Revista de proiectare
Revista de proiectare
Birou

Blossom

Birou Deși este un spațiu pentru birouri, folosește o combinație îndrăzneață de diferite materiale, iar structura de plantare verde dă un sentiment de perspectivă în timpul zilei. Proiectantul asigură doar spațiu, iar vitalitatea spațiului depinde în continuare de proprietar, folosind puterea naturii și stilul unic al designerului! Biroul nu mai este o singură funcție, designul este mai diversificat și va fi folosit într-un spațiu mare și deschis pentru a crea posibilități diferite între oameni și mediu.

Biroul

Dunyue

Biroul În timpul procesului de conversație, proiectanții lasă proiectarea nu numai a diviziunii spațiale a interiorului, ci a unei legături între oraș / spațiu / oameni împreună, astfel încât mediul și spațiul cu cheie scăzută să nu intre în conflict în oraș, ziua este o fațadă ascunsă pe stradă, noaptea. Apoi devine o cutie de lumină de sticlă într-un oraș.

Sala De Mese

Elizabeth's Tree House

Sala De Mese O demonstrație a rolului arhitecturii în procesul de vindecare, Elizabeth's Tree House este un nou pavilion de luat masa pentru tabăra terapeutică din Kildare. Slujirea copiilor care se recuperează de boli grave spațiul formează o oază de cherestea în mijlocul unei păduri de stejar. Un sistem de diagrid din lemn dinamic, dar funcțional, include un acoperiș expresiv, geamuri extinse și o placare colorată de zada, creând un spațiu de luat masa interior care formează un dialog cu lacul și pădurea din jur. Conectarea profundă cu natura la toate nivelurile promovează confortul, relaxarea, vindecarea și fermecarea utilizatorului.

Spațiul Comercial Multi

La Moitie

Spațiul Comercial Multi Numele proiectului La Moitie provine din traducerea franceză a jumătății, iar designul reflectă în mod adecvat acest lucru prin echilibrul care a fost găsit între elementele opuse: pătrat și cerc, lumină și întuneric. Având în vedere spațiul limitat, echipa a căutat să stabilească atât o conexiune cât și o diviziune între cele două zone de retail separate prin aplicarea a două culori opuse. În timp ce granița dintre spațiile roz și negru este clară, dar este și estompată în diferite perspective. O scară în spirală, pe jumătate roz și pe jumătate neagră, este poziționată în centrul magazinului și oferă.

Centrul Medical De Înfrumusețare

LaPuro

Centrul Medical De Înfrumusețare Designul este mai mult decât o estetică bună. Este modul în care este utilizat spațiul. Centrul medical a integrat forma și funcționarea ca unul singur. Înțelegerea cerințelor utilizatorilor și oferindu-le o experiență a tuturor atingerilor subtile din mediul înconjurător care se simte ușurant și cu adevărat grijă. Designul și noul sistem tehnologic oferă soluții pentru utilizator și ușor de gestionat. Având în vedere sănătatea, bunăstarea și asistența medicală, centrul a adoptat materiale durabile pentru mediu și monitorizează procesul de construcție. Toate elementele sunt integrate în proiectul unde este cu adevărat potrivit pentru utilizatori.

Designul Arhitecturii De Acasă

Bienville

Designul Arhitecturii De Acasă Logistica acestei familii muncitoare le impunea să fie acasă în perioade îndelungate, care, pe lângă muncă și școală, deveneau perturbatoare pentru starea lor de bine. Au început să se gândească, ca multe familii, dacă era necesară o mutare în suburbi, schimbul de proximitate cu facilitățile orașului pentru o curte mai mare pentru a crește accesul în aer liber. În loc să se mute departe, ei au decis să construiască o casă nouă care să reconsidere limitele vieții interioare la casă pe un lot urban mic. Principiul organizator al proiectului a fost acela de a crea cât mai mult acces în aer liber din zonele comunale.