Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ad Focus-Ul Follow Focus

ND Lens Gear

Ad Focus-Ul Follow Focus ND LensGear se ajustează cu precizie egocentrică la lentile cu diametre diferite. Seria ND LensGear acoperă toate obiectivele ca niciun alt LensGear disponibil. Fără tăiere și fără îndoire: nu mai există șurubelnițe, curele uzate sau resturi enervante de curele care ies. Totul se potrivește ca un farmec. Și un alt plus, fără instrumente! Datorită designului său inteligent, se centrează ușor și ferm în jurul obiectivului.

Sistemul Adaptor Pentru Filmări Profesionale

NiceDice

Sistemul Adaptor Pentru Filmări Profesionale NiceDice-System este primul adaptor multifuncțional din industria camerelor. Este foarte plăcut să atașați echipamente cu diferite standarde de montare de la diferite mărci - cum ar fi lumini, monitoare, microfoane și emițătoare - la camerele foto exact în modul în care sunt necesare pentru a fi în funcție de situație. Chiar și noile standarde de montare în curs de dezvoltare sau echipamentele recent cumpărate pot fi ușor integrate în sistemul ND, doar prin obținerea unui nou adaptor.

Restaurant Bar Pe Acoperiș

The Atticum

Restaurant Bar Pe Acoperiș Farmecul unui restaurant într-un mediu industrial ar trebui să se reflecte în arhitectură și mobilier. Tencuiala de var negru si gri, care a fost special dezvoltata pentru acest proiect, este una dintre dovezile in acest sens. Structura sa unică, brută, străbate toate camerele. În execuția detaliată s-au folosit în mod deliberat materiale precum oțelul brut, ale căror cusături de sudură și semne de șlefuire au rămas vizibile. Această impresie este susținută de alegerea ferestrelor muntin. Aceste elemente reci sunt în contrast cu lemnul cald de stejar, parchetul în schelete rindeluit manual și un perete complet plantat.

Corpul De Iluminat

vanory Estelle

Corpul De Iluminat Estelle combină designul clasic sub forma unui corp de sticlă cilindric, lucrat manual, cu tehnologia inovatoare de iluminare care produce efecte de iluminare tridimensionale pe abajurul textil. Conceput în mod deliberat pentru a transforma stările de iluminare într-o experiență emoțională, Estelle oferă o varietate infinită de stări statice și dinamice care produc tot felul de culori și tranziții, controlate prin intermediul unui panou tactil de pe corpul de iluminat sau al unei aplicații pentru smartphone.

Pavilionul Mobil

Three cubes in the forest

Pavilionul Mobil Trei cuburi sunt dispozitivul cu diverse proprietăți și funcții (echipament de joacă pentru copii, mobilier public, obiecte de artă, săli de meditație, foișoare, spații mici de odihnă, săli de așteptare, scaune cu acoperiș) și pot aduce oamenilor experiențe spațiale proaspete. Trei cuburi pot fi transportate cu ușurință cu un camion, datorită dimensiunii și formei. În ceea ce privește dimensiunea, instalația (înclinarea), suprafețele scaunelor, ferestrele etc., fiecare cub este proiectat caracteristic. Trei cuburi fac referire la spații minime tradiționale japoneze, cum ar fi sălile de ceremonie a ceaiului, cu variabilitate și mobilitate.

Complex Multifuncțional

Crab Houses

Complex Multifuncțional Pe vasta câmpie a Țării Joase a Sileziei, un munte magic stă singur, acoperit de ceață de mister, care se înalță deasupra orașului pitoresc Sobotka. Acolo, printre peisaje naturale și locații legendare, este planificat să fie complexul Crab Houses: un centru de cercetare. Ca parte a proiectului de revitalizare a orașului, acesta ar trebui să dezlănțuie creativitatea și inovația. Locul reunește oameni de știință, artiști și comunitatea locală. Forma pavilioanelor este inspirată de crabii care intră în marea ondulată de iarbă. Ele vor fi iluminate noaptea, asemănătoare cu licuricii care plutesc deasupra orașului.