Revista de proiectare
Revista de proiectare
Brosura

NISSAN CIMA

Brosura ・ Nissan a integrat toate tehnologiile sale de ultimă generație și înțelepciunea, materialele interioare de o calitate superioară și arta meșteșugului japonez („MONOZUKURI” în japoneză) pentru a crea un sedan de lux de o calitate inegalabilă - noul CIMA, flagship-ul unic al lui Nissan.・ Această broșură este concepută nu numai pentru a arăta caracteristicile produsului CIMA, ci și pentru a răspunde publicului încrederea și mândria Nissan în măiestria sa.

Designul Pachetului De Gumă De Mestecat

ZEUS

Designul Pachetului De Gumă De Mestecat Modele de pachete pentru guma de mestecat. Conceptul acestor design este „stimularea sensibilității”. Obiectivele produselor sunt bărbații din cei douăzeci de ani, iar aceste modele inovatoare îi ajută să ridice instinctiv produsele la magazine. Vizualele principale exprimă o vedere spectaculoasă asupra fenomenului natural care se asociază fiecărei arome. THUNDER SPARK pentru o aromă argută și electrizantă, SNOW STORM pentru înghețare și aromă puternică de răcire și RAIN SHOWER pentru aroma de umezire, suculentă și plină de apă.

Structura De Copertă Fotocromică

Or2

Structura De Copertă Fotocromică Or2 este o structură de acoperiș cu o singură suprafață care reacționează la lumina soarelui. Segmentele poligonale ale suprafeței reacționează la lumina ultravioletă, cartografând poziția și intensitatea razelor solare. Când sunt în umbră, segmentele de Or2 sunt albe translucide. Cu toate acestea, atunci când sunt lovite de lumina soarelui, acestea se colorează, inundând spațiul de mai jos cu diferite nuanțe de lumină. În timpul zilei Or2 devine un dispozitiv de umbrire controlând pasiv spațiul de sub el. Noaptea Or2 se transformă într-un candelabru enorm, diseminând lumina care a fost colectată de celulele fotovoltaice integrate în timpul zilei.

Eticheta Și Ambalajul De Vin Spumant

Il Mosnel QdE 2012

Eticheta Și Ambalajul De Vin Spumant Așa cum lacul Iseo stropește pe malurile Franțeicorta, la fel și vinul spumos udă părțile laterale ale unui pahar. Conceptul este o reelaborare grafică a formei lacului și exprimă toată puterea unei sticle de rezervă care este turnată într-un pahar de cristal. O etichetă elegantă și plină de viață, echilibrată în graficele și culorile sale, este o soluție îndrăzneață cu o polipropilenă transparentă și o imprimare aurie cu folie complet fierbinte pentru a da senzații noi. Vărsarea vinului este subliniată pe cutie, în care grafica se înfășoară în jurul ambalajului: simplu și impactant compus din două elemente „slive et tiroir”.

Identitatea Vizuală

Le Coffret - Chambres D'Hôtes

Identitatea Vizuală Le Coffret este un fermecător design de mic dejun în inima Valle d'Aosta. Proiectul a fost conceput în respectul absolut al stilului autentic: prin urmare, pereții de piatră, grinzile de lemn și mobilierul antic. Un cerc care simbolizează cerul peste triunghiul reprezentând muntele, unde se află B & B, din ideea ascensiunii omului pe cer. Un font Onciale revizuit într-o versiune modernă, pentru a aminti originile celtice ale Văii, echilibrează corect și susține un simbol puternic și important pentru a obține în sfârșit un logo ușor de identificat și ușor de atras.

Copertă De Album

Haezer

Copertă De Album Haezer este cunoscut pentru sunetul său puternic de bas, pauze epice cu efecte bine șlefuite. Este genul de sunet care se desprinde ca o simplă muzică de dans direct, dar, la o inspecție sau ascultare mai atentă, veți începe să descoperiți mai multe straturi de frecvențe din produsul finit. Pentru conceptul creativ și execuția, provocarea a fost simularea experienței audio cunoscute sub numele de Haezer. Stilul de artă nu este deloc stilul tipic de muzică dance, făcând astfel Haezer un gen propriu.