Revista de proiectare
Revista de proiectare
Masă

Augusta

Masă Augusta reinterpretează masa clasică pentru mese. Reprezentând generațiile anterioare, designul pare să crească dintr-o rădăcină invizibilă. Picioarele de masă sunt orientate către acest miez comun, ajungând să țină tableta de carte potrivită. Lemnul european de nuc solid a fost selectat pentru sensul său de înțelepciune și creștere. Lemnul aruncat de obicei de producătorii de mobilă este folosit pentru provocările sale de a lucra. Nodurile, fisurile, vântul se agită și vârtejurile unice spun povestea vieții copacului. Unicitatea lemnului permite ca această poveste să trăiască într-o piesă de mobilier de moștenire familială.

Vorbitor

Sperso

Vorbitor Sperso provine din două cuvinte de spermă și sunet. Forma particulară a bulei sticloase și a vorbitorului în groapa de pe cap se referă la sentimentul de bărbăție și de penetrare profundă a sunetului în jurul mediului, la fel ca focul unui spermatozoid masculin în ovulul feminin în timpul împerecherii. Scopul este de a produce un sunet de înaltă putere și de înaltă calitate în jurul mediului. Sistemul wireless permite utilizatorului să-și conecteze telefonul mobil, laptopul, tabletele și alte dispozitive la difuzor prin Bluetooth. Acest difuzor de tavan poate fi folosit special în camera de zi, dormitoare și camera TV.

Scaun

Ane

Scaun Scaunul Ane are șipci din lemn masiv, care par să plutească armonios, dar independent de picioarele de cherestea, deasupra cadrului de oțel. Proiectantul afirmă că scaun, lucrat manual în cherestea ecologică certificată, este format prin utilizarea unică a mai multor piese dintr-o formă de lemn poziționate și tăiate în mod dinamic. Când este așezat pe scaun, o ușoară creștere a unghiului în spate și unghiurile de rulare pe părțile laterale sunt terminate într-un mod care să ofere o poziție de șezut naturală și confortabilă. Scaunul Ane are doar gradul potrivit de complexitate pentru a crea un finisaj elegant.

Setul De Cafea

Riposo

Setul De Cafea Proiectarea acestui serviciu a fost inspirată de două școli ale începutului secolului XX, Bauhaus-ul german și avangarda rusă. O geometrie strictă dreaptă și o funcționalitate bine gândită corespunde pe deplin spiritului manifestelor acelor vremuri: „ceea ce este convenabil este frumos”. În același timp, urmând tendințele moderne, designerul combină două materiale contrastante în acest proiect. Porțelanul clasic de lapte alb este completat de capacele strălucitoare din plută. Funcționalitatea proiectării este susținută de mânere simple, convenabile și de utilizare generală a formularului.

Mobilier Plus Ventilator

Brise Table

Mobilier Plus Ventilator Brise Table este conceput cu un sentiment de responsabilitate pentru schimbările climatice și dorința de a folosi fanii decât aerul condiționat. În loc să sufle vânturi puternice, se concentrează să se simtă răcoros prin circulația aerului chiar și după ce a coborât aparatul de aer condiționat. Cu Brise Table, utilizatorii pot obține un pic de briză și să o folosească ca masă laterală în același timp. De asemenea, pătrunde bine mediul și face spațiul mai frumos.

Masa De Cafea

Cube

Masa De Cafea Designul a fost inspirat de sculpturile geometrice ale lui Golden Ratio și Mangiarotti. Formularul este interactiv, oferind utilizatorului combinații diferite. Designul constă din patru mese de cafea de diferite dimensiuni și o pouf aliniată în jurul formei cubului, care este un element de iluminare. Elementele proiectării sunt multifuncționale pentru a satisface nevoile utilizatorului. Produsul este produs cu material Corian și placaj.