Revista de proiectare
Revista de proiectare
Romanul

180º North East

Romanul „180º Nord-Est” este o narațiune de aventuri de 90.000 de cuvinte. Acesta spune povestea adevărată a călătoriei pe care Daniel Kutcher a făcut-o prin Australia, Asia, Canada și Scandinavia în toamna anului 2009, când avea 24 de ani. Integrat în corpul principal de text care spune povestea a ceea ce a trăit și a învățat în timpul călătoriei , fotografiile, hărțile, textul expresiv și video ajută cititorul în aventură și dau un mai bun sentiment experienței personale a autorului.

Denumirea proiectului : 180º North East, Numele proiectanților : Daniel Kutcher, Numele clientului : Daniel Kutcher.

180º North East Romanul

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.