Revista de proiectare
Revista de proiectare
Cutia Dvd

Paths of Light

Cutia Dvd Cea mai bună modalitate de a ține scurta animație Paths of Light de Zina Caramelo a fost să vă asigurați că DVD-ul a avut un caz frumos care să se potrivească. Ambalajul pare de fapt că a fost extras din pădure și turnat pentru a forma un CD. În exterior, diverse linii sunt vizibile, aproape care apar ca niște copaci mici care cresc partea laterală a carcasei. Exteriorul din lemn ajută, de asemenea, să îi ofere un aspect extrem de naturalist. Paths of Light este o actualizare extremă din cazurile pe care mulți au văzut-o pentru CD-uri în anii 1990, care de obicei consta din plastic de bază cu un pachet de hârtie pentru a explica conținutul din interior. (Text de JD Munro)

Denumirea proiectului : Paths of Light , Numele proiectanților : Francisco Elias & Nelson Fernandes, Numele clientului : Francisco Elias & Nelson Fernandes.

Paths of Light  Cutia Dvd

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.