Revista de proiectare
Revista de proiectare
Identitatea Mărcii

SATA | BIA - Blue Islands Açor

Identitatea Mărcii BIA este un simbol local al păsărilor din Sky Atlantic, care trece peste gânduri și vise peste țări, un pilot al naturii care transportă oameni, amintiri, afaceri și companii. La SATA, BIA va simboliza întotdeauna unirea celor nouă insule ale Arhipelagului într-o singură provocare atlantică: să ia numele Azorelor în lume și să aducă Lumea în Azore. BIA - Blue Islands Açor - o pasăre açor reinventată, rectilinie, inspirată în futurismul prototipurilor, construită pe codul său genetic unic, la fel de asimetrică, distinctă și colorată ca cele nouă insule ale Azourilor.

Denumirea proiectului : SATA | BIA - Blue Islands Açor, Numele proiectanților : SATA Airlines, Numele clientului : SATA Airlines.

SATA | BIA - Blue Islands Açor Identitatea Mărcii

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.