Revista de proiectare
Revista de proiectare
Mall-Ul Familiei

Funlife Plaza

Mall-Ul Familiei Funlife Plaza este un mall de familie pentru timpul liber și educația copiilor. Își propune să creeze un coridor de mașini de curse pentru ca copiii să meargă cu mașinile în timpul cumpărăturilor părinților, o casă în copac pentru copii, care să se uite și să se joace în interior, un tavan "lego" cu numele de mall ascuns pentru a inspira imaginația copiilor. Fundal alb simplu cu roșu, galben și albastru, lăsați copiii să-l deseneze și să-l coloreze pe pereți, podele și toaletă!

Designul Interior

Suzhou MZS Design College

Designul Interior Acest proiect este situat în Suzhou, care este bine cunoscut prin designul tradițional al grădinii chinezești. Designerul s-a străduit să reunească atât sensibilitățile sale moderniste, cât și limba populară Suzhou. Designul ia indicii din arhitectura tradițională Suzhou cu utilizarea pereților din ipsos văruit, a ușilor lunii și a arhitecturii complexe a grădinii pentru a re-imagina limba populară Suzhou într-un context contemporan. Mobilierul a fost recreat cu ramuri reciclate, bambus și frânghii de paie cu participarea studenților, ceea ce a dat un sens special acestui spațiu educațional.

Scaunul De Mesagerie

Kepler 186f

Scaunul De Mesagerie Baza structurală a fotoliului Kepler-186f este o plită, lipită dintr-un fir de oțel pe care elementele sculptate din stejar sunt fixate cu ajutorul manșoanelor de alamă. Diverse opțiuni de utilizare a armăturii se combină în armonie cu elemente de sculptură din lemn și bijuterii. Acest obiect de artă reprezintă un experiment în care se combină diferite principii estetice. Ar putea fi descris ca „barbar sau nou baroc” în care formele aspre și rafinate sunt combinate. Ca urmare a improvizației, Kepler a devenit multistratificat, învăluit cu subtexte și noi detalii.

Proiectarea Parametrică

Titanium Choker

Proiectarea Parametrică Din punct de vedere design, IOU folosește software de simulare 3D pentru a crea modele parametrice, asemănătoare stilului cu care Zaha Hadid a câștigat lumea arhitecturii. Din punct de vedere material, IOU prezintă articole exclusive din titan cu logo-uri din aur de 18ct. Titanul este cel mai fierbinte în bijuterii, dar greu de lucrat. Calitățile sale unice fac piesele nu numai foarte ușoare, dar oferă posibilitatea de a le face aproape orice culoare a spectrului.

Ad Focus-Ul Follow Focus

ND Lens Gear

Ad Focus-Ul Follow Focus ND LensGear se ajustează cu precizie egocentrică la lentile cu diametre diferite. Seria ND LensGear acoperă toate obiectivele ca niciun alt LensGear disponibil. Fără tăiere și fără îndoire: nu mai există șurubelnițe, curele uzate sau resturi enervante de curele care ies. Totul se potrivește ca un farmec. Și un alt plus, fără instrumente! Datorită designului său inteligent, se centrează ușor și ferm în jurul obiectivului.

Sistemul Adaptor Pentru Filmări Profesionale

NiceDice

Sistemul Adaptor Pentru Filmări Profesionale NiceDice-System este primul adaptor multifuncțional din industria camerelor. Este foarte plăcut să atașați echipamente cu diferite standarde de montare de la diferite mărci - cum ar fi lumini, monitoare, microfoane și emițătoare - la camerele foto exact în modul în care sunt necesare pentru a fi în funcție de situație. Chiar și noile standarde de montare în curs de dezvoltare sau echipamentele recent cumpărate pot fi ușor integrate în sistemul ND, doar prin obținerea unui nou adaptor.