Revista de proiectare
Revista de proiectare
Distribuirea Farmaciei

The Cutting Edge

Distribuirea Farmaciei Edge de tăiere este o farmacie de distribuție aferentă Spitalului General Daiichi din vecinul orașului Himeji, Japonia. În acest tip de farmacii, clientul nu are acces direct la produse ca în tipul de vânzare cu amănuntul; mai degrabă medicamentele sale vor fi preparate în farmacie de către un farmacist după prezentarea unei rețete medicale. Această clădire nouă a fost concepută pentru a promova imaginea spitalului prin introducerea unei imagini ascuțite de înaltă tehnologie în conformitate cu o tehnologie medicală avansată. Rezultă într-un spațiu alb minimalist, dar complet funcțional.

Denumirea proiectului : The Cutting Edge, Numele proiectanților : Tetsuya Matsumoto, Numele clientului : Eri Matsuura Himeji Daiichi Hospital.

The Cutting Edge Distribuirea Farmaciei

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.