Revista de proiectare
Revista de proiectare
Animația 3D

Alignment to Air

Animația 3D În ceea ce privește animația de scrisori creative, Jin a început cu alfabetul A. Și, când vine vorba de pasul conceptual, a încercat să vadă stări de spirit mai puternice care reflectă asupra filozofiei sale, care este destul de activă, dar care se organizează în același timp. De-a lungul drumului, el a venit cu cuvintele conflictuale care stau la baza ideii sale într-un fel, cum ar fi alinierea la aer, care este titlul acestui proiect. Având în vedere acest lucru, animația prezintă momente mai precise și delicate pe primul cuvânt. Pe de altă parte, acest lucru se termină cu un vibe destul de flexibil și liber pentru a manifesta ultima literă.

Design Web Și Ux

Si Me Quiero

Design Web Și Ux Site-ul Sí, Me Quiero este un spațiu care ajută să fii singur. Pentru realizarea proiectului, au trebuit să fie realizate interviuri și a fost explorat contextul social și cultural în relația cu femeile; proiecția ei în societate și cu ea însăși. S-a ajuns la concluzia că rețeaua va fi un însoțitor și va fi realizată cu o abordare care să ajute să se iubească pe sine. În design este reflectată simplitatea cu tonuri neutre folosind contrastele de roșu pentru a atrage atenția asupra anumitor acțiuni, culori ale mărcii cărții publicate de client. Inspirația a venit din arta constructivismului.

Designul Etichetei De Vin

314 Pi

Designul Etichetei De Vin Experimentarea degustărilor de vin este un proces fără sfârșit care duce la noi căi și arome divergente. Secvența infinită de pi, numărul irațional, cu zecimale interminabile, fără să știe ultimul dintre ele, a fost inspirația pentru numele acestor vinuri fără sulfiți. Designul își propune să pună în centrul atenției caracteristicile a 3,14 serii de vinuri, în loc să le ascundă printre imagini sau grafică. Urmărind o abordare minimalistă și simplă, eticheta arată numai caracteristicile reale ale acestor vinuri naturale, așa cum pot fi observate în caietul enologului.

Activarea Energetică A Pasarelor

Solar Skywalks

Activarea Energetică A Pasarelor Metropolizele lumii - cum ar fi Beijingul - au un număr mare de pasarele care traversează arterele de trafic ocupate. Adesea sunt neatractive, reducând impresia urbană generală. Ideea proiectanților de a îmbrăca podurile cu module estetice, care generează energie fotovoltaică și de a le transforma în locuri atractive ale orașului, nu numai că este durabilă, dar creează o diversitate sculpturală care devine un ochi în peisajul urban. Stațiile de încărcare cu mașina electronică sau cu bicicleta E de sub poduri utilizează energia solară direct la fața locului.

Carte

ZhuZi Art

Carte O serie de ediții de carte pentru lucrările colectate de caligrafie și pictură tradițională chineză este publicată de Muzeul de Artă Nanjing Zhuzi. Cu istoria sa lungă și tehnica elegantă, picturile tradiționale chinezești și caligrafia sunt apreciate pentru atracția lor extrem de artistică și practică. La proiectarea colecției, au fost folosite forme, culori și linii abstracte pentru a crea o senzualitate consistentă și a evidenția spațiul gol din schiță. Fără efort coincide cu artiștii în stilul tradițional de pictură și caligrafie.

Taburet Pliabil

Tatamu

Taburet Pliabil Până în 2050, două treimi din populația pământului va locui în orașe. Principala ambiție din spatele Tatamu este de a oferi mobilier flexibil pentru persoanele al căror spațiu este limitat, inclusiv pentru cei care se mișcă frecvent. Scopul este de a crea un mobilier intuitiv care să îmbine robustetea cu o formă ultra-subțire. Pentru a desfășura scaun este nevoie de o singură mișcare de răsucire. În timp ce toate balamalele confecționate din țesătură durabilă păstrându-i o greutate ușoară, părțile din lemn oferă stabilitate. Odată ce se aplică presiune, scaunul devine mai puternic, deoarece piesele sale se blochează, datorită mecanismului și geometriei sale unice.