Revista de proiectare
Revista de proiectare
Eticheta Vinului

5 Elemente

Eticheta Vinului Proiectarea „5 Elemente” este rezultatul unui proiect, în care clientul a avut încredere în agenția de design cu deplină libertate de exprimare. Punctul culminant al acestui design este personajul roman „V”, care prezintă ideea principală a produsului - cinci tipuri de vin împletite într-un amestec unic. Hârtia specială utilizată pentru etichetă, precum și plasarea strategică a tuturor elementelor grafice provoacă potențialul consumator să ia sticla și să o învârte în mâini, să o atingă, ceea ce face cu siguranță o impresie mai profundă și face designul mai memorabil.

Denumirea proiectului : 5 Elemente, Numele proiectanților : Valerii Sumilov, Numele clientului : Etiketka design agency.

5 Elemente Eticheta Vinului

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.