Revista de proiectare
Revista de proiectare
Difuzorul Portabil

Ballo

Difuzorul Portabil Studioul elvețian de design BERNHARD | BURKARD a proiectat un difuzor unic pentru OYO. Forma vorbitorului este o sferă perfectă, fără suport real. Difuzorul BALLO se așează, se rulează sau se blochează pentru o experiență muzicală de 360 de grade. Designul respectă principiile designului minimalist. O centură colorată îmbină două emisfere. Protejează difuzorul și crește tonurile de bas când este întins pe o suprafață. Difuzorul vine cu o baterie încărcată de litiu încărcată și este compatibil cu majoritatea dispozitivelor audio. Jack-ul de 3.5 mm este un conector obișnuit pentru căști. Difuzorul BALLO este disponibil în zece culori diferite.

Termostatul Individual

The Netatmo Thermostat for Smartphone

Termostatul Individual Termostatul pentru Smartphone prezintă un design minimalist și elegant, în conformitate cu modelele tradiționale de termostat. Cubul translucid trece de la alb la culoare într-o clipă. Tot ce trebuie să faceți este să aplicați una din cele 5 pelicule color schimbabile pe spatele dispozitivului. Moale și ușor, culoarea aduce o atingere delicată de originalitate. Interacțiunile fizice sunt menținute la minimum. O simplă atingere permite schimbarea temperaturii în timp ce toate celelalte comenzi sunt făcute de pe smartphone-ul utilizatorului. Ecranul de cerneală E ales pentru calitatea sa inegalabilă și consumul minim de energie.

Lampa

Schon

Lampa Sursele de lumină ale acestei lămpi unice sunt plasate în centrul formei generale, astfel încât luminează o sursă de lumină moale și uniformă. Suprafețele ușoare sunt separabile de corpul principal, astfel încât forma simplă a corpului cu părți inferioare, plus economisirea energiei printr-un consum redus de energie electrică îi oferă o caracteristică suplimentară. De asemenea, corpul ușor de aprins sau dezactivat este o altă caracteristică modernă a acestei lumini unice. Expresia duce la diferențe de iluminare și a fost proiectată iluminarea lămpii. Majoritatea luminii de la lămpi, astfel încât privitorul să nu profite de lumină va ameți. Frumos de trăit.

Piggy Banca

DEEPE

Piggy Banca Obiectul este o portuță. Aspectul unic în formă de personaj combină o bijuterie scumpă și de prestigiu, caracteristică cu o dragoste și o prezență constantă a membrilor familiei, strângerea de fonduri este proprietăți foarte funcționale. Dar cea mai remarcabilă caracteristică DeePee - totul pe lângă funcțiile standard îndeplinește perfect - este acea formulare nouă, unică și complementară „bijuterie” contextualizată, totul exclusiv acasă.

Suportul Cuțitului

Only Right Here

Suportul Cuțitului Începând cu secolul al XII-lea, primele taururi au fost documentate ca act sau spectacol public. Astăzi trezirea conștiinței oamenilor este un simptom al unei evaluări globale globale, fiind părtași naturii divine, suntem un întreg. „Doar chiar aici” simbolizează o nouă eră, în care va exista o dispariție a activităților agresive, fiind întruchipată în ceea ce a fost cândva o sărbătoare culturală și marele pas evolutiv la nivel umanist.

Lampa De Creștere

BB Little Garden

Lampa De Creștere Acest proiect propune să sprijine această nouă utilizare care oferă o experiență de gătit senzorială mai completă. Grădina BB Little este o lampă radiantă, care dorește să revizuiască locul plantelor aromatice din bucătărie. Este un volum cu linii clare, ca un adevărat obiect minimalist. Designul elegant a fost studiat în special pentru a se adapta la o varietate de medii interioare și pentru a da o notă specială bucătăriei. BB Little garden este un cadru pentru plante, linia sa pură le mărește și nu deranjează citirea.