Revista de proiectare
Revista de proiectare
Sediul Central

Nippo Junction

Sediul Central Sediul central Nippo este construit pe o intersecție cu mai multe straturi a infrastructurii urbane, a unei autostrăzi și a unui parc. Nippo este o companie lider în domeniul construcțiilor de drumuri. Ei definesc Michi, care înseamnă „stradă” în limba japoneză, ca bază a conceptului lor de design ca „ceea ce conectează o varietate de componente”. Michi conectează clădirea cu contextul urban și, de asemenea, conectează spații individuale de lucru unele cu altele. Michi a fost îmbunătățit pentru a crea conexiuni creative și pentru a realiza Junction Place un loc de muncă unic posibil doar aici la Nippo.

Casa Privată

Bbq Area

Casa Privată Proiectul zonei de grătar este un spațiu care permite gătirea în aer liber și reunirea familiei. În Chile, zona de grătar este de obicei situată departe de casă, însă în acest proiect face parte din casă unind-o cu grădina, folosind ferestre mari pliante luminoase care permit magia spațiului din grădină să curgă în casă. Cele patru spații, natura, piscina, masa și gătitul sunt unite într-un design unic.

Designul Arhitecturii Fațadelor

Cecilip

Designul Arhitecturii Fațadelor Proiectarea învelișului Cecilip este conformă unei superpoziții de elemente orizontale care permite realizarea formei organice care distinge volumul clădirii. Fiecare modul este compus din secțiuni de linii înscrise pe raza curburii care urmează să fie format. Piesele au folosit profile dreptunghiulare din aluminiu anodizat argintiu de 10 cm lățime și 2 mm grosime și au fost așezate pe un panou din aluminiu compozit. Odată montat modulul, partea din față a fost acoperită cu un oțel inoxidabil cu calibru 22.

Magazin

Ilumel

Magazin După aproape patru decenii de istorie, magazinul Ilumel este una dintre cele mai mari și mai prestigioase firme din Republica Dominicană pe piața de mobilă, iluminat și decorațiuni. Cea mai recentă intervenție răspunde necesității unei extinderi a spațiilor expoziționale și definirea unui traseu mai curat și mai articulat, care permite aprecierea varietății colecțiilor disponibile.

Renovarea Hotelului

Renovated Fisherman's House

Renovarea Hotelului Hotelul SIXX este situat în satul Houhai din Golful Haitang din Sanya. Marea sudică a Chinei este la 10 metri distanță în fața hotelului, iar Houhai este binecunoscut drept paradisul surferului din China. Arhitectul a transformat clădirea originală cu trei etaje, care este servită ani de zile pentru o familie de pescari locali, într-un hotel resort cu temă de surfing, consolidând vechea structură și recondiționând spațiul din interior.