Revista de proiectare
Revista de proiectare
Centrul De Vânzare

HuiSheng Lanhai

Centrul De Vânzare Cu tema oceanică a designului scenei, finalizează sufletul spațial, cu pătratul pixelilor ca element de comunicare vizuală, permiteți copiilor din joc să exploreze descoperirea învățării și creșterii să devină miezul cazului, poziționarea spațiului liber prezintă prezentarea efectul fanteziei educației în distracție. De la forma, scara, facilitatea culorilor, structura până la experiența senzorială psihologică, conceptul de spațiu continuă și se îmbogățește atunci când toate elementele sunt integrate și se ciocnesc.

Centrul De Vânzare

Ad Jinli

Centrul De Vânzare Acest proiect a renovat clădirile vechi din parcelă urbană și oferă noua misiune funcțională clădirilor pentru a satisface noile cerințe funcționale. Proiectanții încearcă să conducă oamenii să accepte stilul modern din orașul cu patru niveluri, de la transformarea fațadelor clădirii la designul de decorațiuni interioare pentru a asigura integritatea implementării proiectului.

Biroul

Phuket VIP Mercury

Biroul Bazat pe tema deschiderii și explorarea în profunzime a mărcii, a explorat designul și a creat o integrare vizuală a extensibilității vizuale și a poveștii de marcă cu planeta ca principal element creativ. Planul a rezolvat următoarele trei probleme cu gânduri vizuale noi: echilibrul deschiderii spațiului și funcții; Divizarea și combinația zonelor funcționale ale spațiului; Regularitatea și schimbarea stilului spațial de bază.

Expoziția

LuYu

Expoziția Arta influențează viața și viața aduce reflecție profundă și interpretare a artei. Distanța dintre artă și viață poate fi pe drumul zilnic. Dacă mâncați cu atenție fiecare masă, vă puteți transforma viața în artă. Creația designerului este și artă, care este produsă cu propriile gânduri. Tehnicile sunt instrumente, iar expresiile sunt rezultate. Doar cu gânduri vor fi fapte cu adevărat bune.

Holul Clădirii Rezidențiale Și Lounge-Ul

Light Music

Holul Clădirii Rezidențiale Și Lounge-Ul Pentru Light Music, un hol rezidențial și un design pentru lounge, Armand Graham și Aaron Yassin din A + A Studio cu sediul în New York au dorit să conecteze spațiul la cartierul dinamic al Adams Morgan din Washington DC, unde scena de noapte și muzică, de la jazz. la Go-go la punk rock și electronicele au fost întotdeauna centrale. Aceasta este inspirația lor creativă; rezultatul este un spațiu unic care combină metodele de fabricație digitală de ultimă oră cu tehnicile tradiționale artizanale pentru a crea o lume imersivă, cu pulsul și ritmul propriu, care aduc omagiu vibrantului muzicii originale a DC.

Interiorul Comercial

Nest

Interiorul Comercial Etajul este împărțit de doi profesioniști și avocați unici, care solicită variate ordine ierarhice. Alegerea și detalierea elementelor a fost o încercare de a păstra aspectul general întemeiat, pământesc și de a reînvia arta și materialele de construcție locale. Amestecul și aplicarea materialelor ecologice, dimensiunea deschiderilor, toate au fost determinate de reamintirea climatului local, pentru a face un mediu agreabil, reîncadrând practicile pierdute, împreună cu structurarea practicilor durabile.