Revista de proiectare
Revista de proiectare
Chiuveta

Thalia

Chiuveta Lavoar arătând ca un mugure gata să înflorească și să se umple: este atât de înflorit încât a fost făcut dintr-o uniune iscusită de zada și tec din lemn masiv, o esență în partea superioară și alta în partea inferioară. O potrivire fermă și sigură, oferind o atingere deosebită de eleganță și vioiciune a culorilor cu o împletire veselă de boabe cu nuanțe mereu diferite care produc lavoare unice. Frumusețea acestui obiect se caracterizează prin asimetria și armonia prin întâlnirea diferitelor forme și esență lemnoasă.

Sistem De Iluminare Și Sunet

Luminous

Sistem De Iluminare Și Sunet Luminos proiectat pentru a oferi soluție de iluminare ergonomică și sistem de sunet surround într-un singur produs. Acesta este destinat să creeze emoții pe care utilizatorii doresc să le simtă și au folosit o combinație de sunet și lumină pentru a atinge acest obiectiv. Sistemul de sunet dezvoltat pe baza reflecției sunetului și simulează sunetul 3D surround în cameră, fără a fi nevoie de cablare și instalarea mai multor boxe în jurul locului. Ca lumină pandantivă, Luminous creează iluminare directă și indirectă. Acest sistem de iluminare oferă o lumină moale, uniformă și cu contrast redus, care previne strălucirea și problemele de vedere.

Bicicleta Electrică

Ozoa

Bicicleta Electrică Bicicleta OZOa electrică are un cadru cu o formă distinctivă de „Z”. Cadrul formează o linie neîntreruptă care leagă elemente funcționale cheie ale vehiculului, cum ar fi roțile, direcția, scaunul și pedalele. Forma „Z” este orientată în așa fel încât structura sa să ofere o suspensie spate naturală încorporată. Economie de greutate este asigurată de utilizarea profilelor din aluminiu în toate părțile. O baterie detașabilă, reîncărcabilă cu ioni de litiu este integrată în cadru.

Tărâmul Public

Quadrant Arcade

Tărâmul Public Arcada listată de gradul II a fost transformată într-o prezență stradală primitoare prin aranjarea luminii potrivite la locul potrivit. În general, iluminarea ambientală este utilizată în mod holistic, iar efectele sale sunt organizate ierarhic pentru a realiza variații de modelare a luminii care creează interes și promovează o utilizare sporită a spațiului. Incorporarea strategică pentru proiectarea și plasarea pendentului caracteristicilor dinamice a fost gestionată împreună cu artistul, astfel încât efectele vizuale să pară mai subtile decât copleșitoare. Odată cu decolorarea luminii de zi, structura elegantă este accentuată de ritmul iluminatului electric.

Masa Extensibilă

Lido

Masa Extensibilă Lido se pliază într-o cutie mică dreptunghiulară. Când este pliat, servește ca cutie de depozitare pentru articole mici. Dacă ridică plăcile laterale, picioarele articulare ies din cutie și Lido se transformă într-o masă de ceai sau un mic birou. De asemenea, dacă desfac complet plăcile laterale pe ambele părți, se transformă într-o masă mare, placa superioară având lățimea de 75 Cm. Această masă poate fi folosită ca masă, în special în Coreea și Japonia, unde stai pe podea în timp ce masa este o cultură comună.

Instrumentul Muzical

DrumString

Instrumentul Muzical Combinarea a două instrumente împreună înseamnă a da naștere unui nou sunet, o nouă funcție în utilizarea instrumentelor, un nou mod de a reda un instrument, o nouă apariție. De asemenea, cântarele pentru note sunt precum D3, A3, Bb3, C4, D4, E4, F4, A4, iar baremele de note de șir sunt proiectate în sistemul EADGBE. DrumString este ușor și are o curea fixată pe umeri și talie, prin urmare, utilizarea și menținerea instrumentului va fi ușoară și vă va oferi capacitatea de a utiliza două mâini.