Revista de proiectare
Revista de proiectare
Detectorul Portabil De Defecte Cu Ultrasunete

Prisma

Detectorul Portabil De Defecte Cu Ultrasunete Prisma este proiectat pentru testarea materialelor non-invazive în cele mai extreme medii. Este primul detector care încorporează imagini avansate în timp real și scanare 3D, ceea ce face interpretarea defectelor mult mai ușoară, reducând timpul tehnicianului la fața locului. Cu o carcasă practic indestructibilă și moduri de inspecție multiple unice, Prisma poate acoperi toate aplicațiile de testare, de la conductele de petrol până la componente aerospațiale. Este primul detector cu înregistrare integrală a datelor și generarea automată de raporturi PDF. Conectivitatea wireless și Ethernet permit modernizarea sau diagnosticulul ușor al unității.

Sistemul De Purificare A Apei De Laborator

Purelab Chorus

Sistemul De Purificare A Apei De Laborator Purelab Chorus este primul sistem modular de purificare a apei proiectat pentru a se potrivi nevoilor individuale de laborator și a spațiului. Furnizează toate gradele de apă purificată, oferind o soluție scalabilă, flexibilă, personalizată. Elementele modulare pot fi distribuite în întregul laborator sau conectate între ele într-un format turn unic, minimizând amprenta sistemului. Controalele Haptic oferă debite de distribuție extrem de controlabile, în timp ce un halou de lumină indică starea corului. Noua tehnologie face Chorus cel mai avansat sistem disponibil, reducând impactul asupra mediului și costurile de funcționare.

Spațiul Introductiv Pentru Târgul De Ceasuri

Salon de TE

Spațiul Introductiv Pentru Târgul De Ceasuri A fost necesar un design introductiv de 1900 m2, înainte ca vizitatorii să exploreze cele 145 de mărci internaționale de ceasuri din Salon de TE. Pentru a capta imaginația vizitatorilor despre stilul de viață și romantismul de lux, a fost dezvoltat un „Deluxe Train Journey” ca principal concept. Pentru a crea dramatizare, sala de recepție a fost transformată într-o temă de stație în timpul zilei, juxtapusă cu scena platformei de tren de seară a holului interior, cu ferestre cu trăsuri de viață cu dimensiuni de viață care emite imagini de poveste. În cele din urmă, o arenă multifuncțională cu o scenă se deschide la diferitele vitrine ale mărcii.

Atractia Turistica

In love with the wind

Atractia Turistica Castelul Îndrăgostit de vânt este o reședință din secolul XX, situată în peisajul de 10 acri, lângă satul Ravadinovo, o zonă din inima muntelui Strandza. Vizitați și bucurați-vă de colecții de renume mondial, arhitectură uimitoare și povești de familie inspirate. Relaxați-vă în mijlocul grădinilor idilice, bucurați-vă de plimbări prin pădure și pe malul lacului și simțiți spiritul basmelor.

Atractia Turistica

The Castle

Atractia Turistica Castelul este un proiect privat început acum douăzeci de ani în 1996 dintr-un vis din copilărie pentru a construi propriul Castel, la fel ca în basme. Proiectantul este, de asemenea, arhitect, constructor și proiectant al peisajului. Ideea principală a proiectului este de a crea un loc pentru recreerea familiei, ca o atracție turistică.

Produsul Educațional

Shine and Find

Produsul Educațional Cel mai important avantaj al acestui produs este ușurința de învățare și îmbunătățirea memoriei. În Shine and Find, fiecare constelație este făcută practic, iar această provocare este practicată în mod repetat. Creează o imagine durabilă. Învățarea în acest fel, practică și studierea și repetarea, nu este plictisitoare și face o memorie mai durabilă și plăcută. Este foarte emoțional, interacțional, simplu, pur, minimal și modern.