Revista de proiectare
Revista de proiectare
Difuzorul Portabil

Seda

Difuzorul Portabil Seda este un dispozitiv funcțional de bază pentru tehnologia informațiilor. Suportul de stilou din centru este un organizator de spații. De asemenea, funcțiile digitale precum portul USB și conexiunea Bluetooth îl fac ca un player portabil și difuzor cu o adaptare de utilizare a zonei de acasă. O bară de lumină încorporată în corpul exterior funcționează ca o lumină de birou. De asemenea, aspectul atrăgător al luxului face ca obiectele de acasă să fie atrăgătoare să poată fi utilizate în designul interior. De asemenea, utilizarea spațiului într-un mod mai bun este una dintre caracteristicile esențiale ale Seda.

Biroul

Phuket VIP Mercury

Biroul Bazat pe tema deschiderii și explorarea în profunzime a mărcii, a explorat designul și a creat o integrare vizuală a extensibilității vizuale și a poveștii de marcă cu planeta ca principal element creativ. Planul a rezolvat următoarele trei probleme cu gânduri vizuale noi: echilibrul deschiderii spațiului și funcții; Divizarea și combinația zonelor funcționale ale spațiului; Regularitatea și schimbarea stilului spațial de bază.

Site-Ul Web

Travel

Site-Ul Web Designul a folosit un stil minimalist, pentru a nu supraîncărca experiența utilizatorului cu informații inutile. De asemenea, este foarte dificil să folosești un stil minimalist în industria călătoriilor, deoarece în paralel cu un design simplu și clar, utilizatorul trebuie să obțină informații complete despre călătoria sa și acest lucru nu este ușor de combinat.

Ceașcă De Cafea Și Farfurie

WithDelight

Ceașcă De Cafea Și Farfurie Servirea unor dulciuri de dimensiuni mușcate pe partea cafelei face parte din multe culturi diferite, deoarece este obișnuit să servești o ceașcă de cafea cu încântare turcească în Turcia, biscotti în Italia, churros în Spania și date în Arabia. Cu toate acestea, pe farfurioarele convenționale aceste alunecări alunecă spre ceașca de cafea fierbinte și se lipesc sau se umezesc de la vărsările de cafea. Pentru a preveni acest lucru, această ceașcă de cafea are o farfurie cu sloturi dedicate care mențin delicioasele cafelei pe loc. Întrucât cafeaua este una dintre băuturile calde nesemnificative, îmbunătățirea calității experienței de băut a cafelei are importanță în viața de zi cu zi.

Marcare Și Ambalare

Leman Jewelry

Marcare Și Ambalare Soluția vizuală pentru noua identitate a bijuteriilor Leman a fost un sistem complet nou pentru a expune sentimentul luxos, rafinat, dar sofisticat și minimal. Noul logo inspirat de procesul de lucru Leman, serviciul lor de design haute couture, prin realizarea tuturor formelor de diamante care înconjoară un simbol de stea sau un simbol de scânteie, creând un simbol sofisticat și răsunând, de asemenea, efectul strălucitor al diamantului. În continuare, toate materialele colaterale au fost produse cu detalii de înaltă calitate pentru a evidenția și a îmbogăți luxul tuturor noilor elemente vizuale ale mărcii.

Expoziția

LuYu

Expoziția Arta influențează viața și viața aduce reflecție profundă și interpretare a artei. Distanța dintre artă și viață poate fi pe drumul zilnic. Dacă mâncați cu atenție fiecare masă, vă puteți transforma viața în artă. Creația designerului este și artă, care este produsă cu propriile gânduri. Tehnicile sunt instrumente, iar expresiile sunt rezultate. Doar cu gânduri vor fi fapte cu adevărat bune.