Revista de proiectare
Revista de proiectare
Eticheta Și Ambalajul De Vin Spumant

Il Mosnel QdE 2012

Eticheta Și Ambalajul De Vin Spumant Așa cum lacul Iseo stropește pe malurile Franțeicorta, la fel și vinul spumos udă părțile laterale ale unui pahar. Conceptul este o reelaborare grafică a formei lacului și exprimă toată puterea unei sticle de rezervă care este turnată într-un pahar de cristal. O etichetă elegantă și plină de viață, echilibrată în graficele și culorile sale, este o soluție îndrăzneață cu o polipropilenă transparentă și o imprimare aurie cu folie complet fierbinte pentru a da senzații noi. Vărsarea vinului este subliniată pe cutie, în care grafica se înfășoară în jurul ambalajului: simplu și impactant compus din două elemente „slive et tiroir”.

Denumirea proiectului : Il Mosnel QdE 2012, Numele proiectanților : Laura Ferrario, Numele clientului : FERRARIODESIGN.

Il Mosnel QdE 2012 Eticheta Și Ambalajul De Vin Spumant

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Echipa de proiectare a zilei

Cele mai mari echipe de proiectare din lume.

Uneori ai nevoie de o echipă foarte mare de designeri talentați care să vină cu modele cu adevărat grozave. În fiecare zi, oferim o echipă distinctă de design inovativ și creativ de premiere. Explorați și descoperiți arhitectură originală și creativă, proiectare bună, modă, design grafic și proiecte de strategie de proiectare din echipele de proiectare din întreaga lume. Inspirați-vă din lucrările originale ale designerilor de maestri mari.