Revista de proiectare
Revista de proiectare
Biroul

White Paper

Biroul Interiorul asemănător pânzei materializează un spațiu pentru contribuția creativă a proiectanților și creează oportunități pentru expoziția de amploare a procesului de proiectare. Pe măsură ce fiecare proiect progresează, pereții și plăcile sunt acoperite cu cercetări, schițe de proiectare și prezentări, înregistrând evoluția fiecărui proiect și devenind jurnalul proiectanților. Podelele albe și ușa din alamă, care sunt folosite unic și îndrăzneț pentru o utilizare zilnică robustă, colectează amprentele și amprentele de la personal și clienți, asistând la creșterea companiei.

Cafenea

Aix Arome Cafe

Cafenea Cafeneaua este locul în care vizitatorii simt coexistența cu oceanele. Structura uriașă în formă de ou așezată în mijlocul spațiului funcționează simultan ca casieră și aprovizionare cu cafea. Aspectul iconic al standului este inspirat de boabele de cafea cu aspect întunecat și plictisitor. Două deschideri mari din partea superioară a ambelor părți ale „fasolei mari” servesc ca o bună sursă de ventilație și de lumină naturală. Cafeneaua a oferit o masă lungă, precum o mulțime de caracatițe și bule. Candelabrele aparent agățate la întâmplare seamănă cu vederea peștilor de pe suprafața apei, ondulările strălucitoare absorb lumina soarelui confortabilă din cerul alb larg.

Expoziția Drumurilor

Boom

Expoziția Drumurilor Acesta este un proiect de proiectare a expoziției pentru un show-uri de modă la modă în China. Tema acestui spectacol de drum evidențiază potențialul tinerilor de a-și stiliza propria imagine și simbolizează zgomotul exploziv pe care acest spectacol de drum l-a făcut în public. Forma Zigzag a fost folosită ca element vizual principal, dar cu configurații diferite atunci când este aplicată în cabine din diferite orașe. Structura cabinelor expoziționale a fost toate „kit-uri de piese” prefabricate în fabrică și instalate pe șantier. Unele piese pot fi reutilizate sau reconfigurate pentru a forma un nou design de cabină pentru următoarea oprire a drumului.

Descoperirea Designului Grafic

The Graphic Design in Media Conception

Descoperirea Designului Grafic Această carte este despre design grafic; oferă o imagine explicită, aspectul detaliat asupra structurii de proiectare ca proces care este utilizat pentru a comunica cu publicul cu diferite culturi prin metode de proiectare include semnificația designului grafic ca rol, Procesele de design ca tehnici, Designul de brand ca context de piață, Proiectarea ambalajului cu șabloane pregătite și conține lucrări ale creativității extrem de imaginative, care sunt utilizate pentru a indica principiile designului.

Biroul De Vânzări

Chongqing Mountain and City Sales Office

Biroul De Vânzări „Muntele” este tema principală a acestui birou de vânzări, care este inspirat din fondul geografic al Chongqing. Modelul de marmură gri pe podea se formează în formă triunghiulară; și există o mulțime de unghiuri și colțuri ciudate și ascuțite pe pereții caracteristici și pe contoarele de recepție în formă neregulată, pentru a demonstra conceptul de „munte”. În plus, scările care leagă podelele sunt proiectate să fie o trecere prin peșteră. Între timp, iluminările cu LED-uri sunt atârnate de tavan, imitând scena plouă în vale și prezentând senzație naturală, pentru a înmuia întreaga impresie.

Grafică Pentru Casa De Vacanță

SAKÀ

Grafică Pentru Casa De Vacanță Studioul PRIM PRIM a creat identitate vizuală pentru casa de oaspeți SAKÀ, inclusiv: design și logo, grafică pentru fiecare cameră (design de simboluri, modele de tapet, modele pentru imagini de perete, aplicații pentru perne etc.), design de site-uri web, cărți poștale, ecusoane, cărți de nume și invitații. Fiecare cameră din casa de oaspeți SAKÀ prezintă o legendă diferită asociată cu Druskininkai (un oraș de resort din Lituania în care se află casa) și împrejurimile sale. Fiecare cameră are propriul său simbol ca cuvânt cheie din legendă. Aceste icoane apar în grafică interioară și alte obiecte care formează identitatea sa vizuală.