Revista de proiectare
Revista de proiectare
Sculptura În Lumină De Cristal

Grain and Fire Portal

Sculptura În Lumină De Cristal Conținută din lemn și cristal de cuarț, această sculptură organică ușoară folosește lemn provenit dintr-un rezerve de lemn de tec îmbătrânit. Împinsă de zeci de ani de soare, vânt și ploaie, lemnul este apoi modelat manual, șlefuit, ars și finisat într-un vas pentru a ține iluminarea cu LED și a folosi cristale de cuarț ca difuzor natural. Cristalele de cuarț nealterate 100% naturale sunt utilizate în fiecare sculptură și au o vechime de aproximativ 280 de milioane de ani. O varietate de tehnici de finisare a lemnului sunt utilizate, inclusiv metoda Shou Sugi Ban de a utiliza focul pentru conservare și contrastarea culorii.

Iluminatul

Capsule

Iluminatul Forma lămpii Capsula repetă forma capsulelor atât de răspândite în lumea modernă: medicamente, structuri arhitecturale, nave spațiale, termoze, tuburi, capsule de timp care transmit mesaje descendenților de mai multe decenii. Poate fi de două tipuri: standard și alungit. Lămpile sunt disponibile în mai multe culori, cu diferite grade de transparență. Legarea cu funii de nailon adaugă un efect manual lămpii. Forma sa universală era de a determina simplitatea producției și a producției în masă. Avantajul principal este economisirea procesului de producție a lămpii.

Pavilion

ResoNet Sinan Mansions

Pavilion Pavilionul ResoNet este comandat de Sinan Mansions în Shanghai pentru sărbătorirea Anului Nou Chinezesc 2017. Este format dintr-un pavilion temporar, plus o lumină interactivă „rezonanță”, atașată pe suprafața interioară. Utilizează tehnici Low-Fi pentru a vizualiza frecvențele de rezonanță inerente mediului natural, prin interacțiunea publicului și a elementelor din jur detectate de o rețea LED. Pavilionul luminează tărâmul public ca răspuns la stimulii de vibrație. În afară de vizitatorii pot veni să facă dorințe ale Festivalului de Primăvară, acesta poate fi folosit și ca scenă de performanță.

Biroul De Servicii

Miyajima Insurance

Biroul De Servicii Conceptul proiectului este „conectarea biroului cu orașul” profitând de mediu. Site-ul este situat pe locul în care este o privire de ansamblu asupra orașului. Pentru realizarea acestuia se adoptă spațiu în formă de tunel, care trece de la poarta de intrare până la capătul spațiului de birouri. Linia plafonului din lemn și golul negru pe care sunt instalate luminile și corpurile de aer condiționat accentuează direcția către oraș.

Fotoliu

Lollipop

Fotoliu Fotoliul Lollipop este o combinație de forme neobișnuite și culori la modă. Siluetele și elementele sale de culoare trebuiau să arate de la distanță ca niște bomboane, dar, în același timp, fotoliul ar trebui să se încadreze în interioare de diferite stiluri. Forma chupa-chups a constituit baza cotierelor, iar spătarul și scaunul sunt realizate sub formă de bomboane clasice. Fotoliul Lollipop este creat pentru persoanele cărora le place deciziile îndrăznețe și moda, dar nu doresc să renunțe la funcționalitate și confort.

Panourile Acustice Tapitate

University of Melbourne - Arts West

Panourile Acustice Tapitate Brief-ul nostru a fost furnizarea și instalarea unei multitudini de panouri acustice învelite în țesături, cu diferite dimensiuni, unghiuri și forme. Prototipurile inițiale au observat schimbări atât în design, cât și în mijloacele fizice de instalare și suspendare a acestor panouri de la pereți, tavane și partea inferioară a scărilor. La acest moment am realizat că sistemele actuale de spânzurare pentru panourile de tavan nu erau adecvate pentru nevoile noastre și ne-am proiectat propriile noastre.