Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ospitalitatea Stadionului

San Siro Stadium Sky Lounge

Ospitalitatea Stadionului Proiectul noilor saloane Sky este doar primul pas al uriașului program de renovare pe care AC Milan și FC Internazionale, împreună cu Municipalitatea Milano, îl derulează cu scopul de a transforma stadionul San Siro într-o instalație multifuncțională capabilă să găzduiască toți evenimentele importante cu care se va confrunta Milano în cadrul expoziției viitoare 2015. În urma succesului proiectului skybox, Ragazzi & Partners a realizat ideea creării unui nou concept de spații de ospitalitate în partea superioară a marelui stand principal al stadionului San Siro.

Structura De Iluminat

Tensegrity Space Frame

Structura De Iluminat Lumina cu cadru spațial Tensegrity utilizează principiul RBFuller de „Less for more” pentru a produce un corp de lumină folosind doar sursa de lumină și cablul electric. Tensibilitatea devine mijlocul structural prin care ambele lucrează reciproc în compresiune și tensiune pentru a produce un câmp de lumină aparent discontinuu definit doar de logica sa structurală. Scalabilitatea și economia producției sale vorbesc despre o marfă de configurare nesfârșită a cărei formă luminoasă rezistă cu grație la atragerea gravitației cu o simplitate care afirmă paradigma epocii noastre: să obținem mai mult în timp ce folosim mai puțin.

Dispozitiv Convertibil Pentru Educație

Pupil 108

Dispozitiv Convertibil Pentru Educație Elevul 108: Cel mai accesibil dispozitiv convertibil Windows 8 pentru Educație. O nouă interfață și o experiență cu totul nouă în învățare. Elevul 108 se deplasează atât în lumea tabletelor, cât și a laptopurilor, schimbând între cele două, pentru o performanță îmbunătățită în educație. Windows 8 deschide noi posibilități de învățare, permițând studenților să profite la maxim de caracteristica ecranului tactil și de nenumăratele aplicații. Parte a soluțiilor de educație Intel®, elevul 108 este cea mai accesibilă și mai potrivită soluție pentru sălile de clasă din întreaga lume.

Masă

Chromosome X

Masă O masă destinată să asigure locuri pentru opt persoane, care interacționează în aranjarea săgeții. Partea de sus este un X abstract, alcătuit din două piese diferite accentuate de o linie adâncă, în timp ce același X abstract este reflectat pe podea cu structura de bază. Structura albă este realizată din trei piese diferite pentru asamblare și transport ușor. Mai mult, contrastul de furnir de tec de partea superioară și alb pentru bază a fost selectat pentru a lumina partea inferioară, punând mai mult accent pe partea superioară cu formă neregulată, oferind astfel un indiciu pentru interacțiunea diferită a utilizatorilor.

Instalarea Optică

Opx2

Instalarea Optică Opx2 este o instalație optică care explorează o relație simbiotică între natură și tehnologie. O relație în care tiparele, repetiția și ritmul descriu atât formațiunile naturale, cât și operațiile proceselor de calcul. Geometria recluzivă a instalațiilor, opacitatea momentană și / sau densitatea sunt similare cu fenomenul de conducere de un câmp de porumb sau explicate în tehnologie în timp ce se uită la codul binar. Opx2 construiește o geometrie complexă și provoacă percepția despre volum și spațiu.

Dispozitiv Detașabil Pentru Educație

Unite 401

Dispozitiv Detașabil Pentru Educație Unite 401: duo perfect pentru Educație. Să vorbim despre munca în echipă. Cu un design 2-in-1 incredibil de versatil, Unite 401 este dispozitivul ideal pentru studenți pentru medii de învățare colaborativă. Combinația dintre o tabletă și un notebook oferă cea mai puternică soluție mobilă pentru Educație, împuternicită de un design sigur de la mgseries la cel mai inteligent preț.