Revista de proiectare
Revista de proiectare
Proiectarea Unui Stand De Târg Global Pentru Toyota

The Wave

Proiectarea Unui Stand De Târg Global Pentru Toyota Inspirat de principiul japonez al „calmului activ”, designul combină elemente raționale și emoționale într-o singură entitate. Arhitectura arată minimalist și calm din exterior. Totuși, puteți simți o forță imensă care radiază de la ea. Sub vraja ei, alunecă curioasă spre interior. Odată ajunși înăuntru, te găsești într-un mediu surprinzător, izbucnit de energie și plin de pereți mari de media care arată animații energice și abstracte. În acest fel, standul devine o experiență memorabilă pentru vizitatori. Conceptul prezintă echilibrul asimetric pe care îl găsim în natură și în centrul esteticii japoneze.

Magazin

Family Center

Magazin Există câteva motive pentru care am închis peretele frontal lung (30 de metri). Unul a fost că elevarea clădirii existente era într-adevăr neplăcută și nu aveam permisiunea să o ating! În al doilea rând, prin închiderea fațadei din față, am obținut 30 de metri de spațiu zid. Conform studiului meu zilnic de statistici observaționale, majoritatea cumpărătorilor au ales să intre în magazin doar din cauza curiozității și să vadă ce se întâmplă în spatele acestei fațade Forme curioase.

Restaurantul

Lohas

Restaurantul Contrarul revoltei pentru ritmul urban. Baza este amplasată într-o intersecție cu trafic intens. Planul spațial de ansamblu își propune să creeze un ritm molest și decontat, ca și cum să inducă timpul să încetinească și în această viață urbană rapidă să se bucure de fiecare moment aici și acum. Spațiul deschis, așa cum este format, prin planificarea medie, împarte spațiul în funcție de diferite funcționalități. Ecranele totem-asemănătoare adaugă la atmosfera spațială moale o anumită jucăuță congenială.

Restaurantul

pleasure

Restaurantul Plăcerea de a trăi o viață de artă. Extindere și continuare. Prin extensia formelor de plafon și a extensiilor podelei și prin ondulația lor contură constantă, care se ridică vertical sau întunecat acolo, reflectând o forță de acțiune care cuprinde vârfurile și văile din viață. În timp ce atmosfera stratificată curge și transformă în acțiune, imaginile despre frumusețe sunt conjugate în spațiu. Cabina spațială să fie fluidă și transparentă, păstrând în același timp diviziunile diferitelor compartimente. Cu un aranjament ingenuu de spațiu, confidențialitatea poate exista în mijlocul compartimentelor.

Reședința

nature

Reședința Această casă este proiectată pentru un cuplu. Revenire la natură. Oamenii sunt dispuși să iasă mai mult, să fie în aer liber sau, să lase natura să facă parte din viața lor, să permită naturii să îmbogățească vocabularul de acasă. Pur și simplu lăsați natura să intre și călcați pe poziția ei. Elemente bogate și diverse, care arată modul în care detașarea poate exista alături de o complexitate densă, la fel ca fațetele multiple ale florilor, care în cele din urmă se vor reda selecțiilor finale după multă deliberare.

Spațiul De Birouri

Samlee

Spațiul De Birouri Fără detalii amețitoare, Samlee Office a fost proiectat de o estetică orientală de simplitate. Acest concept se potrivește cu orașul în curs de dezvoltare rapid. În această societate informațională extrem de funcțională, proiectul prezintă relația interactivă dintre oraș, muncă și oameni - un fel de relație intimă de activitate și inerție; suprapunere transparentă; permeabilitate goală.