Revista de proiectare
Revista de proiectare
Sculptură Publică

Bubble Forest

Sculptură Publică Bubble Forest este o sculptură publică din oțel inoxidabil rezistent la acid. Este iluminat cu lămpi LED programabile RGB, care permite sculpturii să sufere o metamorfoză spectaculoasă la apusul soarelui. A fost creat ca o reflecție asupra capacității plantelor de a produce oxigen. Pădurea din titlu este formată din 18 tulpini / trunchiuri de oțel care se termină cu coroane sub formă de construcții sferice reprezentând o singură bulă de aer. Bubble Forest se referă la flora terestră, precum și la cea cunoscută din fundul lacurilor, mărilor și oceanelor

Reședința Familiei

Sleeve House

Reședința Familiei Această casă cu adevărat unică a fost proiectată de arhitectul și savantul Adam Dayem și a câștigat recent locul doi în competiția American-Architects US Building of the Year. Casa 3-BR / 2,5 băi este amplasată pe pajiști deschise și rulante, într-un cadru care oferă confidențialitate, precum și vederi dramatice către vale și munte. Oricât de enigmatic este practic, structura a fost concepută în mod schematic ca două volume intersectabile cu mânecă. Fațada din lemn carbonizat, cu iz sigur, oferă casei o textură aspră, rezistentă, o reinterpretare contemporană a hambarelor vechi din Valea Hudson.

Valiza De Sustenabilitate

Rhita

Valiza De Sustenabilitate Asamblare și dezasamblare concepute pentru cauza sustenabilității. Cu un sistem inovativ de structură de balamale proiectat, 70 la sută din piese au fost reduse, fără lipici sau nituri pentru fixare, nu a cusut căptușeala interioară, ceea ce face mai ușor să fie reparat, și redus dimensiunile de 33 la sută din volumul de marfă, eventual, extindeți valiza ciclu de viață. Toate piesele pot fi achiziționate individual, pentru personalizarea valizei proprii sau înlocuirea pieselor, fără valiză de întoarcere la centrul de reparații necesar, economisește timp și reduce amprenta de carbon de transport.

Scaunul Metalic Exterior

Tomeo

Scaunul Metalic Exterior În anii 60, designerii vizionari au dezvoltat primul mobilier din plastic. Talentul designerilor cuplat cu versatilitatea substanței a dus la indispensabilitatea acesteia. Atât designerii, cât și consumatorii au devenit dependenți de aceasta. Astăzi, îi cunoaștem pericolele asupra mediului. Totuși, terasele restaurantului rămân umplute cu scaune din plastic. Acest lucru se datorează faptului că piața oferă o mică alternativă. Lumea designului rămâne slab populată de producători de mobilă din oțel, chiar uneori republicând modele de la sfârșitul secolului XIX ... Iată nașterea lui Tomeo: un scaun modern, ușor și stivuitor din oțel.

Spațiul De Artă

Surely

Spațiul De Artă Aceasta este o artă, casual și cu amănuntul, toate combinate într-un singur spațiu. Din moment ce arhitectura care este o fabrică de linie de cârlig de îmbrăcăminte operată de țară. Întreaga clădire păstrează o textură mototolită a peretelui, ca textură de strat a spațiului, creează un contrast diferit cu exteriorul, creează, de asemenea, o experiență spațială. Abandonați decorația prea dură, a folosit unele decorații moi pentru afișare care au creat o senzație de relaxare. Contrastul dintre creație și stadiul incipient este mai flexibil pentru dezvoltarea durabilă a spațiului în viitor.

Identitatea Mărcii

Pride

Identitatea Mărcii Pentru a crea designul mărcii Pride, echipa a folosit studiul publicului țintă în mai multe moduri. Când echipa a realizat designul logo-ului și identitatea corporativă, a luat în considerare regulile psiho-geometriei - influența formelor geometrice asupra anumitor tipuri de psiho-oameni și alegerea acestora. De asemenea, designul ar fi trebuit să provoace anumite emoții în rândul publicului. Pentru a obține rezultatul dorit, echipa a folosit regulile efectului culorii asupra unei persoane. în general, rezultatul a influențat designul tuturor produselor companiei.