Revista de proiectare
Revista de proiectare
Magazinul De Artă

Kuriosity

Magazinul De Artă Kuriosity cuprinde o platformă de vânzare cu amănuntul online legată de acest prim magazin fizic care prezintă o selecție de modă, design, produse handmade și lucrări de artă. Mai mult decât un magazin tipic de vânzare cu amănuntul, Kuriosity este conceput ca o experiență curată de descoperire în care produsele expuse sunt completate cu un strat suplimentar de media interactivă bogată care servește pentru a atrage și a se angaja cu clientul. Ecranul iconic al casetei infinit al casetei Kuriosity își schimbă culoarea pentru a atrage și când clienții se plimbă, produsele ascunse în cutii din spatele portalului de sticlă aparent infinit se aprind invitându-i să intre.

Clădirea Cu Utilizare Mixtă

GAIA

Clădirea Cu Utilizare Mixtă Gaia este situat lângă o clădire guvernamentală recent propusă, care încorporează o stație de metrou, un mare centru comercial și cel mai important parc urban. Clădirea cu utilizare mixtă cu mișcarea sa sculpturală acționează ca un atractiv creativ atât pentru locuitorii birourilor, cât și pentru spațiile rezidențiale. Aceasta necesită o sinergie modificată între oraș și clădire. Programarea variată implică activ țesătura locală pe parcursul zilei, devenind un catalizator pentru ceea ce va fi inevitabil în curând un punct focal.

Biroul De Vânzări

The Curtain

Biroul De Vânzări Proiectarea acestui proiect are o abordare unică de utilizare a rețelei metalice ca soluție în scopuri practice și estetice. Plasa metalică translucidă creează un strat de perdele care poate estompa limita dintre spațiul interior și exterior - spațiul gri. Adâncimea spațiului creat de perdeaua translucidă creează un nivel bogat de calitate spațială. Plasa metalică din oțel inoxidabil lustruit diferă în condiții meteorologice diferite și în perioade diferite ale unei zile. Reflecția și transluciditatea ochiurilor cu un peisaj elegant creează un spațiu ZEN în stil chinezesc calm.

Casa Rezidențială

Boko and Deko

Casa Rezidențială Este casa care permite locuitorilor să-și caute propriul loc în care se potrivesc emoțiile lor, mai degrabă decât să stabilească locul în case obișnuite care sunt predeterminate de mobilier. Etajele de diferite înălțimi sunt instalate în spații lungi în formă de tunel în nord și sud și conectate în mai multe moduri, au realizat un spațiu interior bogat. Ca urmare, va genera diverse schimbări atmosferice. Acest design inovator este demn de a fi extrem de apreciat prin respectarea faptului că reconsideră confortul acasă, în timp ce prezintă noi probleme vieții convenționale.

Restaurantul Bistro

Gatto Bianco

Restaurantul Bistro O combinație jucăușă de povești retro în acest bistrot de pe stradă, care cuprinde mobilierul sortimentat de stiluri iconice: scaunele de iarnă Windsor, fotolii retro daneze, scaune industriale franceze și șezlonguri din piele Loft. Clădirea cuprinde coloane din cărămidă shabby-chic alături de ferestrele de imagine, oferind vibrații rustice în mediul luminat de soare, iar pandantivele sub plafonul metalic ondulat susțin iluminarea ambientală. Arta metalică a pisoiului pisicând pe gazon și alergând să se ascundă sub copac atrage atenția, răsunând pe fundalul texturat din lemn colorat, viu și animat.

Renovarea Clădirii Istorice

BrickYard33

Renovarea Clădirii Istorice În Taiwan, deși există unele astfel de cazuri de renovare a clădirilor istorice, dar are o semnificație istorică, este un loc închis mai devreme, acum este deschis în fața tuturor. Puteți lua masa aici, puteți face o plimbare aici, face spectacol aici, bucurați-vă de peisaj aici, asculta muzică aici, să faceți prelegeri, nuntă și chiar doar prezentarea BMW și AUDI pentru mașini, cu multă funcție. Aici puteți găsi amintiri ale vârstnicului poate fi și generația tânără pentru a crea amintiri.