Revista de proiectare
Revista de proiectare
Restaurant Chinezesc

Ben Ran

Restaurant Chinezesc Ben Ran este un restaurant chinezesc armonios, care se află la un hotel de lux, Vangohh Eminent, Malaezia. Designerul aplică introvertirea și concizia tehnicilor de stil oriental pentru a crea un gust, o cultură și un suflet adevărate ale restaurantului. Este un simbol al clarității mentale, abandonează prosperul și obține revenirea naturală și simplă la mintea inițială. Interiorul este natural și nesofisticat. Folosind conceptul antic, de asemenea, sincronicitatea cu numele restaurantului Ben Ran, ceea ce înseamnă originalitate și natură. Restaurantul are aproximativ 4088 de metri pătrați.

Activarea Energetică A Pasarelor

Solar Skywalks

Activarea Energetică A Pasarelor Metropolizele lumii - cum ar fi Beijingul - au un număr mare de pasarele care traversează arterele de trafic ocupate. Adesea sunt neatractive, reducând impresia urbană generală. Ideea proiectanților de a îmbrăca podurile cu module estetice, care generează energie fotovoltaică și de a le transforma în locuri atractive ale orașului, nu numai că este durabilă, dar creează o diversitate sculpturală care devine un ochi în peisajul urban. Stațiile de încărcare cu mașina electronică sau cu bicicleta E de sub poduri utilizează energia solară direct la fața locului.

Salonul De Păr

Vibrant

Salonul De Păr Captând esența imaginii botanice, grădina cerului a fost creată pe întregul culoar, îi întâmpină imediat pe oaspeți să se plimbe, îndepărtându-se de mulțime, primindu-i de la intrare. Aruncând o privire mai departe în spațiu, aspectul îngust se extinde în sus cu retușări detaliate de aur. Metaforele botanice sunt încă exprimate vibrant în întreaga cameră, înlocuind zgomotul agitat care vine de pe străzi, iar aici devine o grădină secretă.

Reședința Privată

City Point

Reședința Privată Designerul a căutat inspirații din peisajul urban. Peisajul spațiului urban agitat a fost astfel „extins” la spațiul de locuit, caracterizat proiectul prin tema metropolitană. Culorile închise au fost evidențiate de lumină pentru a crea efecte vizuale splendide și atmosferă. Adoptând mozaic, picturi și printuri digitale cu clădiri înalte, a fost adusă în interior impresia unui oraș modern. Proiectantul a depus un mare efort pentru amenajarea spațiului, în special axat pe funcționalitate. Rezultatul a fost o casă elegantă și luxoasă, suficient de spațioasă pentru a servi 7 persoane.

Atrium

Sberbank Headquarters

Atrium Biroul elvețian de arhitectură Evolution Design în parteneriat cu studioul rus de arhitectură T + T arhitect a proiectat un atrium spațial multifuncțional la noul sediu corporativ al Sberbank din Moscova. Atriumul inundat de lumină de zi găzduiește diverse spații de coworking și o cafenea, sala de ședințe în formă de diamant suspendată fiind punctul central al curții interne. Reflectările oglinzilor, fațada interioară vitrată și utilizarea plantelor adaugă senzația de spațiu și continuitate.

Designul De Birou

Puls

Designul De Birou Compania germană de inginerie Puls s-a mutat în spații noi și a folosit această oportunitate pentru vizualizarea și stimularea unei noi culturi de colaborare în cadrul companiei. Noul proiect de birou determină o schimbare culturală, echipele raportând o creștere semnificativă a comunicării interne, în special între cercetare și dezvoltare și alte departamente. De asemenea, compania a cunoscut o creștere a întâlnirilor informale spontane, cunoscute a fi unul dintre indicatorii cheie de succes în inovația în domeniul cercetării și dezvoltării.