Revista de proiectare
Revista de proiectare
Televiziunea High-End

La Torre

Televiziunea High-End În acest design, nu există nicio capacă frontală care să țină afișajul. Televizorul este ținut de dulapul din spate ascuns în spatele panoului de afișare. Lunca eloxală subțire din jurul afișajului este folosită doar pentru iluzia cosmetică. Din toate aceste motive, numai elementul dominant este un afișaj în contrast cu forma TV obișnuită. Turnul Eiffel este sursa de inspirație pentru La Torre. Unele dintre principalele asemănări dintre acestea două sunt reformiste din timpul lor și au aceeași viziune laterală.

Televizorul Led Bms De 42 "

Agile

Televizorul Led Bms De 42 " AGILE LED TV este conceput pentru a sublinia imaginea pe ecran prin aplicarea unei măști înguste și captarea trend-ului TV cu aspectul subțire. Claritatea de pe marginea subțire din jurul ecranului oferă reflecții diferite și o lumină de lumină pe suprafață, ceea ce duce la ușurința designului. Acest lucru afectează, de asemenea, designul suportului TV. Suprafețele de finisare metalică cu picior de plastic mat și gât de picioare semitransparente sunt realizate în același scop cu televizorul. Partea de personalizare a AGILE este lentilele transparente în culori.

Televiziunea Led

XX240 BMS SNB LED TV

Televiziunea Led Seriile de televizoare cu LED-uri XX240 includ 32 ", 39", 40 ", 42", 47 ", 50" de la cele mai accesibile dimensiuni medii până la cele mai mari segmente televizoare de dimensiuni mari, cu aceeași idee de design care oferă mai multe opțiuni. Designul afișajului aparține, de asemenea, companiei de producție și este asamblat cu metodologia BMS. Display-ul metalic este vopsit cu vopsea de înaltă calitate, deoarece designul lasă zona plăcii deschise și o încadrează numai cu grosimea peretelui capacului posterior. Deci, televizorul pare acoperit doar cu o ramă subțire și zona de logo iluminată de mai jos.

Led Tv

XX250

Led Tv Seria TV fără margini de Vestel, care este poziționată în segmentul extrem de înalt al electronicelor de consum. Luneta din aluminiu ține afișajul ca un cadru subțire aproape invizibil. Rama subțire lucioasă oferă produsului imaginea sa exclusivă pe piața suprasaturată. Ecranul se diferențiază drastic de televizoarele LED normale, cu suprafața sa integrală a ecranului lucios încrustată în cadrul metalic subțire. Partea lucioasă din aluminiu de sub ecran creează un punct de atracție în timp ce separă televizorul de suportul de pe masa de sus.

Televiziunea Led

XX265

Televiziunea Led Designul dulapului din plastic este diferențiat de modelele convenționale cu textura generală și suprafața lucioasă lăsată sub ecran pentru logo și iluzie vizuală. În funcție de metoda sa de producție BMS, modelul este foarte eficient din punct de vedere al costurilor, dar are încă o notă de design. Designul standului de masă are o formă continuă care curge de la spate către public prin bara cu efect crom. Deci, atât designul dulapului, cât și designul standului se completează reciproc.

Mobilierul Public De Artă Urbană

Eye of Ra'

Mobilierul Public De Artă Urbană Ambiția acestui design este să îmbine istoria egipteană antică cu metodologia futuristă fluidă a designului. Este o traducere literală a celui mai iconic instrument religios egiptean într-o formă fluidă de mobilier stradal, care împrumută caracteristicile stilului curgător, unde nu sunt pledate forme specifice sau design. Ochiul reprezintă atât omologii bărbați, cât și cei feminini în procrearea lui Dumnezeu Ra. Mobilierul de stradă este, așadar, prezentat într-un design robust care simbolizează masculinitatea și puterea, în timp ce aspectele sale curbece prezintă feminitatea și grația.