Revista de proiectare
Revista de proiectare
Animale De Companie

Pawspal

Animale De Companie Transportatorul Pawspal pentru animale de companie va economisi energie și va ajuta proprietarul animalului de companie să livreze rapid. Pentru conceptul de design, transportul pentru animale de companie Pawspal, inspirat de la Naveta Spațială, își pot duce animalele lor minunate oriunde doresc. Și dacă mai au un animal de companie, pot plasa altul în partea de sus și pot alătura roțile în partea de jos pentru a trage transportoare. În plus, Pawspal a proiectat un ventilator intern pentru a fi confortabil pentru animale de companie și ușor de încărcat cu USB C.

Biroul De Prevânzare

Ice Cave

Biroul De Prevânzare Peștera de Gheață este un showroom pentru un client care avea nevoie de un spațiu cu o calitate unică. Între timp, capabil să prezinte diverse proprietăți ale Proiectului Teheran Eye. Conform funcției proiectului, o atmosferă atractivă, dar neutră, pentru a prezenta obiectele și evenimentele la nevoie. Folosirea unei logici minime de suprafață a fost ideea de design. O suprafață de plasă integrată este răspândită în tot spațiul. Spațiul necesar pentru diferite utilizări se formează pe baza forțelor străine în direcția sus și în jos exercitate pe suprafață. Pentru fabricare, această suprafață a fost împărțită în 329 de panouri.

Magazinul Cu Amănuntul

Atelier Intimo Flagship

Magazinul Cu Amănuntul Lumea noastră a fost lovită de un virus fără precedent în 2020. Atelier Intimo, primul flagship proiectat de O și O Studio este inspirat de conceptul de Renaștere a Pământului Pârjolit, implicând integrarea puterii de vindecare a naturii care dă omenirii o nouă speranță. În timp ce este creat un spațiu dramatic care le permite vizitatorilor să petreacă momente imaginând și fantezând într-un astfel de timp și spațiu, o serie de instalații de artă sunt, de asemenea, create pentru a demonstra pe deplin adevăratele caracteristici ale mărcii. The Flagship nu este un spațiu comercial obișnuit, este scena de spectacol a Atelier Intimo.

Cutia De Adidași

BSTN Raffle

Cutia De Adidași Sarcina a fost de a proiecta și produce o figurină de acțiune pentru un pantof Nike. Deoarece acest pantof combină un design alb de piele de șarpe cu elemente verzi strălucitori, era clar că figura de acțiune ar fi o contorsionistă. Designerii au schițat și optimizat figura într-un timp foarte scurt ca o figură de acțiune în stilul cunoscutilor eroi de acțiune. Apoi au conceput un mic benzi desenat cu o poveste și au produs această figură prin imprimare 3D cu ambalaje de înaltă calitate.

Campania Și Suportul De Vânzări

Target

Campania Și Suportul De Vânzări În 2020, Brainartist lansează o campanie cross-media pentru clientul Steitz Secura pentru a achiziționa noi clienți: cu un mesaj extrem de individualizat ca o campanie de afișe țintite cât mai aproape de porțile potențialilor clienți și un mailing individualizat cu pantoful potrivit de la colecția curentă. Destinatarul primește omologul potrivit atunci când face o întâlnire cu forța de vânzări. Scopul campaniei a fost să pună în scenă Steitz Secura și compania „matching” ca o pereche perfectă. Brainartist a dezvoltat campania completă de mare succes.

Mopedul

Cerberus

Mopedul Se doresc progrese semnificative în proiectarea motorului pentru viitoarele vehicule. Cu toate acestea, persistă două probleme: arderea eficientă și ușurința în utilizare. Acestea includ considerații privind vibrațiile, manevrarea vehiculului, disponibilitatea combustibilului, viteza medie a pistonului, rezistența, lubrifierea motorului, cuplul arborelui cotit și simplitatea și fiabilitatea sistemului. Această dezvăluire descrie un motor inovator în 4 timpi care oferă simultan fiabilitate, eficiență și emisii reduse într-un singur design.