Revista de proiectare
Revista de proiectare
Casa Rezidențială

Tei

Casa Rezidențială Faptul că o viață confortabilă după pensionare, care profită la maximum de spațiile de pe deal, este realizată printr-un design constant într-un mod obișnuit, a fost mult apreciat. Pentru a introduce un mediu bogat. Dar de data aceasta nu este arhitectură de vilă, ci locuințe personale. Apoi, în primul rând am început să realizăm structuri bazate pe faptul că este capabil să-și petreacă viața obișnuită confortabil, fără nejustificare pe întregul plan.

Inel

Arch

Inel Proiectantul primește inspirație din forma structurilor arcului și a curcubeului. Două motive - o formă de arc și o formă de picătură, sunt combinate pentru a crea o singură formă tridimensională. Combinând linii și forme minime și folosind motive simple și comune, rezultatul este un inel simplu și elegant, care este făcut îndrăzneț și jucăuș, oferind spațiu pentru energie și ritm pentru a curge. Din diferite unghiuri forma inelui se schimbă - forma picăturii este privită din unghiul frontal, forma arcului este privită din unghiul lateral și o cruce este privită din unghiul superior. Aceasta oferă stimulare pentru purtător.

Inel

Touch

Inel Cu un gest simplu, o acțiune a atingerii transmite emoții bogate. Prin inel Touch, designerul își propune să transmită această senzație caldă și fără formă cu metal rece și solid. 2 curbe sunt unite pentru a forma un inel care sugerează 2 persoane care țin mâna. Inelul își schimbă aspectul atunci când poziția lui este rotită pe deget și privită din unghiuri diferite. Când părțile conectate sunt poziționate între degete, inel apare fie galben, fie alb. Atunci când părțile conectate sunt poziționate pe deget, vă puteți bucura de culoare galbenă și albă împreună.

Zonele Comune Interioare

Highpark Suites

Zonele Comune Interioare Zonele comune Highpark Suites explorează integrarea perfectă a stilurilor de viață urbane Gen-Y cu viața verde, afacerile, timpul liber și comunitatea. De la lobby-uri cu factor wow până la curți din ceruri sculpturale, săli de funcții și săli de întâlnire funky, aceste zone de amenajare sunt concepute pentru rezidenți pentru a le folosi ca o extensie a caselor lor. Inspirat de traiul exterior interior transparent, de flexibilitate, de momente interactive și de o paletă de culori și texturi urbane, MIL Design a împins granițele pentru a crea o comunitate unică, durabilă și holistică, în care fiecare spațiu are în minte rezidenții și mediul tropical.

Librăria, Centrul Comercial

Jiuwu Culture City , Shenyang

Librăria, Centrul Comercial Jato Design a primit sarcina de a transforma o librărie tradițională într-un spațiu dinamic, cu mai multe utilizări - pentru a fi nu numai un centru comercial, ci și un hub cultural pentru evenimente inspirate de cărți și multe altele. Echipa centrală este spațiul „erou” în care vizitatorii se mută într-un mediu cu tonuri mai ușoare, amenajat din lemn, îmbunătățit cu modele dramatice. Cocoanele asemănătoare cu lanterna se atârnă de tavan în timp ce scările servesc ca spații comunale care încurajează vizitatorii să stea și să citească în timp ce stau pe trepte.

Afișul

Cells

Afișul Pe 19 iulie 2017, PIY a construit o mică clădire în Melbourne, Australia. Este un mic castel asamblat cu 761 de componente și l-au numit „Celule”. Nodurile sunt proiectate ca tenon cu fir rotit manual și tenon drept, care este rezumat ca „Tenon de est & amp; West Mortise ". Vei găsi produsele lor, inclusiv rafturi variabile, rafturi de studiu și încălțăminte, etc., toate fiind dezmembrate și reasamblate într-un organism. Și atunci, veți simți dorința lor de a crește liber.