Revista de proiectare
Revista de proiectare
Sistemul De Masă Deschis

Osoro

Sistemul De Masă Deschis Caracterul inovator al OSORO este de a combina calitatea porțelanului vitrificat de înaltă calitate și a pielii sale lucioase tipice de culoare ivoriu cu funcția potrivită pentru păstrarea alimentelor la frigider sau congelator și pentru gătirea cu cuptor cu abur sau cuptor cu microunde. Forma simplă, modulară, cu diversele sale elemente, poate fi stivuită pentru a economisi spațiu, combinată și închisă flexibil cu un O-Sealer sau O-Connector din silicon multicolor, astfel încât alimentele să rămână bine sigilate în el. OSORO poate fi folosit universal eliminând nevoia vieții noastre de zi cu zi.

Denumirea proiectului : Osoro, Numele proiectanților : Narumi Corporation, Numele clientului : Narumi Corporation, Osoro.

Osoro Sistemul De Masă Deschis

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.