Revista de proiectare
Revista de proiectare
Lavoarul

Vortex

Lavoarul Scopul proiectării vortexului este de a găsi o nouă formă de a influența fluxul de apă în chiuvete pentru a crește eficiența acestora, a contribui la experiența utilizatorului și a îmbunătăți calitățile lor estetice și semiotice. Rezultatul este o metaforă, derivată dintr-o formă de vortex idealizată care semnifică scurgerea și curgerea apei care indică vizual întregul obiect ca o lavoar funcțional. Această formă combinată cu robinetul, ghidează apa către o cale spirală, permițând aceleiași cantități de apă să acopere mai mult sol, ceea ce duce la scăderea consumului de apă pentru curățare.

Boutique & Showroom

Risky Shop

Boutique & Showroom Magazinul Risky a fost proiectat și creat de smallna, un studio de design și o galerie vintage fondată de Piotr Płoski. Sarcina a prezentat multe provocări, întrucât boutique-ul este situat la etajul al doilea al unei case, are lipsă de vitrină și are o suprafață de doar 80 mp. Aici a apărut ideea dublării zonei, prin utilizarea atât a spațiului de pe tavan, cât și a spațiului etajului. Se realizează o atmosferă ospitalieră, casnică, chiar dacă mobilierul este de fapt atârnat cu susul în jos pe tavan. Magazinul riscant este conceput în conformitate cu toate regulile (chiar sfidează gravitația). Acesta reflectă pe deplin spiritul mărcii.

Cerceii Și Inelul

Mouvant Collection

Cerceii Și Inelul Colecția Mouvant s-a inspirat din anumite aspecte ale futurismului, cum ar fi ideile de dinamism și materializarea intangibilului prezentat de artistul italian Umberto Boccioni. Cerceii și inelul colecției Mouvant prezintă mai multe fragmente de aur de diferite dimensiuni, sudate astfel încât realizează o iluzie de mișcare și creează multe forme diferite, în funcție de unghiul în care este vizualizat.

Vodcă

Kasatka

Vodcă „KASATKA” a fost dezvoltat ca o vodcă premium. Designul este minimalist, atât sub forma sticlei, cât și în culori. O sticlă cilindrică simplă și o gamă limitată de culori (alb, nuanțe de gri, negru) subliniază puritatea cristalină a produsului și eleganța și stilul unei abordări grafice minimaliste.

Skate Pentru Zăpadă Moale Și Tare

Snowskate

Skate Pentru Zăpadă Moale Și Tare Snow Skate-ul original este prezentat aici într-un design destul de nou și funcțional - în mahon din lemn dur și cu alergători din oțel inoxidabil. Un avantaj este că se pot folosi cizme tradiționale de piele cu toc și, astfel, nu există nicio cerere de cizme speciale. Cheia practicării patinajului este tehnica ușoară de legare, deoarece designul și construcția sunt optimizate cu o combinație bună între lățimea și înălțimea patinajului. Un alt factor decisiv este lățimea alergătorilor care optimizează patinajul de management pe zăpadă solidă sau tare. Alergătorii sunt din oțel inoxidabil și sunt prevăzuți cu șuruburi încastrate.

Ospitalitatea Stadionului

San Siro Stadium Sky Lounge

Ospitalitatea Stadionului Proiectul noilor saloane Sky este doar primul pas al uriașului program de renovare pe care AC Milan și FC Internazionale, împreună cu Municipalitatea Milano, îl derulează cu scopul de a transforma stadionul San Siro într-o instalație multifuncțională capabilă să găzduiască toți evenimentele importante cu care se va confrunta Milano în cadrul expoziției viitoare 2015. În urma succesului proiectului skybox, Ragazzi & Partners a realizat ideea creării unui nou concept de spații de ospitalitate în partea superioară a marelui stand principal al stadionului San Siro.