Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ceainăria Emblematică

Toronto

Ceainăria Emblematică Cel mai aglomerat mall din Canada aduce un design nou, proaspăt, de ceainic cu fructe, realizat de Studio Yimu. Proiectul magazinului emblematic a fost ideal pentru scopuri de branding pentru a deveni noul hotspot în mall-ul comercial. Inspirată de peisajul canadian, frumoasa silueta a Muntelui Albastru din Canada este imprimată pe fundalul peretelui în tot magazinul. Pentru a aduce conceptul în realitate, Studio Yimu a realizat manual o sculptură de morărie de 275 cm x 180 cm x 150 cm care permite interacțiunea deplină cu fiecare client.

Ambalajul Cosmeticelor Naturale

Olive Tree Luxury

Ambalajul Cosmeticelor Naturale Noul design de ambalaj pentru brandul german de cosmetice naturale de lux relatează povestea sa artistic, ca un jurnal, scăldându-l în culori calde. Aparent haotic la prima vedere, la o inspectie mai atenta ambalajul comunica o unitate puternica, un mesaj. Datorită noului concept de design, toate produsele radiază naturalețe, stil, cunoștințe străvechi de vindecare și caracter practic modern.

Pavilionul

Big Aplysia

Pavilionul În procesul de dezvoltare urbană, este inevitabil să apară același mediu construit. Clădirile tradiționale pot părea, de asemenea, monotone și îndepărtate. Apariția arhitecturii peisagistice cu forme speciale înmoaie relația dintre oameni în spațiul arhitectural, devine un loc pentru vizitarea obiectivelor turistice și activează vitalitatea.

Accesoriile De Bucătărie

KITCHEN TRAIN

Accesoriile De Bucătărie Utilizarea diferitelor stiluri de instrumente de bucătărie creează un mediu de gătit neobișnuit, pe lângă supărarea vizuală. Punându-l pe scurt, am încercat să creez un set unificat din aceste accesorii de bucătărie populare utilizate frecvent în toate casele. Acest design a fost pur inspirat din creativitate. „Forma unită” și „aspectul plăcut” sunt două dintre caracteristicile sale. De altfel, piața va fi binevenită datorită aspectului său inovator. Aceasta va fi o oportunitate pentru producător și client pentru a cumpăra 6 ustensile într-un singur pachet.

Terminalul Automat De Imigrare

CVision MBAS 2

Terminalul Automat De Imigrare MBAS 2 a fost conceput pentru a sfida natura produselor de securitate și a minimiza intimidarea și frica atât din punct de vedere tehnologic, cât și psihologic. Designul său reinterpretează elemente de computer de uz casnic pentru a oferi un aspect ușor de utilizat pentru cetățenii rurali din jurul graniței Thailandei. Voce și imagini de pe ecran ghidează pentru prima dată utilizatorii pas cu pas prin proces. Tonul dublu de culoare de pe suportul de imprimare cu deget indică clar zonele de scanare. MBAS 2 este un produs unic care își propune să schimbe modul în care trecem de granițe, permițând mai multe limbi și o experiență prietenoasă și fără discriminare pentru utilizatori.

Showroom

From The Future

Showroom Showroom: În showroom sunt prezentate încălțăminte de antrenament și echipamente sportive, care au fost fabricate cu tehnologie de injecție. Locul pare a fi fabricat cu presă de matrițe de injecție. În metoda de fabricație a locului, piese de mobilier parcă s-ar îmbina cu fabricate în matriță de injecție pentru a genera întregul. Traseele de cusut gros, care pe tavan, înmoaie toată vizualitatea tehnologică.