Revista de proiectare
Revista de proiectare
Cutia Dvd

Paths of Light

Cutia Dvd Cea mai bună modalitate de a ține scurta animație Paths of Light de Zina Caramelo a fost să vă asigurați că DVD-ul a avut un caz frumos care să se potrivească. Ambalajul pare de fapt că a fost extras din pădure și turnat pentru a forma un CD. În exterior, diverse linii sunt vizibile, aproape care apar ca niște copaci mici care cresc partea laterală a carcasei. Exteriorul din lemn ajută, de asemenea, să îi ofere un aspect extrem de naturalist. Paths of Light este o actualizare extremă din cazurile pe care mulți au văzut-o pentru CD-uri în anii 1990, care de obicei consta din plastic de bază cu un pachet de hârtie pentru a explica conținutul din interior. (Text de JD Munro)

Denumirea proiectului : Paths of Light , Numele proiectanților : Francisco Elias & Nelson Fernandes, Numele clientului : Francisco Elias & Nelson Fernandes.

Paths of Light  Cutia Dvd

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.