Revista de proiectare
Revista de proiectare
Conceptul De Ambalare

Faberlic Supplements

Conceptul De Ambalare În lumea modernă, oamenii sunt expuși constant la efectele agresive ale factorilor negativi externi. Ecologia proastă, ritmul aglomerat al vieții în megalopolize sau stresuri duce la creșterea încărcăturilor pe corp. Pentru normalizarea și îmbunătățirea stării funcționale a organismului, se folosesc suplimente. Principala metaforă a acestui proiect a devenit diagrama îmbunătățirii bunăstării unei persoane cu utilizarea suplimentelor. De asemenea, elementul grafic principal repetă forma literei F - prima literă din numele mărcii.

Casa

Dezanove

Casa Inspirația arhitectului a venit din lemnul de eucalipt recuperat al „bateas”. Acestea sunt platformele de producție de midii din estuar și care constituie industria importantă locală din „Ria da Arousa”, Spania. Lemnul de eucalipt este folosit în aceste platforme, iar în regiune există extensii ale acestui copac. Vârsta lemnului nu este ascunsă, iar diferitele fețe exterioare și interioare ale lemnului sunt folosite pentru a crea senzații diferite. Casa încearcă să împrumute tradiția din împrejurimi și să le dezvăluie prin povestea spusă în design și în detaliu.

Restaurantul

Xin Ming Yuen

Restaurantul Intrarea este o paradă de materiale, structuri și culori contrastante. Zona de recepție este un spațiu de confort liniștit. Modelele neplăcute întâlnesc decorațiuni jucăușe. În spatele este o zonă dinamică a barelor într-un context de odihnă. Luminile led cu model tradițional chinezesc Hui adaugă un sentiment de futurism. Trecerea printr-un claustru acoperit delicat împodobit este zona de luat masa. Decorată cu imagini florale, cu pește carb, cu vitrine în relief și cu dulapurile vechi de herbalist Bai Zi, este o călătorie vizuală prin timp și relicve culturale la modă.

Spațiul De Vânzare Cu Amănuntul

Portugal Vineyards

Spațiul De Vânzare Cu Amănuntul Magazinul de concept de vii din Portugalia este primul magazin fizic al companiei online de vinuri specializate. Situat în vecinătatea sediului companiei, orientat spre stradă și ocupând 90m2, magazinul este format dintr-un plan deschis, fără partiții. Interiorul este un spațiu alb orbitor și minim cu circulație circulară - o pânză albă pentru ca vinul portughez să strălucească și să fie afișat. Rafturile sunt sculptate din pereți, cu referire la terasele de vin, cu o experiență de vânzare cu amănuntul de 360 de grade, fără contor.

Arta

Metamorphosis

Arta Site-ul se află în regiunea industrială Keihin din periferia Tokyo. Afumarea constantă a fumului din coșurile de fum din fabricile industriale grele poate înfățișa o imagine negativă precum poluarea și materialismul. Cu toate acestea, fotografiile s-au concentrat asupra diferitelor aspecte ale fabricilor care ilustrează frumusețea sa funcțională. În timpul zilei, conductele și structurile creează modele geometrice cu linii și texturi, iar scala pe instalațiile rezistente creează un aer de demnitate. Noaptea, facilitățile se schimbă într-o misterioasă fortăreață cosmică, cea a filmelor de sci-fi din anii 80.

Social Și De Agrement

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

Social Și De Agrement Liniile orizontale și verticale se intersectează între ele pentru a forma o grilă. Fiecare grilă este o platformă de comunicare, care este și sursa conceptului de design al barei de whisky. În ceea ce privește economia de energie și protecția mediului, proiectantul a folosit lămpi cu economii de energie LED în întreaga bară. Pentru a menține calitatea aerului în bară, designul adoptă ferestre de la nord la sud, ceea ce poate asigura trecerea aerului natural.