Revista de proiectare
Revista de proiectare
Mobilierul Public De Artă Urbană

Eye of Ra'

Mobilierul Public De Artă Urbană Ambiția acestui design este să îmbine istoria egipteană antică cu metodologia futuristă fluidă a designului. Este o traducere literală a celui mai iconic instrument religios egiptean într-o formă fluidă de mobilier stradal, care împrumută caracteristicile stilului curgător, unde nu sunt pledate forme specifice sau design. Ochiul reprezintă atât omologii bărbați, cât și cei feminini în procrearea lui Dumnezeu Ra. Mobilierul de stradă este, așadar, prezentat într-un design robust care simbolizează masculinitatea și puterea, în timp ce aspectele sale curbece prezintă feminitatea și grația.

Denumirea proiectului : Eye of Ra', Numele proiectanților : Dalia Sadany, Numele clientului : Dezines , Dalia Sadany Creations.

Eye of Ra' Mobilierul Public De Artă Urbană

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.