Revista de proiectare
Revista de proiectare
Fotografia

The Japanese Forest

Fotografia Pădurea japoneză este luată dintr-o perspectivă religioasă japoneză. Una dintre religiile antice japoneze este animismul. Animismul este o credință că făpturile non-umane, natura mortă (minerale, artefacte etc.) și lucrurile invizibile au și ele o intenție. Fotografia este similară cu aceasta. Masaru Eguchi filmează ceva care face senzație în subiect. Copacii, iarba și mineralele simt voința vieții. Și chiar artefacte precum barajele care au rămas în natură mult timp simt voința. La fel cum vezi natura neatinsă, viitorul va vedea peisajul prezent.

Colecția De Produse Cosmetice

Woman Flower

Colecția De Produse Cosmetice Această colecție este inspirată de stilurile vestimentare exagerate ale doamnelor medievale europene și de formele de vedere ale păsării. Proiectantul a extras formele celor două și le-a folosit ca prototipuri creative și s-a combinat cu designul produsului pentru a forma o formă unică și un sens vestimentar, arătând o formă bogată și dinamică.

Designul De Carte

Josef Koudelka Gypsies

Designul De Carte Josef Kudelka, un fotograf de renume mondial, și-a susținut expozițiile de fotografie în multe țări din întreaga lume. După o lungă așteptare, în Coreea s-a desfășurat în Coreea o expoziție cu teme țigănești Kudelka, iar cartea sa foto a fost realizată. Întrucât a fost prima expoziție din Coreea, a existat o solicitare a autorului de a dori să facă o carte pentru a putea simți Coreea. Hangeul și Hanok sunt litere și arhitectură coreene care reprezintă Coreea. Textul se referă la minte și arhitectură înseamnă forma. Inspirat de aceste două elemente, a dorit să proiecteze o modalitate de a exprima caracteristicile Coreei.

Arta Publică

Flow With The Sprit Of Water

Arta Publică Adesea, mediile comunitare sunt poluate de disonanțele inter și interpersonale ale locuitorilor lor, ceea ce duce la un haos vizibil și invizibil în împrejurimi. Efectul inconștient al acestei tulburări este acela că locuitorii regresează în neliniște. Această agitație obișnuită și ciclică influențează corpul, mintea și spiritul. Sculpturile ghidează, mire, purifică și consolidează „chi” pozitiv al unui spațiu, concentrându-se pe rezultate plăcute și pașnice. Cu o schimbare subtilă în mediul lor, publicul este ghidat către un echilibru între realitățile lor interioare și externe.

Designul Mărcii

Queen

Designul Mărcii Designul extins se bazează pe conceptul de regină și tablă de șah. Cu cele două culori negru și auriu, designul este de a transmite sentimentul de înaltă clasă și de a modela imaginea vizuală. În plus față de liniile de metal și aur folosite în produsul în sine, elementul scenei este construit pentru a stabili impresia de război a șahului, iar noi folosim coordonarea iluminatului de scenă pentru a crea fum și lumină de război.

Sculptura

Atgbeyond

Sculptura Xi'an este situat la locul de pornire al Marii Drumuri a Mătăsii. În procesul de cercetare creativă a artei, acestea combină natura modernă a mărcii hoteliere Xi'an W, istoria și cultura specială a Xi'an și poveștile minunate ale artei dinastiei Tang. Popul combinat cu arta graffiti devine expresia artistică a hotelului W care a avut un impact profund.