Revista de proiectare
Revista de proiectare
Sistemul De Masă Deschis

Osoro

Sistemul De Masă Deschis Caracterul inovator al OSORO este de a combina calitatea porțelanului vitrificat de înaltă calitate și a pielii sale lucioase tipice de culoare ivoriu cu funcția potrivită pentru păstrarea alimentelor la frigider sau congelator și pentru gătirea cu cuptor cu abur sau cuptor cu microunde. Forma simplă, modulară, cu diversele sale elemente, poate fi stivuită pentru a economisi spațiu, combinată și închisă flexibil cu un O-Sealer sau O-Connector din silicon multicolor, astfel încât alimentele să rămână bine sigilate în el. OSORO poate fi folosit universal eliminând nevoia vieții noastre de zi cu zi.

Robinete

Electra

Robinete Electra care nu are mâner separat atrage toată lumea datorită eleganței și aspectul inteligent este decisiv pentru a fi unic pentru bucătării. Bateria de chiuvetă digitală oferă utilizatorilor libertate de mișcare în bucătării oferind în același timp opțiunile a două funcții de curgere diferite. Pe zona frontală a electrei, o placă electronică vă oferă acces la toate funcțiile, fie atunci când spray-ul este montat în butuc, fie în mâna cu doar vârful degetului pe care îl puteți controla.

Robinete

Electra

Robinete Electra considerată reprezentativă a utilizării digitale în sectorul armăturii combină tehnologia cu designul pentru a sublinia designul de epocă digitală. Robinetele care nu au mâner separat atrag pe toată lumea datorită eleganței și aspectului inteligent este decisiv să fie unic în zona umedă. Butoanele tactile de afișare ale Electra oferă utilizatorilor o soluție mai ergonomică. „Mindul eco” al robinetelor oferă utilizatorului eficiență maximă în economisire. Această caracteristică aduce un plus de valoare generațiilor viitoare

Banca De Stradă

Ola

Banca De Stradă Această bancă, proiectată urmând strategiile de eco-design, duce mobilierul stradal la un nou nivel. În egală măsură acasă, în mediul urban sau natural, liniile fluide creează o varietate de opțiuni de șezut în cadrul unei banchete. Materialele utilizate sunt aluminiu reciclat pentru bază și oțel pentru scaun, alese pentru proprietățile lor reciclabile și durabile; are un finisaj strălucitor și rezistent, acoperit cu pulbere, ideal pentru utilizarea în aer liber în toate perioadele de rezistență. Proiectat în Mexico City de Daniel Olvera, Hiroshi Ikenaga, Alice Pegman și Karime Tosca.

Robinet

Amphora

Robinet Seria Amphora este concepută pentru a conecta trecutul și viitorul și oferă o șansă de a experimenta formele de bază și funcționale din timpurile străvechi. Nu a fost ușor ca în ziua de azi să facem acces la sursa noastră de viață în acele zile. Forma neobișnuită a lui Faucet vine din secole înainte de astăzi, dar cartușul său de economisire a apei aduce mâine. Robinet retro conceput din fântânile străzii din cele mai vechi timpuri și aduce estetică în băile tale.

Lavoarul

Serel Wave

Lavoarul Lavoarul SEREL Wave își ocupă locul în băile moderne, cu liniile sale nominale, soluțiile funcționale și calitatea impresionantă. SEREL Lavoar Wave; în timp ce schimbă percepția actuală dublă a lavoarului cu forma sa unică a vasului, ea include și utilizarea adultului și a copilului împreună cu forma sa estetică. În plus față de utilizarea ca bazin pentru copii, oferă funcție pentru abluție și curățarea încălțămintei, care este folosită în cultura islamică. Abordarea generală în proiectarea lavoarului este modernismul și funcționalismul. Această abordare afectează atât de important proiectarea.