Revista de proiectare
Revista de proiectare
Eticheta Și Ambalajul De Vin Spumant

Il Mosnel QdE 2012

Eticheta Și Ambalajul De Vin Spumant Așa cum lacul Iseo stropește pe malurile Franțeicorta, la fel și vinul spumos udă părțile laterale ale unui pahar. Conceptul este o reelaborare grafică a formei lacului și exprimă toată puterea unei sticle de rezervă care este turnată într-un pahar de cristal. O etichetă elegantă și plină de viață, echilibrată în graficele și culorile sale, este o soluție îndrăzneață cu o polipropilenă transparentă și o imprimare aurie cu folie complet fierbinte pentru a da senzații noi. Vărsarea vinului este subliniată pe cutie, în care grafica se înfășoară în jurul ambalajului: simplu și impactant compus din două elemente „slive et tiroir”.

Denumirea proiectului : Il Mosnel QdE 2012, Numele proiectanților : Laura Ferrario, Numele clientului : FERRARIODESIGN.

Il Mosnel QdE 2012 Eticheta Și Ambalajul De Vin Spumant

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.