Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ceasul Conectat

COOKOO

Ceasul Conectat COOKOO ™, primul smartwatch de design din lume care combină o mișcare analogică cu un afișaj digital. Cu un design iconic pentru liniile sale ultra curate și funcționalitățile inteligente, ceasul afișează notificările preferate de pe smartphone sau iPad. Datorită aplicației COOKOO utilizatorii rămân în controlul vieții lor conectate selectând ce notificări și alerte doresc să primească dreptul la încheietura mâinii. Apăsarea butonului COMAND personalizabil va permite declanșarea de la distanță a camerei, redarea muzicii cu telecomandă, check-in-ul Facebook cu un singur buton și multe alte opțiuni.

Denumirea proiectului : COOKOO, Numele proiectanților : CONNECTEDEVICE Ltd, Numele clientului : COOKOO, a new brand created 2012 by ConnecteDevice Limited..

COOKOO Ceasul Conectat

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.