Revista de proiectare
Revista de proiectare
Pantofii De Lux

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Pantofii De Lux Linia de „bijuterii în formă de sandale / în formă de sandale”, numită Conspiracy, a fost fondată în 2010. Gianluca Tamburini a fost fondată în 2010. Pantofii de conspiratie combină fără efort tehnologia și estetica. Tocurile și tălpile sunt confecționate din materiale precum aluminium ușor și titan, care sunt turnate în forme sculpturale. Silueta pantofilor este apoi evidențiată de pietre semi / prețioase și alte decorațiuni fastuoase. Tehnologia înaltă și materialele de vârf formează o sculptură modernă, având forma unei sandale, dar unde atingerea și experiența meșterilor italieni pricepuți sunt încă vizibile.

Denumirea proiectului : Conspiracy - Sandal shaped jewels-, Numele proiectanților : Gianluca Tamburini, Numele clientului : Conspiracy by Gianluca Tamburini.

Conspiracy - Sandal shaped jewels- Pantofii De Lux

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.