Revista de proiectare
Revista de proiectare
Pavilionul Ecvestru

Oat Wreath

Pavilionul Ecvestru Pavilionul ecvestru este o parte a noului centru ecvestru. Obiectul este situat pe patrimoniul cultural și protejat de zona culturală a ansamblului istoric al expoziției. Conceptul principal arhitectural este excluderea zidurilor capitale masive în favoarea elementelor transparente din dantelă din lemn. Motivul principal al ornamentului de fațadă este un model ritmic stilizat sub formă de urechi de grâu sau ovăz. Coloanele subțiri din metal sprijină aproape imperceptibil razele de lumină ale acoperișului de lemn lipit, care s-au ridicat, cu finalizarea sub forma unei siluete stilizate a capului calului.

Casa Privată

The Cube

Casa Privată Crearea unei experiențe de viață de calitate și redefinirea imaginii unei clădiri rezidențiale din Kuweit, cu menținerea cerințelor climatice și a nevoilor de confidențialitate dictate de cultura arabă, au fost principalele provocări cu care se confruntă designerul. Cube House este o clădire de structură din beton / oțel cu patru etaje, bazată pe adăugare și scădere în cadrul unui cub, creând o experiență dinamică între spațiile interne și externe pentru a te bucura de lumină naturală și vedere peisaj pe tot parcursul anului.

Fermă

House On Pipes

Fermă O grilă de țevi subțiri de oțel așezate în mod eșalonat minimizează amprenta clădirii, oferind în același timp rigiditate și stabilitate pentru a ridica spațiul de locuit deasupra acestuia. În conformitate cu abordarea cu icoane minimaliste, această fermă a fost proiectată în cadrul copacilor existenți pentru a reduce câștigul intern de căldură. Acest lucru a fost ajutat în continuare de eșalonarea intenționată a blocurilor de cenușă Fly pe fațadă, cu golul rezultat și umbra care răceau în mod natural clădirea. Înălțarea casei a asigurat, de asemenea, că peisajul este neîntrerupt și priveliștile sunt nelimitate.

Casă

Basalt

Casă Construit pentru confort, precum și pentru a fi elegant. Acest design este cu adevărat atrăgător și remarcabil din interior și din exterior. Caracteristicile includ lemnul de stejar, ferestrele făcute pentru a aduce multă lumină solară și este liniștitor pentru ochi. Este fascinant prin frumusețea și tehnica sa. Odată ce vă aflați în această casă, nu puteți observa seninătatea și sentimentul de oază care vă stăpânește. Briza copacilor și a împrejurimilor cu razele de soare face din această casă un loc unic în care să trăiești departe de viața aglomerată a orașului. Casa cu bazalt este construită pentru a face plăcere și pentru a găzdui o varietate de oameni.

Designul Curții Și Grădinii

Shimao Loong Palace

Designul Curții Și Grădinii Folosind un limbaj natural și fluent, organizarea rezonabilă a peisajului, curtea este conectată între ele în mai multe dimensiuni, pătrunsă între ele și convertite fără probleme. Folosind cu îndemânare strategia verticală, diferența de înălțime de 4 metri va fi inversată în punctul culminant și caracteristic al proiectului, creând un peisaj curte pe mai multe niveluri, artistic, viu.

Renovarea Debarcaderului

Dongmen Wharf

Renovarea Debarcaderului Debarcaderul Dongmen este un debarcader vechi de un mileniu de pe râul mamă din Chengdu. Datorită ultimei runde de „reînnoire a orașului vechi”, zona a fost practic demolată și reconstruită. Proiectul este de a prezenta o imagine istorică glorioasă prin intervenția artei și a noilor tehnologii pe un site cultural al orașului, care practic a dispărut, și de a activa și de a investi investiția urbană de lungă durată în domeniul public urban.