Revista de proiectare
Revista de proiectare
Candelabrul

Bridal Veil

Candelabrul Acest art - obiect de artă cu lumini aprinse. Cameră spațioasă, cu tavan cu profil complex, ca nori cumulus. Candelabrul se potrivește într-un spațiu, curge lin de la peretele frontal până la tavan. Frunzele de smalț de cristal și alb în combinație cu îndoirea elastică a tuburilor subțiri creează imaginea unui voal zburător în întreaga lume. Abundența de păsări zburătoare ușoare și strălucitoare aurii creează un sentiment de spațiozitate și bucurie.

Denumirea proiectului : Bridal Veil, Numele proiectanților : Victor A. Syrnev, Numele clientului : Uvelirnyi Dom VICTOR.

Bridal Veil Candelabrul

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.